Hverdagsliv

IKKE SE LIKE JÆVLIG UT SOM DU FØLER DEG

31. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset Fy søren så mye medfølelse jeg har med mennesker som er deprimerte. Sånn, ordentlig deprimerte. For bare med min overfladiske lille vinterdepresjon, syns jeg at alt er ti ganger tungere enn vanlig. Hadde jeg vært deprimert på «ekte» hadde jeg sikkert ikke klart den strategien jeg kjører nå: stå opp, smink deg, fiks deg på håret – ikke se like jævlig ut som du føler deg. Gå på trening, spis mat, drikk vann, rydd, vask. Og selv om du føler deg som et trøtt, tomt skall: møt opp til avtaler og vær så blid du kan. Gå på skolen, om du så ikke kommer deg dit til første økt klokka åtte. Ja, det er vel min strategi. Og så håper jeg at en eller annen dag, på vei hjem fra trening eller noe, at jeg får den der lykkefølelsen som jeg egentlig alltid går rundt med. Fordi jeg er meg og fordi jeg er heldig, og hele den regla der. 

I går begynte vi å skrive bacheloroppgaven vår. Det var seigt. For vi må levere innledningen vår nå i februar, men vi er jo vant til å skrive innledningen når oppgaven er ferdig. Så det blir jo som det blir. Og det er helt greit, for nå. Dette semesteret er rart altså. Denne uken har jeg én forelesning. Noen uker har jeg ingen. Andre uker er det fullstappa. Egentlig helt greit for meg, men det hender jeg ser på timeplanen og lurer på hva jeg egentlig betaler så mye penger for. 

Nå skal jeg ut og finne meg en plastboks med gress til lunsj, eller en salat som noen velger å kalle det, og så skal jeg ha hjemmekontor fram til jeg skal på trening. I morgen har jeg booket litt assistenthjelp for å få bloggen til å overleve denne vinteren (haha), så det blir fint 🙂

34 Comments

 • Reply Siri 31. januar 2017 at 15:14

  Så fin du er på håret nå! Hvordan får du til at krøllene blir løse? 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2017 at 15:25

  Siri: tusen takk 😀 jeg krøller med glattetang, og så grer jeg ut krøllene når de har blitt kalde. Klem

 • Reply Malin 31. januar 2017 at 15:37

  Husk å se fremover da! Går forbi «leiligheten» din hver dag her i Tønsberg, og der jobbes det for fullt 🙂 Og husk at vi er mange i din situasjon. Kjører samme strategi som deg og håper dagene bare kan gli forbi frem til sommerferien!

  Lyyyykkkke til med bachelor <3

 • Reply Live 31. januar 2017 at 15:38

  Den strategien er godt brukt. Fungerer for min del også. Jeg lurer på hvilken skole du går på, er det BI? Ha en fortsatt fin uke 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2017 at 15:42

  Live: Godt å høre! 🙂 Jeg går på Høyskolen Kristiania, het Markedshøyskolen inntil nå nylig. Fin uke til deg også, klem <3

 • Reply helle 31. januar 2017 at 15:54

  tror kanskje jeg har spurt tidligere, men finner ikke innlegget jeg spurte i hehe… farger du eller striper du håret?

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2017 at 16:03

  helle: striper alltid med folie 🙂

 • Reply Vilde 31. januar 2017 at 16:46

  Kan jeg spørre deg om hvorfor du byttet fra BI til HK? 🙂 Ha en fin dag! 🙂

 • Reply E 31. januar 2017 at 16:53

  Du er min favorittblogger <3 Hvor er den fine buksa de fra?

 • Reply Kristina 31. januar 2017 at 16:59

  Hvor er buksa fra? Såå fin <3

 • Reply annielistic 31. januar 2017 at 17:08

  Æsj, så dritt at du føler deg deppa! Har slitt med angst og depresjoner det siste året, og det er ikke kult selv om det «bare» er for en liten stund… Men, den rutinen du har er det bra å klare av, stå på! <3

  Har du sjekka om du mangler noe D-vitaminer? Det gjorde jeg, og det kan bidra til at man føler seg litt nedstemt. Håper det går bedre snart! Og tvi tvi på oppgaven 😀 Det ordner seg alltid for snille jenter, til slutt 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2017 at 17:24

  Kristina: Den er fra Lee <3

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2017 at 17:25

  Vilde: Jeg har aldri gått på BI 🙂 Ha en fin dag du også!

 • Reply Anonym 31. januar 2017 at 19:05

  Tar du tran? Det er mye D-vitamin i det som hjelper på humøret, og omega – 3 gir fin hud 🙂

 • Reply Marie 31. januar 2017 at 20:51

  Hei Ida! Da jeg skrev bacheloroppgave i gruppe var vi alle veldig skeptisk til å levere innledningen først – men herlighet, nå elsker jeg konseptet! Man kan selvfølgelig endre på innledning hele veien, men det er jo i grunn en knallbra måte å strukturere hele oppgaven på. I innledningen skal du jo svart på hvitt, konkretisere hvorfor du skriver oppgaven, hvorfor den behøves, og hvilket formål du har med arbeidet – du får på plass selve rammeverket for oppgaven. For oss var det også fint, fordi vi som bachelorgruppe diskuterte oss frem til hva vi konkret mente innholdet skulle være. Ikke overraskende var det nemlig litt ulike tanker ute og gikk hos alle fire, til tross for at tema og slikt var på plass i forkant.

  I tillegg er det en skikkelig fin måte for veileder å få forståelse for deres tankegang, noe som var utrolig nyttig for oss.

  Nå er jeg i gang med master, og stortrives! Så utrolig deilig med mindre gruppearbeid, og særlig deilig å ha gjort det bra på gruppearbeidsoppgaver og gruppeeksamener når det sto på som «verst».

  Lykke til! Jeg har skikkelig troa på dere!

 • Reply Ingri 31. januar 2017 at 21:14

  Jeg screenshota strategien din – den skal jeg bruke på tyngre dager 🙂 takk!

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2017 at 21:28

  Ingri: <3

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2017 at 21:29

  Anonym: nei, det gjør jeg ikke. Men jeg tar D-vitamin 🙂 Og så har jeg B12-mangel, så jeg går hver 3. måned og får sprøyte. Klem

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2017 at 21:30

  E: så hyggelig <33 Den er fra Lee!

 • Reply Julie 31. januar 2017 at 21:55

  Altså, det ER så godt å høre at vi er fler som har gått inn i tomt skall-modus. Takk! Ikke at jeg unner deg det, men da vet jeg at det ikke bare er meg som går å venter på at humøret og energien skal dukke opp igjen, haha 🙂 og ikke minst hvor takknemlig man skal være for humøret resten av året.

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2017 at 00:46

  Julie: ja, det er ikke noe man bør ta for gitt, gleder meg til å bli helt meg selv igjen. Stor klem! 🙂

 • Reply Maria 1. februar 2017 at 01:14

  Kjenner meg så igjen… holder på med master no, og det går så seigt. Aldri vært så klar for sommerferie :p

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2017 at 01:17

  Marie: Hei Marie! Når du skriver det sånn så, ja, jeg skjønner hvorfor den må på plass nå. Men også fint at den kan andres på etterhvert. Vi skal få karakter på et proposal som teller 20% av karakteren, men så lenge vi får C eller bedre, vil det fremdeles være mulighet for en A. Forresten imponert over at du klarte å skrive bachelor med 3 andre! Jeg syns det holder i maaassevis med én, hehe. Gruppearbeid er noe jeg gleder meg til å bli ferdig med – misforstå meg rett, jeg er blitt kjempeglad i eksamenspartneren min gjennom disse tre årene. Men SKRIVING er noe jeg gjør best alene, selv om jeg liker å samarbeide med mennesker på andre ting. Tusen takk for hyggelig kommentar, jeg ønsker deg masse lykke til med masteren din! <3

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2017 at 01:18

  Malin: Å, du er god da! Hils leiligheten masse fra meg, hehe <3 Tusen takk og klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2017 at 01:23

  Maria: LYKKE TIL med mastern! <3 Og god sommer – neida, joda ;p

 • Reply Kristin 1. februar 2017 at 07:44

  «Godt å høre» at det er flere i samme båt! Man må bare presse

  seg.. Har jeg fått erfare, føler alt er et ork for tiden, man

  bare gjør ting fordi man må.. Heldigvis snart sommer og

  lysere tider, håper humørene våre tar seg opp også etterhvert!

  Ha en strålende dag, du ser smashing ut!

  Hilsen Kristin ❤️

 • Reply Anine Kristin 1. februar 2017 at 08:05

  Lykke til med bachelor’en Ida! Dette fikser dere 🙂

  Tøffe måneder fremover, men lettelsen og gleden du føler ved innlevering til våren… den er magisk 😀 Jeg lever på den enda jeg!

 • Reply Marte 1. februar 2017 at 12:00

  Det er «godt» å høre at andre er i samme situasjon .. Et litt annet spørsmål til deg Ida! Hvor pleier du å kjøpe bikini? 😃

  Du ser flott ut!

 • Reply Tina 1. februar 2017 at 13:28

  Hvordan vil du si denne jeansen er i størrelsen? Er den veldig strechy, eller vier den seg ut etter vask/bruk? Om man er usikker på en størrelse ville du gått opp eller ned? 🙂 😀

 • Reply Anonym 2. februar 2017 at 19:39

  Føler så med deg! Sitter på sisteåret med Ledelse, og skal begynne med en stor oppgave som skal strekke seg over flere mnder.. En muntlig framføring av første del om ikke lenge. Lurer på om om man kommer seg helskinnet gjennom det!

  Hvertfall, LYKKE TIL, også krysser vi fingrene for et supert resultat på dere 🙂

 • Reply Thilde 5. februar 2017 at 11:41

  Tidenes mest overfladiske kommentar, men uansett: så deg for en stund siden i Oslo, og herlighet, du er så pen! Altså, hallo!

  Det var det. Ha en fin dag!

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 17:19

  Thilde: oi, så hyggelig sagt! Tusen takk 🙂 Ha en fiin dag, sees plutselig!

 • Reply Tina 6. februar 2017 at 17:56

  Hei! Kjøpte nylig det jeg er ganske sikker på at er den jeansen du har på i bildet her. Superfin og perfekt lengde 😀 men jeg lurer på om du opplever at den utvider seg noe? Modellen på bildet hadde str. 28 og da ble jeg skremt til å ta en str. 29, haha! Den sitter i grunn bra, men om den utvider seg er jeg redd den blir litt stor, så greit å høre hva dine erfaringer er? 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 18:03

  Tina: Hei! 🙂 Det er den med glidlås nederst på leggen? Lengden er i såfall fantastisk! Jeg kjøpte 28 fordi jeg trodde den skulle vie seg ut – men det har den dessverre ikke gjort, så den er liitt trang for meg. Det kan være det er fordi jeg ikke har gått nok i den, men min erfaring til nå er at de ikke vier seg ut! Klem

 • Leave a Reply