Hverdagsliv

OUT OF OFFICE

6. februar 2017

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset God mandag, og beklager til alle som følger meg på Snapchat! Det ble litt av en lørdagskveld – jeg er fortsatt klein. Men hadde det så innmari gøy, så det var på en måte verdt det likevel. I skrivende stund sitter jeg på kafé og jobber med bachelor. I dag skal vi levere proposal 2, fy søren så fort ting går. Vi har kommet langt, og har fått beskjed av vår veileder om at vi kan chille i noen dager nå. Yessss! Will do. 

Jeg kommer aldri til å forstå meg på studenter som sitter hele dagen på bibliotek, men å komme seg ut av huset og jobbe av og til er faktisk veldig deilig. Noen ganger føler jeg at jeg ødelegger atmosfæren hjemme hos meg selv ved å bruke det som skoleverksted – det er noe med det, for nå forbinder jeg spisebordet mitt med tjukke bøker, markeringstusj og oppgaveskriving. 

I dag venter en hel dag med sosial omgang, trening og jobb – har mest lyst til å ligge i sengen og se på serie, så la oss kalle det en blåmandag. Som jeg har tenkt å overleve, hehe 

24 Comments

 • Reply Hege Kristin 6. februar 2017 at 13:16

  kos deg i dag <3

 • Reply Freshsister 6. februar 2017 at 13:28

  Weee så utrolig vakre bilder<3 Har blåmandag selv… Men optimismen dør aldri og vi kan kose oss allikevel. Klemmer fra den freshe søsteren;)

 • Reply Christina 6. februar 2017 at 14:34

  Stå på! Hvilken cafe er dette? 😊

 • Reply DAGSVERMER.NO 6. februar 2017 at 14:37

  Absolutt godt å komme seg ut av huset for å studere eller jobbe innimellom. Det kan være både befriende og inspirerende, samtidig som det er godt å la hjemmet være et fristed det skal være godt å komme til. Og for en deilig følelse det er å ligge foran istedet for å henge etter!

  Masse lykke til videre,

  du er flink!

 • Reply Anonym 6. februar 2017 at 14:39

  Hvilken kafé er dette? 🙂

 • Reply Oda 6. februar 2017 at 14:50

  Hvilken cafe er dette? Aldri sett denne! 😀

 • Reply Kamilla 6. februar 2017 at 15:09

  Hei!

  Hva heter kafeen dere sitter på? Det så så koselig ut der:)

 • Reply Maria 6. februar 2017 at 16:13

  Hei! Vet dette er litt feil innlegg å spørre på, men tenkte at det kanskje var større sjanse for å få svar her! Skal bestille Gran Canaria tur i mars, også har jeg sett på hotellet Lopesan Baobab som jeg vet du har vært på og Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalass. Har du vært på sistnevnte og anbefaler det ene over det andre? Og, har du noen erfaring med å bestille gjennom hotellets egen hjemmeside? Datoene jeg ønsker å dra er nemlig fullbooket på alle «booking»sider og pakkereise sider, men ikke der. Hvordan pleier du å bestille? Beklager et masete spørsmål men er såpass dyrt at jeg er redd for å gjøre noe dumt, så tenkte å prøve meg likevel 🙂 Ha en fin blåmandag videre, hehe!

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 16:18

  Oda: MESH, adressen er Tordenskiolds gate 3 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 16:18

  Kamilla: veldig koselig sted! 🙂 Det heter MESH og ligger i Tordenskiolds gate 3. Klem

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 16:19

  Christina: will do! :-)) Dette er MESH i Tordenskiolds gate 3.

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 16:19

  DAGSVERMER.NO: ja, det er en utrolig god følelse, så glad for det 🙂 Ønsker deg en fin uke! Klem

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 16:19

  Anonym: stedet heter MESH, Tordenskiolds gate 3 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 16:20

  Freshsister: det kan vi nemlig! Ha en fin mandag videre, klem <3

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 17:16

  Hege Kristin: Takk, du og <3

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2017 at 17:18

  Maria: Jeg har ikke vært på sistnevnte, men tror det er barnefritt hotell? Uten at jeg kan si det for sikkert 🙂 Jeg mener jeg bestilte gjennom Ving eller StarTour nå sist. Første gang jeg var der bestilte jeg via Hotels.com, men da var det mye dyrere. Så min erfaring er at det hotellet er mye billigere via pakkedeal i hvertfall. Sist jeg var på Lopesan Baobab var det ikke internett fordi rommet vårt lå så langt unna resepsjonen. Det er også veldig mye palmer og trær på området, så man blir liggende i skyggen og «sole seg» nesten uansett hvor man gjør av seg. Kanskje det er bedre på det andre hotellet, selv om jeg troor interiøret der er litt eldre. Vet ikke om det var så mye til hjelp, men! God tur <3

 • Reply Marie 7. februar 2017 at 10:45

  Kan jeg spørre om hvem dere har som veileder? Masse lykke til med bachelor!!😍

 • Reply Kristina 7. februar 2017 at 12:16

  Kunne du gitt oss en omvisning i leiligheten din i nærmeste fremtid?❤

 • Reply Maria 7. februar 2017 at 12:45

  Det var masse hjelp det, tusen takk skal du ha! Det blir nok bra 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2017 at 13:47

  Kristina: den jeg bor i nå? Eller den nye?

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2017 at 13:48

  Maria: så bra! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2017 at 13:49

  Marie: vi har Eirik H 🙂 lykke til du også, hvis du holder på med bachelor <3

 • Reply Elin fra Sukhi.co.no 7. februar 2017 at 16:22

  Det så ut som en morsom lørdag, haha! 🙂 Og den kafeen må sjekkes ut, den så veldig fin ut! Jeg tror det er viktig å komme seg litt ut av huset når man sitter å jobber, ja. Deilig med en litt annen atmosfære!

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2017 at 17:35

  Elin fra Sukhi.co.no: Det er det absolutt, var veldig koselig der 🙂

 • Leave a Reply