Hverdagsliv

DET ER VENNETID

7. februar 2017

Processed with VSCO with m6 preset
Min kjære venn Kjetil hadde bursdag i slutten av desember, men da var jeg på ferie. Så først i går fikk jeg sett han igjen, og levert goodiebagen fra Hawaii. Bursdagskortet var det beste med hele goodiebagen spør du meg – har dere noen gang sett et så fint et?! Det synger til og med bursdagssang, men det turte ikke Kjetil å spille av der vi satt i rolige omgivelser på Olivia. Hehe.  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset Det beste med dette siste semesteret på skolen, må være all friheten. Som nevnt er det noen uker som er helt tomme, så da kan jeg boltre meg i vennetid og hva enn jeg skulle få lyst til. Jeg har ikke vært så flink til å «boltre meg i vennetid» så langt i 2017. Å møte venner man ikke har sett på lenge kan være slitsomt når man ikke er helt på topp. Den der: herreguuuud, hvordan går det, hva har du gjort siden sist, fortell alt om livet ditt er helt uaktuelt når alt jeg har gjort siden sist er å være trøtt. Greit nok at man skal være trygg nok på vennene sine til å kunne ha en dårlig dag, men når man ikke har sett hverandre på flere uker er det jo hyggelig å ikke komme til en lunsj med munnviker som peker nedover. Syns jeg da! Nå begynner jeg å få det ganske mye bedre med denne lille «vinterdepresjonen», og da blir det en hyggelig ting å henge med venner. Og så koselig det var å se Kjetil igjen! Han må være min blideste og mest spontane venn 

Og hvis noen lurte så trosset jeg kulda og kom meg på trening! Helt alene. Så det var to hinder å komme seg over i samme slengen, hehe. Nå skal jeg ta middagsprosjektet mitt på alvor og lage ordentlig mat fra bunnen av. Heia meg!

19 Comments

 • Reply Sandra G. 7. februar 2017 at 20:53

  Så koselig! 🙂

 • Reply Emmaheu 7. februar 2017 at 22:41

  Hei, hvor kjøpte du de kokosflakene til smoothiebowlen i et innlegg nedenfor her?

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2017 at 22:50

  Emmaheu: Det kan du få kjøpt på SmoothieXchange f.eks!

 • Reply Christina 7. februar 2017 at 22:52

  Haha så ut som en artig goodiebag 😀 Så bra at du føler deg bedre. Vinter er ikke noe særlig Hehe.

 • Reply Maria 7. februar 2017 at 23:54

  Hei fine Ida! Ville berre legge igjen ein liten skrytekommentar til deg.

  Synes du er ein såå bra blogger! Er så mange bloggere så klager på at dei har så mykje å gjere (og det trur eg nok dei har og), meen du klara å både blogge og vere fulltidsstudent, OG du er i tillegg den einaste (slik eg har sett det) som alltid svarer på kommentarar. Uansett kva det skulle vere 🙂 Alltid kjekt å lese og å kommentere på din blogg 🙂

  Håper du får ei super veke <3 stor klem

 • Reply Anonym 8. februar 2017 at 00:15

  Jobber han på Color Line? Servitøren lignet enorm! Må være han?

 • Reply Ida Wulff 8. februar 2017 at 01:01

  Maria: Hei Maria! Tusen takk for så fine ord, det var veldig hyggelig. Føler nok ofte at studiene går litt utover kvaliteten på bloggen, så derfor prøver jeg bare å bable i vei og ikke være så alt for nøye på bildene, hehe. Fin uke til deg også <3 Klem tilbake!

 • Reply Ida Wulff 8. februar 2017 at 01:02

  Christina: nei, på tide med vår nå altså! 🙂 Hehe. Klem!

 • Reply Sara 8. februar 2017 at 10:28

  Kjetil er bare søt!

 • Reply Ida Wulff 8. februar 2017 at 10:59

  Sara: enig!

 • Reply Anonym 8. februar 2017 at 12:03

  Du er så fin! Relaterer meg til sikkelig mye av det du skriver 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. februar 2017 at 12:19

  Anonym: <3

 • Reply henriette 8. februar 2017 at 19:43

  Å Ida, jeg tror vi hadde vært bestevenner! haha! Men fra spøk til alvor, så er jeg helt lik. Og det er så befriende å høre andre si det jeg tenker! Dette er ikke første gangen du skriver noe, og jeg bare tenker «takk gud for at jeg ikke er den eneste». Fordi noen ganger syns jeg det kan være mer slitsomt enn kjekt å møte venner. Spesielt nå som jeg har vært i utlandet et halvt år, og alle jeg møter skal høre «alt». Har seriøst utsatt å møte enkelte fordi jeg ikke har hatt energi (og det går utover lysten), og fordi jeg syns det er litt frekt over dem å være kjempetrøtt.

  Takk for at du skriver rett fra hjertet, jeg digger deg 😀

 • Reply Maria 8. februar 2017 at 20:40

  Så koselig med en slik kveld. Tenker du at det hadde vært lurt med en liten dose antidepressiva for å ta knekken på depresjonen din?:)

 • Reply Corina 8. februar 2017 at 21:09

  nice Pictures of you. have a nice evening. from corinas.for.me

 • Reply Ida Wulff 9. februar 2017 at 02:13

  Maria: overhodet ikke, sollys og fysisk aktivitet kurerer meg 🙂

 • Reply Anonym 9. februar 2017 at 17:46

  Sååå spent om det var Kjetil jeg så som servitør på Color line, jobber han der? Hvis ikke må du virkelig fortelle han at han har en tvilling

 • Reply Ida Wulff 9. februar 2017 at 21:54

  Anonym: Heisann 🙂 Jeg føler ikke at det er mitt sted å utlevere på bloggen hvor vennene mine jobber dessverre.

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 11:35

  henriette: så morsomt, haha 😀 la oss være internett BFFS! <33

 • Leave a Reply