Hverdagsliv

BABY CHAMPAGNE BEARS

9. februar 2017

Processed with VSCO with m6 preset Goood morgen Jeg har helt glemt å fortelle det, men nå er jeg hjemme i Tønsberg igjen for å gjøre siste tilvalg på leiligheten. Det kunne ikke passet bedre, for jeg har snudd døgnet mitt helt i det siste. Så i dag kunne jeg få mamma til å dra meg opp før hun dro på jobb, og planen er dermed å komme inn i en bedre døgnrytme. Det hadde jeg egentlig, men så bestemte huseier i Oslo seg for å pusse opp midt på natten en gang forrige uke – og daaa gikk det skeis. Nå skal jeg altså på tilvalgsmøte om noen timer, og jeg gleder meg ikke akkurat. Jeg skal velge fliser til bad – og jeg vil ikke engang ha fliser på badet. Men sånn er det med nybygg har jeg skjønt: velge men ikke velge.

Over til noe mer positivt enn fliser, jeg MÅ vise dere candyen jeg kjøpte på Hawaii. Den er fra Sugarfina, og er så fin at jeg sikkert aldri kommer til å spise den, haha! Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset
Altså, gummibjørnene er laget med Dom Pérignon Vintage Champagne, og i esken er det smak av både classic brut og rosé. De er kåret til «the perfect party favor» av Cosmopolitan Magazine – og ja, jeg skulle gjerne servert disse på fest hvis de ikke var så himla dyre. Men den perfekte vertinnegaven eller tilskudd i en gavepose, dét er de virkelig!

Sugarfina kommer i en uendelig rekke varianter, og du får kjøpt dem her 🙂

Nå må jeg få alvor starte dagen her! Bare én kopp til med kaffe, så er jeg der. Kjenner at jeg ikke er helt verdensmester på tre timer søvn, men forhåpentligvis vil det gjør at jeg sovner som en sedert hest før klokka ti i kveld. Snakkes senere, da!

13 Comments

 • Reply June 9. februar 2017 at 12:10

  Hva pusset du opp i Oslo-leiligheten? 🙂

  Av ren nysgjerrighet, haha!

 • Reply Ida Wulff 9. februar 2017 at 12:45

  June: utleier pusset opp leiligheter i bygget, jeg har ikke pusset opp noe i Oslo 🙂

 • Reply Hege Kristin 9. februar 2017 at 13:24

  så fine <3

 • Reply Pats 9. februar 2017 at 14:56

  ÅÅÅÅ ej huska dinna butikken frå real housewives of beverly hills 🙈 godteriet du kjøpte ser nydelig ut ❤

 • Reply Anonym 9. februar 2017 at 17:52

  Du er så sykt heldig med den kommende leiligheten, jeg dauer litt av sjalusi;) Når er den innflytningsklar? Var det til sommeren eller høsten eller bare gjetter jeg i vilden sky her?

 • Reply Ida Wulff 9. februar 2017 at 21:53

  Anonym: Hei hopp, akkurat nå aner jeg faktisk ikke! I verste fall starten av 2018, forhåpentligvis før :O Sommeren 17 trodde jeg da jeg kjøpte den, men det ser dårlig ut.

 • Reply Ida Wulff 9. februar 2017 at 21:58

  Pats: haha, så morsomt! Det har gått meg hus forbi – men nå kom jeg til å tenke på at jeg savner den serien :O *skammer meg*

 • Reply Maja 10. februar 2017 at 13:34

  Mulig du har skrevet det mange ganger før, men er det i Tønsberg den nye leiligheten ligger? 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2017 at 13:38

  Maja: Ja, det stemmer 🙂

 • Reply Heidi 11. februar 2017 at 15:12

  Jeg prøve å lese på hjemmesiden, men ble forvirret! Det er alkohol i de?

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2017 at 16:14

  Heidi: ja, i noen av dem 🙂 de med champagne er det alkohol i.

 • Reply Elise 16. februar 2017 at 10:13

  Så gøy! En av mine bestevenner i LA er Markedsansvarlig/Sosial Media Manager for Sugarfina. Måtte dele innlegget med henne og si at en stor norsk blogger har delt en post 😉

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 11:34

  Elise: såå morsomt! Drømmejobben da :O <3

 • Leave a Reply