Nybygg, hjem & interiør

SISTE TILVALGSMØTE UNNAGJORT

9. februar 2017

Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with m6 preset Fjoooh, da er jeg så å si ferdig med tilvalgsprosessen til den nye leiligheten min! Det er bare et ting som må sjekkes og bekreftes, og så er alt signert og låst. Jeg stod opp på feil fot i dag og var veldig negativ til fliser. Heldigvis var flisene motsatt av meg – penere i virkeligheten enn på bilder. Så det var ikke så vanskelig å velge, selv om jeg fremdeles ikke har lyst på flis. Kanskje jeg smører over flisene med sementpuss en vakker dag, så jeg får glatte vegger på badet. HEHE. 

Og til alle dere snillinger som engasjerte dere i hvilken farge jeg burde ha på kjøkkenet, så kan jeg informere om at jeg har byttet fra svart til hvitt kjøkken igjen. Håpløs, jeg vet. Men nå har jeg fått levende tegninger både med svart og hvitt, og jeg er ikke lengre i tvil. Jeg tror nok det blir svarte vegger på kjøkkenet, sånn at jeg får den svarte dosen min. Men det blir i hvertfall enklere å endre hvis man går lei 🙂  Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with m6 preset                                        SKINNTIGHTS: SAMSØE GENSER: SECOND FEMALE TØFLER: UGGS 

Er det like kaldt i resten av landet som det er i Tønsberg, eller? Jeg turte ikke å kjøre bilen ut av garasjen i dag, så jeg endte opp med å skli til byen, i mamma sine vintersko som er tre nummer for store. Var sikkert litt av et syn, men heldigvis var alle andre så opptatt av å ikke skli selv. Kulda har pisket meg greit i trynet i dag, så nå koser jeg meg inne i en stor, varm genser. Vi mangler bare papsen som snart kommer fra jobb, og så er hele familien samlet –  jeg håper at noen har planer om å lage god middag. Denne dagen har motoren min nemlig kjørt på smågodt og kaffe – jeg prøver hardt å holde meg våken til i kveld! Det ser lovende ut for døgnrytmen så langt. 

I hvertfall: tilvalgsprosessen er nå over, vi får se om jeg deler noen tegninger med dere etterhvert! Nesten redd for å høre hva dere syns om det endelige resultatet, hehe. Suss og puss! 

19 Comments

 • Reply Anita 9. februar 2017 at 16:55

  SÅ gøy med ny leilighet! Vi flyttet rett inn i en helt OK leilighet og med den utdanningen jeg driver med er det hverken tid eller penger til oppussing. Gleder meg så sinnsykt til å få gjort noe med leiligheten eller enda bedre, kjøpe hus! Håper du vil vise frem tegninger og bilder 😀

 • Reply Marie Karlsen 9. februar 2017 at 17:10

  Jeg bor i samme bygg som deg på Tjuvholmen og har et spørsmål til deg! Jeg plages av støve hjemme. Det trenger ikke gå mer enn noen timer etter at det er tørket bort støv, før det kommer nytt. Og etter et par dager, så ser det ut som om det er noen måneder siden sist… Har du samme problem i din leilighet?

  Har du noen gode tips for å redusere oppsamlingen av støv i leiligheten? Setter stor pris på tips fra deg!

 • Reply Anonym 9. februar 2017 at 17:32

  Håper du viser noen tegninger! Er litt artig å følge med på prosessen:))

  Det er rimelig kaldt ute for tiden, ja. Må si jeg gleder meg til varmere tider;)

 • Reply Anonym 9. februar 2017 at 17:40

  Æææ! Jeg hater hvitt kjøkken (det er lekkert) men syns det er så vanskelig å holde rent og at fargen holder seg fint over flere år. Jeg ble så glad når mamma og pappa bytta fra hvitt kjøkken til mørkt nå for litt siden. Der jeg leier er det hvitt kjøkken, jef HATER det 🙁 syns at hver minste lille flekk synes

 • Reply Ida Wulff 9. februar 2017 at 21:57

  Anita: ja, det er noe å se fram til 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 9. februar 2017 at 21:57

  Marie Karlsen: Hei! 🙂 Nei, er ikke plaget så ekstremt som det du beskriver. Men har lagt merke til at det samler seg ekstreme mengder støv på de ventilene (?) som er plassert på bad og soverom. Er det nå i det siste det har vært slik? Kanskje det kan ha noe med oppussingen å gjøre?

 • Reply Emilie 9. februar 2017 at 22:41

  Kan du dele litt hvilke tilvalg du gjorde? Kjøkkenserie, baderom, fliser, farger osv? Det er så interessant! 🙂

 • Reply Anonym 9. februar 2017 at 23:08

  Du har så fint hår! Hvilken shampo og balsam bruker du?

 • Reply Ida Wulff 9. februar 2017 at 23:10

  Anonym: jeg bytter hårprodukter en del, akkurat nå bruker jeg mest lillashampoo-serien fra Fudge :-))

 • Reply Maren 9. februar 2017 at 23:28

  Hvor har du kjøpt genseren din? Jeg leiter stadig etter en ny ull-favoritt, men har visst blitt ganske kresen;) Din så fin ut!

 • Reply Anette 10. februar 2017 at 07:49

  For en fin genser!:) Hvor har du kjøpt den?

 • Reply Ana 10. februar 2017 at 08:37

  Enig med deg på fliser……Blir så frustrert av fugene :O

  Får alltid høre at jeg er sær he he he.

  Så på hovedbadet skal jeg ha microsement og på gjestebadet har jeg valgt betongflis 60×60.

  Har svart kjøkken men skal bytte til heltre av en eller annen lys(aktig) sort så snart jeg finner noe som er akkurat slik jeg vil ha det. Har lyst å ha hvit benkeplate uten søm 😀

  Så mal veggene (lettere å skifte farge på de, når mørkt har gått av mote 😀 )

  Sikker på at det blir knallfint hos deg, du har veldig god smak.

  Ha en super dag!

  Klem

 • Reply Siri 10. februar 2017 at 10:23

  Gøy å følge med på prosessen! Du ser så bra ut! Hvor er genseren fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2017 at 12:36

  Siri: den er fra second female 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2017 at 12:37

  Ana: hørtes lekkert ut! Spørs om ikke jeg også må smøre over flisene mine etterhvert, Hehe 😀 ha en fin dag du også <3

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2017 at 12:38

  Maren: second female 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2017 at 12:38

  Anette: den er fra second female 🙂

 • Reply Anonym 10. februar 2017 at 15:35

  Du er nydelig! Forresten, du ligner på Blake Lively, wooow!! Heldig med utseendet

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2017 at 20:45

  Anonym: Oi, tusen takk :O God helg til deg <3

 • Leave a Reply