Hverdagsliv

BEDROOM FACTS

13. februar 2017

Du finner alltid hårstrikk liggende rundt omkring i sengen min. Jeg kommer som regel på rett før jeg sovner at dotten på hodet må ut, og da er jeg gjerne for trøtt til å lage den obligatoriske sovefletten! 

Jeg sover nesten alltid med pysjamas, av ren vane. Jeg har et mål om å begynne å sove naken, fordi… Jeg tror det er sunt! 

På nattbordet har jeg alltid en flaske vann, leppomade, snus og duftlys. I nattbordskuffen har jeg masse selvhjelpsbøker som folk har sendt meg i posten. Jeg har ikke lest dem, og tør ikke å ha dem fremme. Vil jo ikke at folk som er på besøk skal tro at jeg leser dem. Og det var liksom i nattbordet det var ledig plass. 

Jeg har sovemasker i alle regnbuens farger men bruker dem sjeldent fordi jeg ikke vil ødelegge vippene mine.  Processed with VSCO with a5 preset Jeg kjøper pysjamaser, morgenkåper og kosedresser oftere enn jeg kjøper vanlig klær. Å finne en fin pysjamas gjør meg så glad at jeg ikke kan la være å kjøpe den! Haha. 

Etter å ha avslørt en av mine sovevaner, tror mamma at jeg kommer til å være evig singel. Jeg har nemlig to dyre, gode hodeputer – fordi det er viktig for meg. Den ene er myk, mens den andre er litt fastere. De to putene ligger på hver sin side av sengen, sånn at jeg kan snu meg rundt og bytte hvis jeg føler for det. Leit det…

Når jeg en sjelden gang har vært ute på byen, sovner jeg alltid med Mac’en i senga. Jeg nekter å legge meg til å sove før jeg er blitt edru, men søvn kan være vanskelig å motstå… Alltid en lettelse å våkne og se at jeg ikke har hivd den på gulvet eller noe sånt. 

Jeg liker å ha det ene benet over dyna når jeg skal sove.  Processed with VSCO with a5 preset Jeg bytter sengetøy like ofte som folk skifter sokker, og får gjerne hæ, nå igjen? hvis jeg sier at jeg drar straks, skal bare vente på at maskinen med sengetøy skal bli ferdig. 

Jeg kunne aldri blitt avhengig av sovepiller. En periode jeg var veldig stresset og snudde på døgnet, fikk jeg sovepiller på resept av legen. Jeg syns følelsen av å forsvinne ned i madrassen og føle meg døsig dagen etterpå var så fæl at dét funker ikke for meg i lengden.

Jeg er alltid på jakt etter det perfekte sengetøyet, og det skal helst være mest mulig hotell-aktig. Akkurat nå er favoritten faktisk soft sateng, det er ikke i kategorien «dritdyrt» engang. 

Jeg rer opp sengen hver morgen, for da er det så mye hyggeligere å komme hjem til den igjen.  Processed with VSCO with a5 preset Jeg tar alltid P-pillen rett før jeg legger meg, men er ikke noe flink til å følge dagene på brettet. Så noen kvelder ligger jeg våken og tenker så det knaker… Tok jeg egentlig den pillen?! Tar jeg en for mye får jeg mensen, tar jeg en for lite får jeg mensen. Skal ikke være lett! 

Jeg foretrekker å våkne uten å huske drømmene mine. Hvis jeg har drømt noe fælt, kan jeg bli skikkelig påvirket av det morgenen etter. Det tar liksom noen timer før jeg virkelig innser at det bare var et mareritt. 

Jeg syns at en seng uten sengegavl gir samme følelse som en mann rett etter et frisørbesøk. Det er noe som ikke stemmer. 

Sånne quotes som noen mennesker limer på veggen over sengen gir meg helt mark. Jeg hadde ikke hatt det på soverommet mitt om jeg så fikk 100.000 kroner for det. Kanskje en mill… Always kiss me goodnight. Live, laugh, love. A dream is a wish your heart makes. Den er grei.  Processed with VSCO with a5 preset Og med disse utrolig interessante og nyttige faktaopplysningene, tar jeg kvelden etter en lang og effektiv dag. Jeg kryper til sengs tiidlig i dag, i håp om å sovne raskt og komme meg tidlig på trening i morgen. Til og med Netflix skal lukkes ned nå, nattinatt 🙂 

47 Comments

 • Reply Kine 13. februar 2017 at 21:51

  «If i lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world» haha, hva synes du om den teksten da?

 • Reply TE 13. februar 2017 at 21:58

  Hehe…klart du må sove naken. Du er vel ikke 80?? 😉

 • Reply Martine Ellefsen 13. februar 2017 at 22:26

  Gøy med slike innlegg! God natt 🙂

 • Reply Lise 13. februar 2017 at 23:32

  Hvilke ppiller bruker du? Anbefaler du dem isåfall? Desperat etter erfaringer ettersom jeg skal bytte

 • Reply Hege Kristin 13. februar 2017 at 23:59

  morsomt innlegg 😀

 • Reply J 14. februar 2017 at 00:08

  Høres stress ut å måtte styre så mye med P-piller. Har du vurdert p-stav eller spiral?

  Selv er jeg veldig fornøyd med p-staven min.

 • Reply Kristin 14. februar 2017 at 01:59

  Det er visst forsket på det med å re opp sengen… Man bør ikke gjøre de før sengen har blitt helt kald, fordi ellers stenger man inne alt av basilusker og slikt som trives i en varm, fuktig seng…

 • Reply Victoria 14. februar 2017 at 07:29

  Når du rer opp senga gir du middene som bor i den veldig gode forhold slik at de kan formere seg. Så det kan være lurt å la være 🙂

 • Reply Veronica 14. februar 2017 at 07:42

  Hjelpes! Du er klin lik meg selv, aldri hørt noe lignende før, haha. Bortsett fra at p piller tas på morningen her;-) Ble nesten litt skremt! Jeg kan faktisk finne på å sove med slike «kosesokker» da i tillegg til pysjen :D!!

 • Reply Ø 14. februar 2017 at 09:32

  Hahaha! Elsker sånne innlegg! Det beste sengetøyet er fra Tara anthun på Frogner. Det er både pent, utrolig mykt og grei pris. Anbefaler å gå på nettsiden hennes å ta en titt! Alle dynene er helt hvite, men putetrekkene kan du få med ulike type kanter osv!

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 09:40

  TE: er pysjamas forbeholdt 80-åringer? :O

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 09:41

  Veronica: Hehe, så morsomt! <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 09:41

  Ø: takk for tips, skal sjekke det ut 😀

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 09:43

  J: nei, har ikke vurdert det 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 09:43

  Kristin: no worries, det har vært en del av oppdragelsen min så sengen res opp før jeg går hjemmefra, ikke med en gang jeg reiser meg opp ;p

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 09:44

  Lise: troor dessverre jeg må overlate til legen din å anbefale prevensjon 🙁

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 09:46

  Kine: nydelig! Hehe

 • Reply Julie 14. februar 2017 at 11:30

  Et tips i forbindelse med p-piller – anbefaler kobberspiral på det varmeste (av typen gynefix!). Da slipper du å styre med å ta pillene hver dag, og det er helt hormonfritt. Hadde som deg problemer med altfor lavt B12-nivå, og legen anbefalte derfor å kutte ut hormoner helt – det er visstnok en sammenheng der. Så bare en liten anbefaling fra en som er superfornøyd med å ha byttet 🙂

 • Reply Thine 14. februar 2017 at 11:59

  Hvor har du kjøpt sengetøyet ditt? 🙂 Kjempe fint!

 • Reply Kristine 14. februar 2017 at 12:01

  Prøv mypill appen! Superenkel og lett og bruke

 • Reply Hanna 14. februar 2017 at 12:02

  Jeg har også lyst på «hotellsengetøy», hvor har du kjøpt det sateng-settet som du nevner i innlegget?:)

 • Reply TE 14. februar 2017 at 12:32

  «er pysjamas forbeholdt 80-åringer? :O»

  Ooops, er vel kanskje mer nattkjole som er for 80-åringer? 😛

  Å jeg bør vel helst holde kjeft, siden jeg sover med ullsokker…. 😀

  Liker ikke Valentines day, så jeg sier: Ha en fin tirsdag <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 14:04

  Hanna: soft sateng har jeg kjøpt på Princess! 🙂 Det er helhvitt men med noen nesten usynlige striper. Tror det kostet 6-700 for ett sett. Klem

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 14:07

  Thine: det er fra Princess 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 14:07

  TE: hehe, takk det samme <3

 • Reply Vilde 14. februar 2017 at 14:52

  Så morsomt innlegg! Likte ideen <3 Ha en fin dag!

 • Reply Nina 14. februar 2017 at 14:56

  Hei! Hvor er sengegavlen din fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 15:10

  Vilde: Takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 15:10

  Nina: troor det heter Millemoi 🙂

 • Reply Camilla 14. februar 2017 at 21:44

  «Jeg syns at en seng uten sengegavl gir samme følelse som en mann rett etter et frisørbesøk. Det er noe som ikke stemmer.» HAAHA DU FÅR SAGT DET!

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:33

  Camilla: Hehe <3

 • Reply Odenseveien 14. februar 2017 at 23:46

  Godt å lese at jeg ikke er alene om å være sengetøyoman 😉

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2017 at 06:22

  Odenseveien: highfive! Hehe 🙂 og Odense er best!

 • Reply Kristine 16. februar 2017 at 13:22

  Haha, sengetøy er også en av mine store lidenskaper! Sikkert merkelig spørsmål, men hva vasker du sengetøyet ditt på? Det står jo 40 på de fleste satengsettene jeg har, men jeg får meg liksom ikke til å vaske dem på mindre enn 60. Men de blir jo så fort stygge da 🙁 Haha, for et luksusproblem. Klem <3

 • Reply Maria 16. februar 2017 at 16:50

  Har du prøvd sengetøyet fra badaboom? 🙂

 • Reply Kristine 16. februar 2017 at 20:06

  Jeg er også nysgjerrig på hvor du har kjøpt putene dine, og om de kan anbefales? 🙂 Jeg trenger nye, og har tenkt å investere i noen skikkelig gode noen!

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 23:35

  Kristine: de er dunputer fra KID faktisk, finnes i mange forskjellige varianter 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 23:36

  Maria: nei, burde jeg? 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 23:37

  Kristine: Hehe 😀 jeg vasker også på 60, uansett! Klem <3

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 17. februar 2017 at 06:41

  So morsomt innlegg! Sover sjølv med pyjamas, elsker det! 🙂

 • Reply Anonym 17. februar 2017 at 15:29

  Angående p-pillen, er ikke første pille på hver linje på en fast dag? Min er tirsdag, så det er lett å telle bortover langt jeg har kommet

 • Reply Eirin 17. februar 2017 at 15:37

  Det er nettopp dette som gjør at jeg elsker bloggen din, du har så variert innhold! Du skriver så bra at til og med faktaopplysninger om soverommet ditt blir kjempeinteressant, haha 😀

 • Reply camillaaa 21. februar 2017 at 01:05

  Elsker nye sengesett! Hvor pleier du kjøpe fra?

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:13

  camillaaa: Litt forskjellig, siste jeg kjøpte var på Kid 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:32

  Eirin: tusen takk! <3

 • Reply Anonym 7. september 2017 at 18:03

  Sover du også i nattkjole ?

 • Reply agencja analityczno reklamowa 1. mars 2024 at 01:53

  It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

 • Leave a Reply