Hverdagsliv

EN VÅRLIG INVESTERING

13. februar 2017

Processed with VSCO with f2 preset
Seeee på denne skinnjakken! Jeg gleder meg så fælt til våren at jeg har begynt å handle inn til den nå, hehe. Elsker at salget er på vei ut av butikkene, slik at det blir plass til vårnyhetene. Salget på denne tiden er bare rotete og utplukket uansett, så det er en fryyyd å se alt det fine som kommer inn i butikk nå. Skinnjakken er fra Second Female, og er i det deiligste skinnet. Nå er jeg bare på jakt etter en fin, lys dongerijakke også, så har jeg de jakkene jeg trenger til våren 🙂  Processed with VSCO with f2 preset «Innkjøps-innlegg» er forresten bare noe jeg gjør når jeg løper bena av meg og ikke rekker å ta bilder av noe annet enn ting. Men det blir etterspurt ofte i kommentarfeltet, så hvorfor ikke! Travel mandag i dag med andre ord, jeg booket meg nettopp av trening og får heller ta det igjen i morgen. Jeg startet dagen på skolen med tre økter i markedsrett, og etter det har jeg bare løpt ærender og handlet inn til middag. Nå må jeg rekke noen deadlines, så jeg sitter og heller nedpå med kaffe foran Macen. Jeg burde egentlig ha spist for lenge siden, alt jeg har fått i meg i dag er en Propud! Ikke bra. Men løftet jeg ga meg selv om å lage hjemmlaget middag går det strålende med, i det minste. En annen veldig positiv greie: klokka er straks halv fem, og jeg sitter her ved stuevinduet og nyter dagslys! Det er både skinnjakken og jeg veldig glad for 🙂

Okeeeey, jeg må stikke, håper vi snakkes senere i kveld 

15 Comments

 • Reply Hanne Lovise Johnsen 13. februar 2017 at 17:29

  elsker jakka! sykt fin 😀

  Jeg holder forresten konkurranse på instagrammen min nå, og blir kjeeempeglad hvis du ønsker å melde deg på! God vinnersjanse, 4 vinnere. @hannelovisejo

 • Reply Dazzy 13. februar 2017 at 17:38

  Den er nydelig!

 • Reply Ann Kristin 13. februar 2017 at 18:14

  Håper du svarer Ida! Hvor har du kjøpt den super fine kay bojesen fuglen i tre? 😀 Har sett etter den lenge i Oslo…

 • Reply Ida Øverland 13. februar 2017 at 20:13

  åh så herlig! du er heldig som har råd til sånt! så sykt kul 😀

 • Reply Hege Kristin 13. februar 2017 at 20:24

  så fin 😀

 • Reply Charlotte 13. februar 2017 at 20:26

  Iiiik, den var råkul!! Jeg jobber i skobutikk, og dør litt inni meg når jeg pakker opp nye varer. Det er så altfor mye fint som dukker opp. Allerede gått til innkjøp av et hvitt par i skinn, hihi <3 Ha en strålende mandag videre, vakre deg.

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2017 at 20:32

  Charlotte: åh, det er skummelt! Du får passe på å ikke bruke opp hele lønningen på vårnyheter da 😀 Eller, forresten… Hehe. Takk det samme <33

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2017 at 20:33

  Ida Øverland: Tusen takk 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2017 at 20:33

  Hege Kristin: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2017 at 20:35

  Dazzy: tusen takk, veldig fornøyd 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2017 at 20:35

  Ann Kristin: Hei 🙂 Bildet er tatt hjemme hos mamma og pappa, så jeg tipper den er kjøpt i Tønsberg. Kanskje du kan finne på Lunehjem.no eller Room21.no? Eller, hvis du vil kjøpe i butikk i Oslo så ville jeg prøvd Illums Bolighus på House of Oslo i Vika. Klem

 • Reply Anniken 14. februar 2017 at 20:41

  Hvor er denne kjøpt? utrolig fin!! 😀 å hvordan er den i str? har som regel M i slike jakker.

 • Reply VICCA 18. februar 2017 at 22:11

  MEGA flott blogg må jeg si, innleggene dine er fengende<3 Du har virkelig forstått det med å fenge mennesker 😀 Meget flott jobbet, jeg skal formidle denne bloggen videre om du ønsker det, forsett slik!

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:28

  VICCA: så hyggelig å høre, tusen takk <3

 • Reply Lena 11. mai 2017 at 07:23

  Denne er råfin! Kan jeg spørre om hvilken str du har?

 • Leave a Reply