Hverdagsliv

HAPPY VALENTINES DAY

14. februar 2017

Processed with VSCO with b3 preset Det virker som de fleste rundt meg tror at jeg kommer til å være evig singel. Fordi jeg har vært singel lenge, og det igjen har gjort meg ganske sær. Jeg er rett og slett singel-sær. Jeg har mine egne rutiner, regler og ritualer, og det er egentlig ganske vanskelig å se hvordan noen noensinne skulle klare å passe inn i alt det. Men det er det heller ingen som skal. Den dagen jeg er klar for å få meg en kjæreste, må jeg vende meg til å dele sengen i to, spørre en annen person hva vi skal spise til middag, si i fra når jeg legger egne planer og lukke døren når jeg går på do. Jeg tror ikke engang det handler om å «bli klar for det», men at enten så møter jeg en jeg har lyst til å være sammen med, eller så gjør jeg ikke det. Uansett, inntil da nyter jeg hver eneste dag alene – kanskje litt for mye, til mammas store bekymring, HEHE  Men hun kan ta det helt med ro, for barnebarn får hun uansett. Om jeg så skal fikse hele greia sjæl. Det er blitt et mål i livet å ikke ta til takke med et annet menneske, bare for å oppfylle normen. Og tro meg: jeg har hele to do-listen klar, hvis det en dag kommer til at jeg skal få barn på egenhånd. Vel, barn kan vi snakke om en annen dag. For jeg skal ikke ha barn , men jeg skal ikke vente i 10 år heller.

I dag er det uansett kjærlighet det handler om. Så derfor vil jeg ønske alle mine lesere en happy valentines day! Er du singel, så håper jeg at du har lært eller holder på å lære å elske deg selv. Er du lykkelig i et forhold, så gratulerer med det, du er heldig. Er du i et forhold som ikke er sunt eller som ikke gjør deg lykkelig, så håper jeg du kommer deg ut av det fort som faen. Det kan føles umulig nå, men jeg lover at om en liten stund, så klør du deg i hodet og lurer på hva i alle dager du gjorde med han der. Jeg snakker av erfaring – for jeg har kysset et par frosker opp gjennom årene. De siste årene er det kanskje jeg som har vært frosken, eller hunden, som løper avgårde med halen mellom beina. Ops, jeg vil visst ikke likevel!  Men selv om jeg er singel, så ser jeg så mye fin kjærlighet rundt meg hele tiden. Mamma og pappa som er så snille mot hverandre, og fremdeles har det gøy sammen. Alle besteforeldrene mine som har holdt sammen nesten hele livet. En venninne som har et forhold hvor jeg tenker at sånn skal det være, det der hadde funket for meg og. Men at the end of the day, så handler alt om å være glad i seg selv – så det håper jeg du er 

32 Comments

 • Reply Maria 14. februar 2017 at 18:33

  Dette var eit skikkelig fint innlegg! Og eg er akkurat sånn som deg 😀 haha! Haster ikkje å finne noken :)<3

 • Reply Christine 14. februar 2017 at 18:33

  Takk! Dette innlegget gjorde at jeg ble i litt bedre humør etter å ha lest om alle kjærestepar som bare har det fantastisk. Jeg er i et forhold som overhode ikke gjør meg godt, det er bare så himla vanskelig å gjøre det slutt.

  Selv om jeg er passert 30, så klarer jeg ikke å være fornuftig. Tror det er vanskeligere når «alle andre» er i forhold. Men det er deilig å være singel, sant? lover du? 😉

 • Reply Karoline 14. februar 2017 at 19:36

  Takk for kloke ord! Du gjorde dagen bedre 🙂

 • Reply Alexandra 14. februar 2017 at 19:50

  Halleluja! Jeg er så enig med deg! Ingen skal ta til takke med et annet menneske kun for å passe inn i rollen vi er tildelt. Jeg begynte året med å kysse en frosk av dimensjoner, men nå er jeg singel og så himla fornøyd med det.

 • Reply Birgitte 14. februar 2017 at 20:00

  Bra skrevet Ida! Jeg har akkurat de samme tankene som deg når det gjelder det å være singel. Kunne ikke beskrevet livet mitt som singel bedre selv!

 • Reply Anonym 14. februar 2017 at 20:05

  åh du er så flink til å skrive og sette ord på ting. Digger deg!!!!

 • Reply Ingvild aase 14. februar 2017 at 20:24

  Så søt du er,Ida ❤ det ordner seg for snille jenter ja. Men det er veldig viktig å trives i eget selskap og DET er en veldig god egenskap skal jeg si deg. Så du kan tenke på det og være glad for at du har det bra til «tross for ar du er singel»… 🙂 Jeg er selv i et forhold, men fikk nettop beskjed om at jeg ikke kan få barn mest sannsynlig, i en alder av 25 år… så det er noe man ikke skal ta forgitt også. Klem til deg❤❤

 • Reply Ida 14. februar 2017 at 20:42

  Happy v-dag til deg også, kjære medsingel 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:33

  Ida: <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:35

  Birgitte: tusen takk 😀

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:35

  Anonym: tusen takk <33

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:35

  Ingvild aase: så leit å høre! Heldigvis finnes det andre muligheter, selv om tanken på det kanskje ikke er så lys når man nettopp har fått en sånn beskjed. Stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:36

  Karoline: <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:36

  Alexandra: den frosken kan ha det så godt! highfive <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:38

  Christine: Uffda! Ja, det lover jeg. Ikke med en gang, men etter en liten stund 😉 Hehe. Hvis du har kommet så langt at du har sett at det ikke gjør deg godt, så er det vel bare et spørsmål om tid. Håper det går bra med deg <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 22:39

  Maria: tusen takk for det! <3

 • Reply Hege Kristin 15. februar 2017 at 00:13

  håper du hadde en fin dag <3

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2017 at 06:21

  Hege Kristin: takk det samme, Hege <3

 • Reply Caroline 15. februar 2017 at 09:59

  Dette er virkelig favorittbloggen min! Kjenner meg igjen i så mye du skriver, og du er bare helt fantastisk, genuin og gjennomført! Takk for at du gjorde dagen min x ganger bedre håper du har en strålende dag!🖤

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2017 at 10:24

  Caroline: ææ, det ble jeg SÅ glad for å lese. Tusen takk, og samme til deg <3

 • Reply MarieB 15. februar 2017 at 11:33

  Elsker når du skriver om at du genuint er happy med å være singel – har endelig kommet dit selv, du er så stor inspirasjon 😀 Håper du hadde en super dag <3

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2017 at 11:37

  MarieB: så hyggelig, Marie <3 ingenting som er bedre enn det. Når man først kommer i et forhold kan det hende at man skal være i det resten av livet, så det er viktig å kose seg og nyte den tiden man har «alene». Super dag til deg også, stor klem! 🙂

 • Reply Hilde 15. februar 2017 at 12:03

  Det gjorde godt for ei som er redd for å bli den dama som går med alle smykkene på seg på en gang, og som har leiligheten full av katter.

  Tusen takk for perspektiv, helt supert innlegg <3

 • Reply Siv 15. februar 2017 at 12:56

  Min favorittblogger! Du er så flink til å ordlegge deg. Du får frem din gode personlighet gjennom kloke ord.

  Ønsker deg en fin dag:)

 • Reply Ingrid 15. februar 2017 at 18:06

  Tusen takk for at du legger vekt på at det er viktig å være glad i den man selv er! Det tror jeg er nøkkelen til å ha det bra generelt. Kjæresten og jeg har snart vært sammen i fem år, vi har det veldig, veldig fint sammen, og mye av grunnen til det tror jeg er fordi vi er veldig bevisste på at for at vi skal ha det bra sammen, så må han trives med seg selv og ha sitt eget liv, det samme gjelder for meg, pluss at vi må passe på å ta vare på hverandre og det vi har sammen vi to.

 • Reply Ida 15. februar 2017 at 19:09

  Elsket dette innlegget, synes du virker så jordnær og smart! Virker dessverre som at mange ikke føler seg «komplett» som singel eller er redd for å være alene. Jeg er så glad jeg klarer å ha det bra alene! Hvis jeg hadde møtt en person jeg hadde klikket veldig bra med hadde det såklart vært hyggelig, men det er ikke noe hastverk. Tenker litt som deg når det gjelder barn også, bra vi har muligheter 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 11:33

  Hilde: hehe! Synd at det er stereotypen på evig singel!! :O Men grøss, ja… <3

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 11:34

  Siv: Tusen takk Siv, setter pris på det <3

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 11:36

  Ingrid: så godt å høre, Ingrid <3 klem til deg!

 • Reply Linn 16. februar 2017 at 12:37

  Beste valentine-blogginnlegget på internett!

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 12:38

  Linn: <3

 • Reply Anita 16. februar 2017 at 17:47

  Et herlig innlegg på den beste og mest ærlige bloggen! <3 Hører forresten gjerne om baby-planen i et innlegg om du vil dele, da jeg snart er i situasjonen at jeg må «fikse sjæl»;) Klem, A<3

 • Leave a Reply