Hverdagsliv

SUNNE PANNEKAKER

14. februar 2017

Processed with VSCO with f2 preset
Æh, det er mulig jeg kaster stein i glasshus nå men: jeg har aldri skjønt greia med å si at dette kan du spise med god samvittighet! Jeg spiser med god samvittighet uansett, jeg. Hvis livet handlet om å få i seg minst mulig kalorier – så ja, hadde jeg kanskje sett veldig annerledes ut. Men jeg hadde også hatt et kjipere liv. Så jeg vil heller si at: disse pannekakene kan du spise uten å føle deg uvel, og du får i deg proteiner som kroppen din liker. Denne oppskriften holder til to personer – eller til to dager, for deg som ikke syns det er særlig gøy å stå og steke pannekaker. Hvis du er én person og bare vil ha én porsjon, halverer du oppskriften 🙂  Processed with VSCO with f2 preset


 ♥ 2 egg ♥ 1 dl vann  ♥ 60 gram (lettkokt) havregryn ♥ 30 gram havremel ♥ 4 spiseskjeer mager kesam  ♥ 2 teskjeer sukrin  ♥ 1 teskje bakepulver ♥ Litt kanel 


Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset Fremgangsmåten er enkel: bland sammen alt, la røren stå litt – og stek på middels varme. Lag litt forskjellige størrelser på pannekakene, så du får deg et fint lite tårn 🙂 Pynt med bær eller hva det måtte være. Jeg helte litt honning over, veldig godt!

Skal du gjøre noe hyggelig på valentines i dag, da? Jeg skal på trening med Selma, så det får bli min date for denne gang. Som du kanskje gjettet så ble det ikke noe morgentrening på meg i dag. Det var jo såå deilig å sove, så jeg stod opp klokken syv, meldte meg av trening og sov et par timer til. Jaja, jeg slipper altså ikke unna likevel 🙂 Håper du vil prøve ut pannekakene!

13 Comments

 • Reply H 14. februar 2017 at 15:08

  Takk for tips, disse må jeg prøve 😃

  Et lite spørsmål: er det sånn at du godkjenner kommentarer litt etter hvert eller noen ganger må ta en oppsamlingsrunde? 🙂 jeg kommenterer som oftest kun på din blogg fordi du virker så herlig, så syns det er gøy å se om du har svart på kommentarene. Men noen ganger finner jeg ikke kommentarene mine igjen (og jeg lover jeg ikke skriver noe stygt 😉 )

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 15:11

  H: Hei! 🙂 Ja, det stemmer. Burde vært mye raskere, men har som regel 50-70 kommentarer på vent. Kun fordi jeg liker å lese og svare på (nesten) alle, jeg godkjenner både negative og positive kommentarer, så det skal ikke være noen grunn til at dine kommentarer er blitt borte :O Men takk uansett <3 Jeg skal skjerpe meg på kommentarfronten! Ha en fin tirsdag 🙂 Klem

 • Reply kine 14. februar 2017 at 15:22

  først og fremst, digger bloggen din – du er den desidert morsomste og beste bloggen i min bok 🙂 du har så fine vipper og jeg håper du kan lage et lite vippeinnlegg? Jeg vurderer det sterkt, men er usikker på en del ting.. Så hvis du vil skrive dine erfaringer med følgende blir jeg superglad;

  1. hvor mye sliter det på egne vipper?

  2. hvor lenge holder de seg fine?

  3. påvirkes varigheten før påfyll trengs av trening/svetting?

  takk på forhånd 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2017 at 16:08

  kine: Hei Kine! 🙂 Tusen takk, så utrolig hyggelig at du syns det <3 Kommer nok ikke til å lage et eget vippeinnlegg, men kan jo svare deg her på det du lurer på!

  1. Det er veldig individuelt – jeg har venninner som har mistet alle vippene sine etter vippeextensions, mens jeg som har hatt vipper i mange år ikke merker noe slitasje.

  2. Spørs helt hva du syns er fint. Tidligere har jeg likt dem best etter en ukes tid når det har falt av et par vipper – nå syns jeg det er finest første dagen, jo mer jo bedre 😀 Kommer nok helt an på hvor du setter på vippene dine, men mine er fine i 2 uker +, og så har jeg uke 3 hvor jeg gleder meg til å fylle på.

  3. Trening/svetting påvirker ikke mine vipper, det er olje og sminke de ikke er så glad i. Jeg fyller på hver tredje eller hver fjerde uke, liker best hver tredje.

  Håper det var til hjelp! Klem

 • Reply kine 14. februar 2017 at 17:54

  Tusen takk for kjempefint svar! 🙂

 • Reply Hege Kristin 15. februar 2017 at 00:20

  nam 😀

 • Reply Jeanett Mikkelsen 15. februar 2017 at 07:17

  Er disse glutenfri? Sålenge du har brukt havremel istede for hvetemel? 🙂 er på min (snart) tredje uke av et glutenfritt liv, og blir litt gal av alt jeg ikke kan spise.. haha 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2017 at 07:41

  Jeanett Mikkelsen: åh, det skjønner jeg godt! Jeg tør ikke svare sikkert på det, du får nesten ta for deg en og en ingrediens <3

 • Reply Malene 15. februar 2017 at 22:13

  Jeanett, hvis du velger glutenfri havregryn, og bare maler opp litt i en blender, så får du glutenfritt havremel. Da er pannekakene glutenfrie, og veldig gode 🙂

 • Reply Charlotte 16. februar 2017 at 10:29

  Åå, disse så latterlig digg ut! Må lage de til helgen <3 Håper du har en fin dag!

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 11:14

  Charlotte: det burde du! 😀 takk det samme <3

 • Reply Jorunn 16. februar 2017 at 11:38

  Lite tips om du liker «hvetebollesmaken» er å bytte ut kanel med kardemomme:)

  Nam nam:)

 • Reply Maria 16. februar 2017 at 16:54

  Er så enig i det med «god samvittighet»! Da sier man jo at man bør få dårlig samvittighet av alternativet. Er så utrolig mange mennesker som har et vanskelig forhold til helt vanlig mat at jeg blir trist av det. Samtidig som jeg er HELT FOR å lage sunnere/mer næringsrike versjoner av ting! 🙂 Men bare fordi man kan lage mer proteinrike pannekaker synes jeg ikke man skal føle seg shitty for å spise en vanlig pannekake i ny og ne. I morgen har jeg tenkt å kjøpe.meg den nye smaken til Ben & Jerrys som ikke akkurat er kalorifattig, med goood samvittighet 🙂

 • Leave a Reply