Hverdagsliv

PÅ TIDE Å KOMME SEG UT AV HULEN

16. februar 2017

Et par måneder fra nå, kanskje uker til og med, kommer dette til å føles som et fjernt minne. Vinden som pisker deg i ansiktet når du går ut døra, snøflakene som legger seg på de milelange falske vippene, følelsen av våt og nummen storetå, luer som klør, det å måtte rekke ting før det blir mørkt, alle de gangene du går på fortauet alene og nesten-sklir, og så takker du høyere makter for at du ikke sklei fordi det er så flaut å skli når man er alene. Hvem skal man le og si hjelpes til da? Snart åpner uteserveringene, og vi kan kjenne lukten av asfalt og det allergikerne savner minst: gress. Da kan vi spise lunsj på en benk i parken, sykle til avtaler, sitte sent ute og ta et glass vin i dongerijakke og joggesko, og vi kan begynne å kjøpe sommerkjoler fordi det snart nærmer seg sommerferie. Jeg gleder meg til vår ass. Er dere ikke lei av at bloggere og folk generelt gleder seg til vår i sosiale medier? Haha. Ikke mange som lever i nuet akkurat nå, nei. Men jeg syns ikke det er så rart. Denne tiden er så tung. Ikke sånn buhu-tung, bare sånn: herregud, i dag har jeg faktisk ikke gjort en dritt etter at jeg kom hjem fra skolen Og ikke har jeg lyst til å gjøre noe heller. Mine dager denne uken har gått til skole, trening cirka annenhver dag – og ellers bare serietitting. I kveld skal jeg endelig dra meg ut av hulen og gjøre noe sosialt. Jeg skal på kino med jentene mine! Jeg gleder meg, selv om jeg sikkert kommer til å skli, fryse, hutre og gråte (neida) på vei bort til kinoen. 

Nå skal jeg jobbe litt, ha en fin og kald dag så lenge 

11 Comments

 • Reply Guro 16. februar 2017 at 12:44

  Jeg synes det er heeelt greit at folk gleder seg til vår, for det gjør nemlig jeg også! Jeg har alltid vært veldig glad i vinter, men de siste par årene har jeg nesten gått fra forstanden i lengten etter vår og sommer!

 • Reply Henriette 16. februar 2017 at 12:51

  SPOT ON, bortsett fra at her på sunnmøre er det ikke snø. Og jeg har vært inne i «hulen» min i 4 uker bare fordi jeg ikke greier og gå opp en trapp på sokkelesten.. Men å gå opp en islagt trapp på stilletter eller hæler generelt, nei det er ikke noe problem!

 • Reply kristin 16. februar 2017 at 15:04

  har du noen bra serier å anbefale? 🙂

 • Reply Charlotte Tunes 16. februar 2017 at 18:14

  Jeg gleder meg noe latterlig til vår og varmere dager selv. Synes høsten og vinteren har vært ufattelig tung og ikke minst våt og mørk. Nå er jeg faktisk sinnsykt lei! Gleder meg til bare legger, og ikke minst litt brunere hud, hah! Kos deg masse på kino, fine du <3

 • Reply K 16. februar 2017 at 21:58

  Du ser fantastisk ut!

  Henvender meg til leserne dine, ettersom jeg tror de kan være i målgruppen for min blogg. Trenger noen der ute hjelp med angst og depresjon?

  Sjekk ut: http://krigeren.blogg.no/

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2017 at 23:36

  kristin: kommer tips enten i dag eller i morgen! 🙂

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 17. februar 2017 at 06:42

  Åh, dette hjalp å lese no! Har nettopp kommet tilbake frå 2 veker i Thailand, og den norske kulda er IKKJE lett å venne seg til! 🙂

 • Reply Benedicte 17. februar 2017 at 12:22

  Kjempe fin kåpe!! Hvor er den fra? 🙂

 • Reply Ingrid 17. februar 2017 at 21:47

  Veldig stilige bukser! Hvor er de fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:30

  Ingrid: Bik Bok <3

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:34

  Benedicte: Ravn 🙂

 • Leave a Reply