Hverdagsliv

POPCORN OG RØDVIN

17. februar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset I går kveld var jeg på kino med Selma, Johanne, Ida og Ida. Og ja, det kommer alltid til å være rart med tre Idaer som er bestevenninner. Folk tror jo vi tuller når vi en etter en rekker fram hånden og presenterer oss blant nye mennesker. Spesielt i utlandet! Haha. Det var Fifty Shades Darker som stod på menyen, og etter hva jeg husker så likte jeg den første filmen bedre. Denne var definitivt mer actionfylt, tror hele salen skrek til på et tidspunkt – uten at jeg kan vite det helt sikkert. Jeg er nemlig ekspert på å sense at det skal skje noe skummelt, så jeg lukker øynene og holder meg for ørene tretti sekunder før det smeller. Det talentet benyttet jeg meg av i går, hehe.

Men la oss være enig om at det er forskjell på god film og god underholdning! Fifty Shades er god underholdning. Syns jeg, da. Popcorn og rødvin var en perfekt kombo til filmen, nam! Hvis du vil på kino med vinservering i Oslo, så har de det i hvertall på Gimle og Vika kino som jeg vet om. Med vinservering følger litt mer skravling og fnising, i tillegg til dobesøk midt i filmen – men hvis det ikke plager deg, så er det helt perfekt!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset I dag må jeg virkelig prøve å ha en mer effektiv dag enn i går. Jeg sølte bare bort hele dagen, og det er ingen god følelse. Så i dag blir det jobbing, trening – og kanskje noe sosialt i kveld. Vi får se. Leiligheten må også shines, for i morgen får jeg helgebesøk! Det blir deilig å ha besøk, for da kan jeg ikke sitte og se i veggen, og skylde på at det er vinter. Da blir det shopping, turisme i egen by, restaurantbesøk og masse frisk luft. Og godt er det! Jeg stikker innom med noen serietips til helgen etterpå 🙂 

8 Comments

 • Reply Monica 17. februar 2017 at 16:14

  Hei 🙂 må bare si at jeg virkelig elsker bloggen din 🙂

  Men jeg lurte litt på om du har begynt på bachelor skrivingen ? Og når skal dere levere? Jeg skal selv begynne på min bachelor i disse dager, men stresser bare over innleveringsfristen istede for og virkelig komme igang ! Sier bare til meg selv at i morgen begynner jeg osv!! Men søler bare bort dagene på serier på netflix!

  Har du noen gode tips og kanskje litt motivasjon til bachelorskriving? 🙂

 • Reply Freshsister 17. februar 2017 at 16:32

  Bloggen din gjør meg alltid glad:) Så også den samme filmen forrige helg og er enig med deg: den er mer underholdning enn bra;) God helg<3

 • Reply Elin fra Sukhi.co.no 18. februar 2017 at 19:35

  Så koselig med besøk da 🙂 Og det er litt sant: man blir på en måte sittende å stirre i veggen, men unnskyldningen «det er vinter». Men nå går det heldigvis mot lysere tider, og jeg tror alle merker det! Deilig! 🙂

  Og så er det veldig koselig å være turist i egen by, faktisk… 🙂 God helg!

 • Reply MissMimosa 18. februar 2017 at 21:11

  Haha, en av mine bestevenninner heter også Guro så jeg kjenner veldig godt til de spørrende ansiktene når vi presenterer oss! Men kjært barn har mange navn, vi går som Guro 1 og Guro 2, Guro lys og Guro mørk, Guro G og Guro Ø, og når det er snakk om oss begge to så er det Double Trouble 😀

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:29

  Elin fra Sukhi.co.no: veldig sant 🙂 Håper du hadde en fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:29

  MissMimosa: hehe, så morsomt!! <3

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:30

  Freshsister: så hyggelig å høre! <3 Håper du hadde en fin helg 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:32

  Monica: Tusen takk, veldig hyggelig å høre! 🙂 Ja, vi har begynt og skal levere i midten av mai. Jeg er ikke så motivert selv akkurat nå, føler at alt er kaotisk. Men et tips vi har fått av vår veileder, er i hvertfall å komme tidlig i gang med datainnsamlingen, slik at vi ikke må kjempe mot alle andre som også skal ut og ha spørreundersøkelser! Krysser fingrene for at vi begge finner litt motivasjon 😀 Lykke til! <3

 • Leave a Reply