Serietips og musikk

DET ER STRAKS SØNDAG

18. februar 2017

Dette innlegget lovet jeg endelig i går – men så løp tiden fra meg gitt! Her er uansett fire serietips som forhåpentligvis kan redde søndagen i morgen. Spesielt hvis du er fyllesyk, har gjort dumme ting og trenger å forsvinne inn i en annen virkelighet 😉  Billions: kanskje litt risky å anbefale en serie som jeg nettopp har begynt å se på selv, men jeg syns den virker såpass spennende at jeg tar sjansen på å anbefale den. Kort fortalt handler den om finanstilsynet versus tvilsomme aksjemeglere som har verden som sin lekeplass. Jeg ser serien på HBO Nordic, hvor de nettopp har begynt på sesong 2 🙂 

 Girls: nå som sjette sesong er i gang, har jeg vært helt sjokkert over å oppdage at jeg har flere venninner som ikke har sett Girls! Det er jo livets serie. Så gjett om jeg har tvunget et par til å begynne å se på. Jeg kaller Girls for den realistiske Sex and The City, og er så fantastisk at den bare er et must. En venninne sa her om dagen: wow, ingen serie har fått meg til å føle meg så normal og bra som Girls. Og det stemmer! Jeg ser Girls på HBO Nordic – hvis du ikke har sett noe, så har du 5 hele sesonger å kose deg med! I tillegg til den nye, woop! 

 Innafor: var litt usikker på om jeg skulle tipse om denne, for min personlige erfaring er at Innafor har satt griller i hodet på folk. Og på meg. Jeg har hørt jenter si at de aldri hadde tenkt over underlivet sitt eller visst om at det gikk an å operere det, før de så denne serien. Selv ble jeg nysgjerrig på såkalt «prestasjonsdop», som ble fremstilt som noe vanlig blant studenter i serien – kanskje det er det? Ikke at jeg noen gang kommer til å prøve det, jeg er jo verdens største pyse. Uansett: det er vel ikke noe farligere å se denne serien enn å lese blogg i 2017, så værsågod. Du kan se den gratis på NRK.no. 

 Født i feil kropp: jeg har ikke ord for hvor glad jeg er for denne serien! Her får vi møte en gjeng gutter og jenter som er født i feil kropp. Noe vi ikke vet nok om – men trenger å vite mer om, i aller høyeste grad. Jeg kjenner at hjertet mitt banker hardt på vegne av alle de som står fram og deler sin historie, jeg blir så stolt på deres vegne. Og foreldrene! For noen nydelige mennesker. Tenk om alle i samme situasjon kunne være så heldige. Hele sesong 1 og 2 ligger på Sumo, ellers kan den følges på TV 2. 

Nå har jeg besøk av mamsen min, så det er på tide å lukke ned Mac’en. Ha en fin lørdagskveld! 

11 Comments

 • Reply Mariam 18. februar 2017 at 21:35

  Har du sett Game of Throne? Det beste jeg har sett til nå😍

 • Reply Hege Kristin 18. februar 2017 at 22:58

  takk for tips 😀

 • Reply Tina 19. februar 2017 at 03:24

  Jeg har også et serietips! Riverdale på netflix. Kommer en ny episode hver fredag (som er litt kjipt) men serien virker ganske kul… Sjekk den ut! <3 God helg!!!

 • Reply kine 19. februar 2017 at 10:34

  Hei Ida!

  Jeg begynte litt tilfeldig å se på Innafor i går, og du bekrefter akkurat det jeg tenker selv- herregud som det setter griller! haha. følte meg dum som satt igjen med tanker jeg aldri hadde hatt før. hadde liksom sett for meg at målet med serien var at man skulle sitte igjen med en god selvfølelse, at vi skulle få trykt opp i ansiktet- Du er god nok som du er! menne…. ja, kan ikke si at selvfølelsen er noe bedre enn før jeg begynte å titte. Uansett ikke dum titting, Emma er kjempe flink 🙂

  God søndag!

 • Reply Charlotte 19. februar 2017 at 12:41

  Akkurat sett en del av Innafor – og jeg ble helt sjokkert over følelsen jeg satt med etterpå. Spesielt dette med underliv. Aldri tenkt at mitt underliv kan være helt feil i forhold til normen. Ble litt usikker på meg selv et lite sekund, men heldigvis gikk det over! Tenk å føle på at man må operere seg der nede for at man skal ha det bra.. Nei fy flate altså. Da er jeg heller unormal, hah <3 Ha en superfin helg videre.

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 19. februar 2017 at 16:33

  Så på Girls i begynnelsen, og so falt eg litt av. Kanskje eg burde begynne på igjen, ligger jo 3 sesonger bak plutselig! Må innrømme eg syns Hannah er kjempeslitsom, haha, men det er kanskje litt av poenget med karakteren? Innafor har eg ikkje høyrt om, legger det til lista! 🙂 Takk for tips!

 • Reply Nina 20. februar 2017 at 18:40

  Girls har jeg faktisk aldri sett, selv om alle jeg kjenner har anbefalt den. Vet ikke helt hvorfor, men kanskje det jeg har hørt minner meg om Sex og singelliv – på ett eller annet mentalt plan vil jeg sikkert ikke ødelegge den 😀

  Et serietips hvis du ikke har sett den, Blindspot! Jeg er en sucker for alt med litt mysterie og krim, og denne er kanskje den beste serien i denne sjangeren jeg noen gang har sett.

  Jeg slukte sesong 1 på Viaplay på bare et par dager (jeg liker å skylde på influensaen som bodde i meg, men sannheten er at det hadde gått like fort om jeg hadde vært frisk og) og jeg ble så glad når jeg fant ut at sesong 2 ligger på Sumo!

  Anbefales på det sterkeste 🙂

 • Reply Camilla 20. februar 2017 at 20:26

  Enig med deg i at født i feil kropp er et SYKT bra program! Elsker at de setter fokus på noe som er så viktig 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:27

  kine: enig med deg <3

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:28

  Tina: har sett de episodene som er ute 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:29

  Mariam: nei, aldri sett en eneste episode :O

 • Leave a Reply