Hverdagsliv

INTIMBARBERING ER EN EGEN GREIE

19. februar 2017

 Processed with VSCO with a5 preset God søndag 

Mange av dere har lest om EFI barberhøvel her inne tidligere, og den er fremdeles favoritten når det kommer til barbering av legger og armhuler. Men jeg er også blitt helt frelst av et annet produkt i serien, nemlig Quattro Bikini. Som du kanskje kan lese av navnet, så er denne høvelen ment for intimbarbering! Mulig dette er too much information, mulig noen kjenner seg igjen: men en høvel i vanlig størrelse kan noen ganger bli litt stor og klønete å komme fram med når man skal barbere seg der solen aldri skinner – det har blitt en kuttskade eller to opp gjennom årene! Hehe. Med Quattro Bikini fra EFI er det liksom ingen sak lengre, den har jo ett formål, og det er intimbarbering.  Processed with VSCO with a5 preset
Her er de tre tingne jeg bruker til intimbarbering: Quattro Bikini, Raiser shaving gel – og en gang i blant et nytt barberblad 😉 Quattro Bikini er altså en batteridrevet trimmer og høvel i ett, som er utviklet og produsert av Wilkinson Sword – en av verdens to ledende produsenter av barbersystem for kvinner og menn. Du finner høvelen på den ene siden, og trimmeren på den andre siden. Trimmeren er utstyrt med en beskyttelseskam og har innstilling for 3 hårlengder. Barberhøvel-siden har et tynt beskyttelsesgitter som skal hindre at du skjærer deg, i tillegg til smørestriper med hudpleiende ingredienser. Selv bruker jeg helst høvelen med vanlig barberblader, da barbermaskin ikke er noe jeg er vant med og jeg liker å bare fjerne alt hår. Men hvis det for eksempel er lenge siden man har barbert seg, kan det være fint å bruke trimmeren først, og  høvelen.

Det følger forresten med batteri og barberblad! I tillegg får du shaving gelen på bildet som bonus når du bestiller! Ikke at det har noe med saken å gjøre, men den har vist seg å ha en annen god egenskap også. Den etterlater deg ikke bare babymyk etter barbering, du kan også fjerne selvbruning med den, hvis du tilfeldigvis ble litt brun i håndflatene etter på føring. Smør hendene inn i denne barber gelen, og alt forsvinner. Et lite life hack jeg lærte meg i et desperat øyeblikk, hehe 🙂

Hvis du vil teste Quattro Bikini barberhøvel, så kan du bestille en pakke til 99 kr HER! Da får du høvelen og det som følger med den, i tillegg til en stor boks barbergel.  Processed with VSCO with a5 preset
Og neida, jeg har ikke glemt EFI Intuition-høvelen min! Den er fremdeles favoritten når det kommer til andre steder enn intimbarbering. Den er det viktig å nevne fordi du kan bestille den gratis! Du betaler porto på 39 kroner, men høvelen betaler du ingenting for. Og nei, ingenting i livet er graits. Men EFI er så sikre på at alle som får teste høvelen vil få øynene opp for hvor bra disse produktene er, så da er det jo ikke så dumt. Og nei, det er heller ikke sånn at du må kjøpe ny høvel etter en måned, det er bare bladene som bør byttes ut. Jeg får ny høvel av og til når jeg skal ta bilder av dem, men det er ikke fordi min er slitt. Det er bare for at dere skal slippe å se min godt brukte høvel som har ligget i sminkepungen når jeg har reist land og strand rundt. Haha! 

Uansett, over til produktet. For deg som ikke kjenner til Intuition Sensitive Care fra EFI, så er den Verdens første alt-i-ett barbersystem for kvinner, også utviklet og produsert av Wilkinson Sword. Med dnne høvelen får du både hudpleie og barbering på samme tid. De ultratynne bladene er nemlig omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Denne hudpleieenheten innehlder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin som hindrer uttørking, og gjør huden glatt og myk. Bruker du denne høvelen, så trenger du ikke skum eller barbergel. Den gjør rett og slett barbering superenkelt og veldig komfortabelt. Gotta love it!

Bestill Intuition Sensitive Care barberhøvel gratis HERProcessed with VSCO with a5 preset Bare å spørre i kommentarfeltet hvis du har noen spørsmål om produktet, og del gjerne dine erfaringer hvis du har testet 🙂 Ønsker deg en fin søndag så lenge, så snakkes vi senere! 

 

8 Comments

 • Reply Sara 19. februar 2017 at 12:20

  Jeg har pørvd EFI høvelen tidligere og jeg synes ikke jeg fikk en glatt hud, men heller tørr og følelsen som man får av å vakse seg med et såpestykke. Kan hende det bare er meg som er sensitiv.. Er intimhøvelen noe særlig mindrr enn vanlig barberhøvler? Og er det noe vits med den om man ikke bruker maskin delen?

 • Reply Hege Kristin 19. februar 2017 at 14:52

  hørtes ut som en god barberhøvel! kanskje jeg skal teste den ut 😀

 • Reply Mari 19. februar 2017 at 15:36

  Personlig ble jeg faktisk veldig skuffet etter å ha prøvd den «vanlige» høvelen med aloe vera gel rundt. Etter maks en ukes bruk var denne gelen «slitt» ned slik som et såpestykke blir litt mindre hver gang du bruker det. Den var topp de to-tre første gangene jeg brukte den, men så måtte jeg bare kaste bladet… men topp at den funker for deg 🙂 Jeg har gått tilbake til Venus.

 • Reply Ingrid 20. februar 2017 at 11:32

  Hei,

  Jeg bruker disse selv og er veldig fornøyd men det som er så utrolig kjipt er at «såpestykket» på den ene siden blir mye fortere brukt opp og da synes jeg den blir ubehagelig å bruke.. Har du et smart triks for å få brukt begge sidene like mye? 😛

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:25

  Ingrid: Ingrid: Hei Ingrid! 😀 Nei, har dessverre ikke noe godt råd for det :O Ikke noe annet enn å bytte hodet. Selv har jeg brukt dem selv når hele såpestykket er borte, og syns det er helt greit. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:27

  Hege Kristin: Anbefales <3

 • Reply Ida Wulff 21. februar 2017 at 19:27

  Mari: Hei Mari 🙂 Ja, det er jo meningen? Hudpleieenheten blir mindre jo mer du bruker den, som en såpe.

 • Reply Ragnar 24. februar 2017 at 17:35

  Endelig er det bekreftet, Ida Wulff er glattbarbert 👌

 • Leave a Reply