Hverdagsliv

TILBUD PÅ TANNBLEKINGEN JEG BRUKER

22. februar 2017

  Processed with VSCO with a5 preset For å gjøre en lang historie kort: på Hawaii var jeg så dum og gå til innkjøp av Whitestrips. Jeg klarte å bruke dem to kvelder, for det nærmest eksploderte av smerte i munnen min. Kristina og jeg snakket om forskjellige typer tannbleking og vi kom inn på Premium White – som hun har anbefalt på bloggen sin, men som jeg hadde takket nei til å teste for evigheter siden. Kristina bare: HÆ, det er jo den beste! Så med det samme jeg kom hjem fra ferie, sendte jeg mail og sa at jeg hadde ombestemt meg. Hehe! Det må vel være lov? Grunnen til at jeg takket nei i første omgang, var fordi jeg var redd tennene mine ikke tålte bleking. I tillegg til at jeg ikke har hatt særlig troen på tannblekingsprodukter som er lov i det norske markedet, sånn hvis jeg skal være helt ærlig. Men det er jo alltid hyggelig å ta feil, spesielt når det gir deg et hvitere smil 🙂

Premium White er et profesjonelt tannblekingssett for hjemmebruk. Det påstås at resultatet skal være det samme som man oppnår til tannlegen – men da til en laangt lavere pris. Kitet koster vanligvis 1190,- men nå kan du bestille til kampanjepris 449,- HER! Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Det med tannlegen kan jeg ikke uttale meg om – jeg har prøvd å bleke hos tannlegen én gang for mange år siden, og det gjorde så vondt at jeg måtte avbryte nesten med en gang. Men mange år med snus, kaffe og Pepsi Max har virkelig farget disse tennene. Spesielt i små mellomrom og på hjørnetenner. Etter fire runder med Premium White syns jeg det er blitt MYE bedre. Spesielt hjørnet hvor jeg pleier å snuse mest. Det aller beste er at det ikke gjør vondt heller. Tenkte jeg skulle lage en liten guide til hvordan man bruker Premium White. Bruksanvisning følger med i pakken altså, men det er greit å vite litt om prosessen før man vurderer om man skal bestille. Det er nemlig veldig enkelt!


SLIK BRUKER DU PREMIUM WHITE 

Kok vann i en kjele, og senk én og én tannskinne ned i vannet mens det fremdeles koker. I bruksanvisningen står det at du skal holde dem der i 3 sekunder, for meg funket det med 4. 

Etter 3-4 sekunder tar du dem opp fra vannet, setter dem i munnen og biter sammen slik at de former seg etter dine tenner. Du kan gjerne presse med tungen på baksiden og fingrene på forsiden, så du får det så riktig som mulig. Denne prosessen skal du ikke gjøre hver gang du bleker tennene, bare første gangen 🙂  

Når skinnene er formet etter tennene, klipper du av det lille «håndtaket» som du holdt i da du senket tannskinnene ned i vannet. 

Spray så tannbørsten din med den lille sprayen som følger med, og puss i ett minutt. Spytt ut, sprøyt blekemiddelet i tannskinnene og sett dem på tennene. Et tips er å prøve seg fram med mengde – første gang tok jeg alt for mye middel og det ble grisete. 

Så plasserer du LED-lyset i munnen, utenfor tannskinnene. Hver behandling skal vare i cirka 30 minutter. Når du er ferdig, skyller du munnen og pusser med tannbørsten hvis du har rester av gelen. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Uff, her er et FØR-bilde av tennene mine. Se godt på det, for det kommer jeg sikkert til å slette fra bloggens overflate etterhvert! Hehe. Det er tatt med mitt gamle kamera, så derfor superdetaljert og nasty. Som du kan se er jeg ganske gul i kantene, tipper det er snusen som har mesteparten av skylden. Jeg har i det minste begynt å bruke hvit snus, og ser frem til å slutte helt igjen.  Processed with VSCO with a5 preset Doing it! LED-lyset som følger med får meg til å føle meg litt kul. Vet ikke hvorfor? Men det ser i hvertfall veldig proft ut! Processed with VSCO with a5 preset Tennene mine i dag! Bildet er tatt med mitt nye kamera som kun har vidvinkel-objektiv, dermed blir det ikke like detaljert som før-bildet. Men hvitere er det, ingen tvil om det!

Bestill Premium White til 449,- HER hvis du vil teste selv 

35 Comments

 • Reply Hege Kristin 22. februar 2017 at 20:02

  så hvite tenner du har 😀

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 20:15

  Hege Kristin: begynner å hjelpe på nå! 🙂

 • Reply Thea marie 22. februar 2017 at 20:22

  Min favoritt også!! Må huske å bestille mer faktisk…nydelig er du i hvert fall

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 20:24

  Thea marie: 😀 <3

 • Reply Marie 22. februar 2017 at 20:25

  Ååå, det må jeg så prøve!!! Du har så fine tenner Ida:) liker at du tipser oss om ting som funker!

 • Reply Mariann 22. februar 2017 at 20:25

  Så hvite tennene dine ble!!!!! Alltid vært redd for å prøve noe sånt…men nå må jeg nesten, de har blitt så gule 🙁 takk for tips!

 • Reply Ida helene 22. februar 2017 at 20:26

  Verdens fineste bestiss<3 lyser opp dagen med smilet ditt!!

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 20:27

  Marie: håper du blir fornøyd 😀

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 20:29

  Ida helene: bestebjørnen min, takk for at du ville ta bilder av meeeg <3 ILU

 • Reply Hedda 22. februar 2017 at 20:40

  Ble litt nysgjerrig på dette… jeg som egentlig prøver å si til meg selv at jeg er for gammel til å bli påvirka av spons (særlig). Haha, men nok om det. Lurer på: hvor mange behandler ca holder det til når man bestiller denne pakken? 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 20:44

  Hedda: Hehe! :p Det kommer jo an på hvor ofte du bruker den.. Mener jeg leste at det skulle holde til to måneders forbruk – selv har jeg brukt den fire ganger, og jeg har ikke engang brukt opp halve. Men jeg er litt sparsom med mengden middel jeg fyller i skinnene, da jeg ikke orker at det flyter over kanten. Det smaker bare tannkrem, men jeg tar uansett litt lite oppi. Håper det var til hjelp 🙂 Klem

 • Reply Henriette 22. februar 2017 at 21:30

  Du er så pen!! <3 og jeg elsker stilen din, skulle ønske alle klærne dine bare kunne dukke opp i skapet mitt og. Haha.

  Ha en fortsatt fin dag <3

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 21:37

  Mariann: jeg tror heldigvis man kan føle seg ganske trygg på slike produkter som selges lovlig i Norge 🙂 Klem!

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 21:37

  Henriette: Hehe, du er søt da! <3 Tusen takk! Og angående klærne, så er jeg selvfølgelig ikke enig!! Aldri noe å ha på, i likhet med alle andre 😉 Ønsker deg en fin kveld! Klem

 • Reply Line 22. februar 2017 at 21:42

  Det er ikke lov å ha mer et enn 0,1 prosent hydrogenperoksid til privatperson i EU. Det er ikke nok til at tannblekingsmiddelet funker effektivt, dessverre.

  Synes det er utrolig dumt at flere av dere bloggere reklamerer på et produkt som ikke funker :/

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 21:44

  Line: da må jeg bare spørre deg hva du mener med «funker effektivt»? For det har jo funket for meg. Og for Kristina (Andersen). Resten av bloggerne kjenner jeg ikke, så kan ikke uttale meg på deres vegne. Men jeg sitter ikke her og lyver, hvis det var det du mente? 🙂

 • Reply Birgitte 22. februar 2017 at 21:59

  Hvor er den fine kjolen fra?

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 22:01

  Birgitte: Fra Bik Bok! 🙂 En god stund siden den er kjøpt, men kanskje du er heldig og finner den på salg eller noe!

 • Reply Marie 22. februar 2017 at 22:30

  Så fin du er! 🙂 Hva bruker du for å krølle håret ditt?

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 22:40

  Marie: bare vanlig glattetang 🙂 Tusen takk! Klem

 • Reply Ina 22. februar 2017 at 22:58

  Hmmm… Du har jo leppestift på bilde 2, da blir alle tenner hvitere ;p

 • Reply Frida 22. februar 2017 at 23:18

  Jeg skal være ærlig, jeg trodde «før» bildet ditt var tatt etter behandling. Du hadde jo flotte og hvite tenner fra før av 😊 Du trenger da virkelig ikke endre på noe som helst… Men vi er jo våre egne verste kritikere dessverre. Fint var det uansett, både før og etter!

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 23:19

  Ina: Haha, ikke sant i det hele tatt!

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2017 at 23:20

  Frida: oi, men så hyggelig at du trodde det da 😀 hehe. Selve flatene har ikke akkurat vært knallgule, det var verre i kantene, på hjørnetenner og i små mellomrom 🙂 Ha en fin kveld! Klem

 • Reply Anonym 23. februar 2017 at 01:55

  Som Line skriver og til svar på svaret ditt så fungerer ikke tannbleking som er lovlig i Norge på normale (slik som din farge på tennene naturlig) fordi tannblekingene er så svake som hun skriver. Men de kan fungere litt på tenner som er svært missfargeg: brune/ordentlig gule.

  Hvis du undersøker mer vil du finne ut det samme:)

  Du kan blant annet sjekke ut en episode på TV2 hjelper deg hvor de tester ulike typer og en profesjonell tannhelsepersonell forteller at det har ingen effektiv som man også ser.

  Ville bare formidle dette for å oppklare😊

  Man tror gjerne det funger, altså er det plasebo. Fordi ønske om hvitere tenner er sterkt.

  Så utrolig fin olakjole du har på! Hvor har du kjøpt den?

  Ha en fin dag😊

 • Reply Charblotte 23. februar 2017 at 02:01

  Dette ser veldig bra ut. Kommer til å skaffe meg dette nå!

 • Reply Anett 23. februar 2017 at 07:28

  Sier ikke at du lyver, for man kan kanskje selv tro at tennene blekes littegrann, men det var en stor test med hjemmeblekingsprodukter på TV 2 Hjelper deg i høst hvor de testes masse av disse produktene i samråd med testpersoner og tannleger, og de ble målt før og etter – og ingen av produktene ga noe virkning i det hele tatt (selv om et par av testpersonene mente de hadde fått lysere tenner :-)) Pga EU-direktivene om maks 0,1% hydrogenperoksid i hjemmeblekingsprodukter, så kan det ikke lysne rett og slett – (akkurat som det er umulig å bleke håret med et «blekemiddel» som ikke inneholder hydrogenperoksid) Du kan lese om testen her : http://www.side2.no/helse/tv-2-hjelper-deg-tester-tannbleking—effekten-er-lik-null/3423267109.html

 • Reply Ronja 23. februar 2017 at 13:22

  Hei. Lurer veldig på om man kan bruke dette selv om man har en falsk tann også? Den vil kanskje bli mer hvit enn de andre eller motsatt.

 • Reply Frida 23. februar 2017 at 20:27

  Denne fungerte dessverre ikke på meg 🙁 Dessuten synes jeg at det ble mye styr med skinnene, sprayen, LED-lyset osv (selv om det var sykt kult haha). For meg fungerer strips mye bedre! 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:30

  Ronja: Hei! Det aner jeg dessverre ikke, ville hørt med kundeservice for å være helt sikker først 🙂

 • Reply Madelen 15. mars 2017 at 17:54

  Hei!

  Jeg klarte å bite litt for mye ned på skinnene så den bakre beskyttelsen forsvant. Jeg gjorde allikevel et forsøk, og det funket som så. Fikk prikker på tennene som forsvant neste dag, heldigvis.

  Fordi jeg dummet meg litt ut så sendte Premium nye skinner, og de har jeg enda ikke testet pga visdomstann som snart skal trekkes. Hadde ising 1 uke etterpå, så tar ikke sjansen.

  Det jeg lurer på er denne blekegelen og hvordan den skal legges. Skal den oppi skinnen eller på den delen som er foran tennene? Kan du gi meg en forståelig forklaring på det? Ja, jeg har lest på nett.

  Tror jeg tok for lite gel sist og la det oppi skinnen, for det var mest at tennene hadde latt seg bleke på tyggeflaten…

 • Reply Julia 6. oktober 2017 at 00:34

  Jeg kjøpte dette settet og syns det er skikkelig dårlig! Det eneste bra med produktet er at det føles som om jeg gjør noe godt for meg selv.. Det finnes ikke synlig resultat! Jeg har brukt et annet tannbleking middel som fungerer, bestilte på ebay for 30kr. De heter Advanced teeth whitening strips. Folkens! Spar de 449kr og IKKE kjøp premium white! Hilsen en som føler seg skikkelig lurt 😡

 • Reply Anne 8. oktober 2017 at 21:23

  Hei Ida <3 Jeg lurer på om du bruker denne blekingen ennå, og om det kommer et nytt tilbud? Jeg fikk aldri bestilt i vår ettersom jeg var på utveksling 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:10

  Anne: ja, det gjør jeg 😀 Cirka en gang i uken. Jeg tror den er satt ned, hvis du sjekker nettsiden nå!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 11:40

  Julia: de stripsene du kjøper fra USA er jo dritfarlig for tennene??

 • Leave a Reply