Hverdagsliv

A BRAND NEW DAY

23. februar 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset God morgen! Først vil jeg si tusen takk til alle dere som delte hva dere skriver bacheloroppgave om. Det var spennende å få et innblikk. Og selv om mange av oss studerer heelt forskjellige ting, dukket det opp mye interessant som jeg gjerne skulle ha visst mer om.

Selv har jeg en liten bachelor-nedtur akkurat nå. Etter at vi hadde sittet en hel dag for å gjøre ferdig med spørreundersøkelsen vår, smalt jeg Mac’en sammen og sa at denne undersøkelsen er dårlig, den spør jo faen ikke om det vi lurer på en gang. Så, ja. Der er jeg nå – haha! Tipper det blir fler av både oppturene og nedturene før sommeren, for å si det mildt. Processed with VSCO with a5 preset Men i dag er det en helt ny dag, og som alle er så opptatt av å si hele tiden: ny dag, nye muligheter! Så i dag skal det altså jobbes videre på spørreundersøkelsen. Den blir forhåpentligvis ferdig i dag, slik at vi kan starte jakten på respondenter. Jeg kan dessverre ikke legge undersøkelsen ut på bloggen likevel, da vi kun er på jakt etter studenter ved skolen vår. Og da blir det litt mer styr. Men! Les gjerne teksten under her hvis du går på samme skole som meg – vi trenger all hjelp vi kan få 🙂  


GÅR DU PÅ SAMME SKOLE SOM MEG? SE HER! 

Går du på Høyskolen Kristiania? I såfall blir jeg VELDIG glad om jeg kan få lov til å sende deg spørreundersøkelsen til bacheloren min når den er klar. Jeg lover at den ikke er lang og kjedelig, og du svarer anonymt – så hvis du gidder: legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet under her. Jeg kommer ikke til å publisere kommentarene som inneholder mailadreser, så ingen grunn til bekymring. Okeei, da håper jeg vi mailes 😀 


Okei, det var det jeg hadde på hjertet for nå. Nå skal jeg drikke opp kaffen min, løpe noen ærender, for så å møte bachelorpartnern på kafé. I dag er dagen for miljøforandringer. Snakkes!

22 Comments

 • Reply Brita 23. februar 2017 at 09:17

  Ida, dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg kjente at nå er det på tide at jeg sier noe.

  Jeg er bittelitt eldre enn deg, og har lest bloggen din i maaaaange år.. Så, jeg vil skryte litt av deg. Du er et friskt pust i bloggnorge, du er deg selv fullt og helt alltid, du skriver godt, du deler både oppturer og nedturer. Du virker som et utrolig fint menneske, utifra slik jeg blir kjent med deg gjennom bloggen. Jeg unner deg alt godt i livet, og masse lykke til med bacheloren! Stor klem!

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 23. februar 2017 at 10:30

  Går dessverre ikkje på Høyskolen Kristiania, men håper du får mange mailaddresser! Lykke til 🙂

 • Reply Anonym 23. februar 2017 at 11:19

  Hvor er jakken din fra? <3 håper det går bra med bachelorskriving! du er flink. Klem

 • Reply Anonym 23. februar 2017 at 12:21

  så fin! uvant å se deg med lys bukse, men det var superfint!

  Lykke til med skrivingen!

 • Reply Maiken 23. februar 2017 at 14:12

  Hei! 🙂 Hvor er buksen du har på deg fra?

 • Reply Anonym 23. februar 2017 at 22:22

  Hei!

  To spørsmål:

  1. Hvor er skoene fra? Love them!

  2. Hvordan er det å gå på Høyskolen Kristiania? Skal gå der til høsten, og har veeldig dårlig erfaring med HiOA og deres ledelse og undervisning, som dessverre ødela en del for studiet jeg gikk på. Nå kan du sikkert bare snakke for deg selv og ditt studium, men måtte bare spørre.

  Klemmer fra meg <3

 • Reply Hege Kristin 23. februar 2017 at 22:27

  stilig antrekk 😀

 • Reply VICCA 23. februar 2017 at 23:20

  Digger virkelig måten du formidler budskapet ditt på, stå på you awsome guurl<3 Herlig at det finnes slike flotte mennesker som deg, jeg er den som jakter på slike blogger som du har! For da kan jeg FØLGE og bare dele innleggene dine slik at flere får vite om akkurat deg! <33

 • Reply Hanne 24. februar 2017 at 13:49

  Den jeansen så veldig fin ut! Hvor er den fra, og eventuelt hvilken modell er det? 🙂

 • Reply Linda 24. februar 2017 at 15:00

  hei, vet det ikke har noe med saken å gjøre men hvor er skoene ifra? kan du legge ut link hvis dette er en klassisk modell? På forhånd takk, og takk for fin blogg 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:06

  Linda: Hei 🙂 De er fra Nike. Jeg har prøvd å finne link til dem, men har dessverre ikke funnet 🙁

 • Reply Hanne 24. februar 2017 at 15:21

  Jeg studerer HR og personalledelse på HK, så hvis dere fortsatt vil ha noen til å svare på undersøkelse, kan du sende den til meg på mail 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:25

  Hege Kristin: tusen takk 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:26

  Anonym: Hei 🙂

  1. Skoene er fra Acne.

  2. Noen ganger er jeg fornøyd, andre ganger er jeg skikkelig misfornøyd. Men det tenker jeg bare er helt normalt! Mitt studie gir null hands on eller praktisk erfaring, noe jeg savner. Veldig teoretisk.

  Klem <3

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:29

  Maiken: Lee 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:30

  Anonym: Så hyggelig, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:31

  Lisa // Fjords & Beaches: fått masse hjelp, så det er supert. Snille lesere 😀 <3 God helg!

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:32

  Brita: Hei Brita, for en utrolig hyggelig kommentar å få! Tusen tusen takk <33 Klem til deg – og god helg!

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:34

  Anonym: den er fra Ravn 🙂 Tusen takk! Klem <3

 • Reply Jeanette 24. februar 2017 at 22:25

  Hei!

  Er kriteriet å gå på samme skole som deg? Jeg gjør ikke det, men studerer et lignende studie 🙂 Visuell kommunikasjon på Høgskolen i Sørøst Norge. Er på siste halvåret selv, så hjelper gjerne med å svare på spørreundersøkelsen 🙂

  jeanette.bergelokken@gmail.com

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 11:42

  Hanne: den er fra Lee, vet ikke hva modellen heter 🙂

 • Reply Elin fra Sukhi.co.no 2. mars 2017 at 20:00

  Elsker den veggen bak deg, den er så fin. Og skoene dine, også!

 • Leave a Reply