Hverdagsliv

MISFORSTÅ MEG RETT

24. februar 2017

Processed with VSCO with c1 preset Jeg sitter ikke her og gosser meg i fargerikt treningstøy fordi jeg er så himla sporty. Bare for å rette opp i eventuelle misforståelser. Jeg har nemlig ikke trent én gang denne uken, så i dag føler jeg rett og slett at jeg MÅ. Etter 26 år på jorden har jeg nemlig innsett at psyken min er avhengig av å trene. Så derfor tok jeg på meg treningstøy da jeg stod opp i dag, og akter å ha det på helt til jeg har trent. Vi får håpe det funker!  Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset I går ble jeg helt rørt over hvor mange av dere som ville hjelpe meg med å svare på spørreundersøkelse til bachelor – så utrolig snilt! Kanskje ikke den mest effektive metoden, når jeg plutselig ble brevvenn med halvparten av dere på mail (er jo så interessant å høre andres erfaring med studiene), hehe. Men etter at både bachelorpartner og jeg har satt inn støtet, er vi nesten FERDIG med datainnsamlingen vår! Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje på bare et par dager. Og med ferdig mener jeg minimum, vi skal selvfølgelig samle inn så mye vi klarer 🙂 Nå ser jeg litt lysere på hele greia, og det er deilig. 

Noen som har noen hyggelige planer for helgen? Etter dagens trening tenkte jeg at jeg skulle hjem og jobbe litt, faktisk. Mailboksen trenger litt kjærlighet, i tillegg til at jeg må ta de siste beslutningene for leiligheten. Det meste er egentlig gjort, men det dukker opp litt her og der. Du vet.. En ekstra spot i taket, en stikkontakt som må flyttes, gripekant på skuffer. Yes. Og når jeg er ferdig med det, er det sikkert så sent at jeg skal lage mat og se på serie. En skikkelig chillefredag, meg i et nøtteskall 

Til slutt vil jeg bare advare mot å ta bilder av maten deres. For da kan dette skje. Og det er ikke spesielt hyggelig, når man har tatt to bussturer for å få tak i den: Processed with VSCO with c1 preset Stor stas! Og ja, jeg måket det opp i bollen igjen og spiste det. GOD HELG!

20 Comments

 • Reply Laila Monica Nikolaisen 24. februar 2017 at 14:51

  JEG ER IKKE SINNSYK!!!

 • Reply Geriatriks 24. februar 2017 at 14:52

  Strekke seg etter mat. Velve mat. Skrike. Reise seg opp på kne og måke opp igjen mat. Sette seg igjen. Tygge.

  Treningsøkt det spør du meg..

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:06

  Geriatriks: Haha, du sier noe der!

 • Reply Helle 24. februar 2017 at 15:16

  hadde selv en fin løpetur med hund imorges:)

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 15:23

  Helle: så deilig 😀 Eller ja… Etterpå sikkert, hehe!

 • Reply linn 24. februar 2017 at 16:00

  Såå fine sko! Hva heter modellen? 😀

 • Reply Emma 24. februar 2017 at 16:24

  Når du la ut bilde av den veltede maten på snapchat, kunne jeg ikke la være å tenke at svaret på spørsmålet du stilte, er bloggere 🙈

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 18:06

  Emma: Hahahah, nemlig! Jeg velger å skylde på fotballfrue jeg da :p

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2017 at 18:07

  linn: Nike Air Presto 🙂

 • Reply Ingvild <3 24. februar 2017 at 20:12

  Hahahah! Du er så morsom! Digger skoene da, selv om de ikke alltid brukes til trening 😀 Håper du får en nydelig helg. Her blir det rolig helg med film og serie. Her du noen tips til serier på Netflix btw? Jeg liker typ: Pretty little liars, dexter, making a murdere, oooog The OC. Så enten veldig koselig jenteserie eller spennede krim. Noen tips? 😊🙆🏼

 • Reply Anonym 24. februar 2017 at 21:32

  Meg før jeg leste siste setningen:

  «Jeg hadde såå putta maten tilbake hvis det var meg»

 • Reply Smoothie 25. februar 2017 at 00:16

  Hvor får man kjøpt smoothiebowls som det i Oslo?😊 (Regner med det er smoothiebowl🙈)

 • Reply Anette 25. februar 2017 at 08:52

  Kan du dele skisser av hvordan leiligheten blir, nå som snart alt er ferdig bestemt? Vi har nettopp kjøpt oss hus som skal bygges, så det blir evig mange valg vi skal ta. Det blir spennende, men vanskelig 😊

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 25. februar 2017 at 11:41

  Den strategien funker som oftest: ta på treningsklær med ein gong, so MÅ du trene på eit eller anna punkt i løpet av dagen, hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. februar 2017 at 12:26

  Anette: hei! 🙂 gratulerer så mye med hus! Mulig jeg kommer til å dele noen tegninger, vi får se! Klem

 • Reply Ida Wulff 25. februar 2017 at 12:26

  Lisa // Fjords & Beaches: ja, det funket i hvertfall i går, hurra! 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. februar 2017 at 12:27

  Anonym: haha, high five <3

 • Reply Ida Wulff 25. februar 2017 at 12:27

  Smoothie: denne er kjøpt på smoothiexchange i frognerveien, det er ikke alle smoothiexchange som selger bowl 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. februar 2017 at 12:29

  Ingvild <3: takk det samme! <3 kanskje Riverdale faller i smak da? Minnet meg litt om PLL – som jeg forøvrig droppet ut av, fordi jeg ble så irritert av å føle meg lurt hele tiden, Hehe. Ligger ellers masse tips på kategorien «musikk, bøker og film». Klem

 • Reply LH 25. februar 2017 at 20:46

  Jeg tar med meg treningstøy på jobb, dette gjør som regel at jeg klarer å trene stort sett alle hverdager, verre med helgene, dørstokkmila er plutselig en mil lenger enn den pleier å være. Da tar jeg på meg treningstøy når jeg våkner, og går med enten til jeg har trent, eller til jeg føler meg dust som slenger i sofaen med tights og sports-bh 😉 All ære til de som klarer å trene selvom de har flere forpliktelser.

 • Leave a Reply