Hverdagsliv

EN SÅNN SØNDAG

26. februar 2017

Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset God søndag! I dag våknet jeg glad i hjertet og superfornøyd med å ha «sløst bort en hel helg», som noen av mine venner ville sagt. Haha. Ikke alle som har fått med seg hvor gamle vi er blitt, og at det er helt i orden å sitte hjemme en helg hvis man føler for det.

Jeg er i hvertfall uthvilt, ikke det spor fyllesyk, og skal til og med på trening i dag. I kveld skal jeg lage middag og ha spillkveld med noen av jentene – så da får jeg stappet noe sosialt inn i helgen likevel 😉 I dag skinner solen heldigvis igjen, for noen sørpete dager det har vært. Det snødde sidelengs da jeg gikk ut for å handle i går, så da måtte jeg telle på fingrene hvor lenge det er til jeg reiser til Karibien…  Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset Jeg må bare spørre… Sover dere med vinduet åpent? Det er nemlig noe jeg aldri har gjort med mindre det er midt på sommeren. Men da mamma var på besøk sist, insisterte hun på en natt med åpent vindu. Jeg protesterte så klart, men fikk bare til svar at jeg kunne ta på meg lue og skjerf hvis det var så grusomt. Greia er at etter den natten føler jeg at jeg har fått et nytt soveliv! Jeg åpner vinduet hver natt, og sover ti ganger bedre. To dyner riktignok, jeg får jo grus i halsen bare noen ser på meg. Men herregud så deilig det er! Så nå føler jeg meg litt snytt for mange år med åpent vindu, hehe… Ok, takk for meg.  Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset Nå skal jeg sette på HØY musikk og støvsuge før trening. Her er 5 sangtips du kan høre på hvis du skal ut i solen og gå tur med musikk på ørene i dag! 


Mask – Niykee Heaton  Hear Me Now – Alok  California – Lotus  Tuesday – Burak Yeter feat. Danielle Sandoval  Losing My Mind – Charlie Puth 


 

39 Comments

 • Reply Geriatriks 26. februar 2017 at 12:24

  Vindu oppe på soverommet uansett temp 🙂

 • Reply Minrefleksjon 26. februar 2017 at 12:29

  JA! Jeg sover alltid med vinduet åpent. Kan ikke fordra å ha det for varmt for da får jeg ikke sove. Ingenting er som å kjenne frisk luft! 🙂

 • Reply Hilde 26. februar 2017 at 12:35

  Sover alltid med åpent vindu, enten det er 20- eller 20+

 • Reply Siv 26. februar 2017 at 12:39

  Jeg pleier å ha vinduet oppe på natta. Sover så utrolig mye bedre:) de gangene jeg glemmer det, kjennes det på nattesøvnen, føler meg mer trøtt dagen etter.

 • Reply Hege Kristin 26. februar 2017 at 12:43

  jeg sover med vinduet litt på gløtt, må ha litt luft om natten!

  ha en fin søndag <3

 • Reply Marianne 26. februar 2017 at 13:53

  Jeg har opplevd akkurat det samme som deg! Det er så mye bedre å sove med åpent vindu. Jeg tenker tilbake på ungdomsskolen og videregående da jeg var ekstremt mye trøtt og tror at jeg hadde hatt et enklere liv hvis jeg bare hadde sovet med vinduet oppe!

 • Reply Anonym 26. februar 2017 at 13:57

  Jaaa så klart <3 sover med vinduet oppe – om det er vinter eller sommer 😀

 • Reply Hedda 26. februar 2017 at 14:17

  Haha, måtte le av det med grus i halsen – da er vi to! Sover alltid med åpent vindu, kanskje unntatt om det er under 10 minus, for må kle på meg på samme rom og da blir det umulig å komme seg opp. Men ellers; vinduet åpent, gjerne to dyner, pysj og kosesokker på nå på vinteren! Litt av et sexy syn! …erstatter gjerne full bekledning med en mann som varmeelement når det passer seg sånn!

 • Reply lisa 26. februar 2017 at 15:33

  Sover ALLTID med vinduet åpent :)! Er forsåvidt aldri syk heller så frisk luft gjør underverket!

 • Reply Kristina 26. februar 2017 at 15:53

  Sover sååå mye bedre med vinduet åpent. Det å krype under dyna i et kaldt rom og sette på en serie før man legger seg er helt fantastisk <3

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 15:57

  lisa: kanskje man tåler kulda bedre hvis man sover med vinduet åpent :O

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 15:57

  Kristina: Enig! <3

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 15:58

  Hedda: liitt vanskeligere å komme seg opp da ja, det er jo ekstra deilig å bli liggende under dynen 😀 har begynt å sette på alarmen enda lengre før jeg skal stå opp, så jeg bare kan ligge der og glo, haha!

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 15:59

  Marianne: ikke sant! Burde lært det på skolen! Hehe

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 16:00

  minrefleksjon: deilig! 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 16:00

  Hege Kristin: Takk det samme, Hege <3

 • Reply Mette 26. februar 2017 at 16:41

  Jeg liker også å ha vinduet åpent men er livredd for edderkopper om sommeren så da har jeg det åpent med skrekk og gru he he he

 • Reply Anonym 26. februar 2017 at 16:54

  Føler jeg ikke får nok frisk luft i løpet av natten og ikke blir uthvilt hvis vinduet er lukket!

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 26. februar 2017 at 17:21

  Sover ikkje med vinduet åpent, men kanskje eg burde prøve? 🙂

 • Reply FNS 26. februar 2017 at 18:47

  Sover alltid med vinduet oppe☺️ Får smålig angst og klaustrofobi om jeg ikke får åpne vinduet om jeg overnatter hos noen🙈😂

 • Reply Ingunn 26. februar 2017 at 20:52

  Vinduet MÅ stå åpent. Kjøp deg en ekstra lang (220 cm) og tykk dundyne, den varmeste du finner. I tillegg anbefaler jeg på det varmeste (!) å kjøpe elektrisk varmeteppe som du setter på et par timer før leggetid. Når rommet er kaldt og det er glovarmt under dyna er det som å synke ned i et varmt basseng på spa…

 • Reply Mariell 26. februar 2017 at 20:54

  Jeg sover ikke med vinduet åpent på sommeren engang jeg. Jeg er livredd for at edderkoppene skal komme inn! Så da blir det vifte istedenfor 🙂

  Men det hadde jo vært sinnsykt deilig å ha vinduet oppe da.

 • Reply Marie 26. februar 2017 at 21:05

  Vi sover nesten alltid med åpent vindu, det er jo så forfriskende! Med mindre det er -10 grader eller under da.. Bor i Tromsø, så det skjer fort :p Forresten, TAKK for musikktips! Har med årene skjønt at vi har ganske lik musikksmak, så det er alltid en fryd når du deler 🙂

 • Reply Lise 26. februar 2017 at 21:22

  Åååh, samme her! Sov aldri med vinduet oppe… Men så møtte jeg han jeg nå bor mer, og han måtte ha vinduet oppe. Og det er så deilig! Er som du sier, man får et nytt soveliv 😀

 • Reply Kristine 26. februar 2017 at 22:04

  Sover med vinduet oppe alltid!! Uansett om det er minus tredve ute må det være oppe. Kan finne på å våkne med panikk og følelse av å ikke få puste midt på natta hvis samboer har lukket det igjen i vanvare. Har veldig tykk og god dundyne da, det er lurt.

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 23:32

  Mariell: hehe! Ser den :O hadde nok aldri hatt vinduet oppe om jeg var på bakkenivå.

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 23:32

  Marie: så hyggelig at du liker musikktipsene 😀 spesielt den første er helt fantastisk syns jeg <3

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2017 at 23:33

  Lisa // Fjords & Beaches: ja, prøv og se om du merker forskjell når du våkner dagen etter 😀

 • Reply Henriette 26. februar 2017 at 23:49

  Hadde samme åpenbaring for to uker siden! Har aldri sovet så godt som nå, synd det bare tok 26 år å skjønne hvorfor man bør sove med vinduet åpent 😛

 • Reply Anonym 27. februar 2017 at 03:02

  Jeg er 18 år og er nesten en selvfølge med vinduet igjen, og har blitt gal av alt dette mammamaset om åpent vindu. Jeg skulle bare visst! Var syk for noen mnd siden, og med tett nese nytter det ikke å røre seg inn i ett rom med tung luft. Vinduet har vært åpent siden den natten, jeg sover som en bebi:-)

 • Reply Guro 27. februar 2017 at 09:22

  Jeg elsker å sove med vinduet åpent året rundt og har gjort det så lenge jeg kan huske! Nå bor jeg dessverre i en kjellerleilighet med soveromsvinduet på bakkeplan så jeg kan ikke åpne det 🙁

 • Reply Charlotte 27. februar 2017 at 10:12

  Har vinduet oppe etpar timer før jeg legger meg og så lukker jeg det. Klarer ikke å sove hvis det er for varmt og jeg må veksle med hvilken fot jeg skal ha utfor dyna 🙂

 • Reply Charlotte Tunes 27. februar 2017 at 12:25

  Så fin du er!! Jeg har vinduet omtrent hele året, utenom når det virkelig er kaldt. Eller jeg og jeg, det er samboeren som må ha det åpent, jeg fryser jo bare jeg ser vinduet er åpent liksom.. Men ja, det er bedre luft, så man sover mye bedre! <3 Må bare si at disse bildene var superfine av deg. Du er så vakker <3 <3

 • Reply Ingrid 27. februar 2017 at 17:06

  Jeg er en oordentlig frysepinne og klarer ikke å ha det kaldt når jeg sover. Har jeg vinduet oppe våkner jeg opp skjelvende om natta.. 🙁 Kjipt når jeg vet at jeg kunne sovet bedre hadde det ikke vært for det!

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 17:10

  Charlotte Tunes: Tusen takk Charlotte, så hyggelig skrevet av deg <3

 • Reply F 28. februar 2017 at 23:05

  Jeg har alltid sovet med vinduet lukket, i tillegg til varmeovn, hettegenser og kosebukse. Haha! Sikkert ikke bra for meg (men det ER så digg), så kanskje jeg skal gi åpent vindu en sjanse?

 • Reply Anonym 1. mars 2017 at 15:42

  Har vindu på bakkeplan ut mot en sti som går forbi huset mitt, alle slags skrekkhistorier om mord og kidnappinger og det som er har satt så griller i hodet på meg at jeg aldri i verden kunne ha funnet på å ha vinduet åpent etter at sola har gått ned og jeg ikke er bevisst til stede 🙄

 • Reply Julie 4. mars 2017 at 15:10

  Hvor er kåpen fra? Kjempefin 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2017 at 00:59

  Julie: Ravn!

 • Leave a Reply