Hverdagsliv

NÅR JEG FØRST BEGYNNER Å KLØNE

27. februar 2017

Processed with VSCO with a5 preset Æææ! Jeg har en sånn surredag i dag, og er livredd for hva det neste blir. Den urørte smoothien min står igjen i bomsterbutikken, husnøklene la jeg i kjøleskapet sammen med matvarene, og jeg gikk halvveis til postkontoret med søpla i hånda da jeg skulle returnere en pakke i dag. Jeg er sjeldent distré, men når jeg først er det, så er det dominoeffekt all the way. Får lyst til å holde meg inne resten av dagen, for det ender vel opp med at jeg drar på trening med solbriller eller noe. Haha! 

Uansett: det er mandag, og jeg har som vanlig prøvd å starte uken på best mulig vis. Selv om jeg blir irritert på meg selv når hjernen er i hvilemodus, har jeg fått handlet inn blomster, vasket leiligheten, kjøpt inn til hjemmelaget middag og kommet meg inn i treningstøyet. Så nå mangler jeg bare å faktisk trene, før jeg sier meg fornøyd med dagens innsats.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Denne leiligheten begynner å gå meg på nervene. Det er garantert fordi jeg nå vet når jeg skal flytte ut, og da klarer jeg ikke helt å kose meg her. Og så lovet jeg meg selv da jeg flyttet inn at jeg ikke skulle kjøpe nytt interiør til en leieleilighet, heller vente til jeg flytter inn i min egen. Jeg som elsker å endre interiør! Det har ikke vært lett, hehe. Med andre ord er jeg blitt en ekspert i å flytte på puter og andre småting, bare for at det skal se bittelitt annerledes ut. Noen ganger kan jeg finne på å fjerne vaser og pyntebøker i en måneds tid, for så å ta det fram igjen og føle at jeg har noe nytt.  Nå skal jeg gire meg opp til trening, flere som prøver å komme seg over dørstokkmila i dag? 🙂 

24 Comments

 • Reply Henriette 27. februar 2017 at 17:53

  Jeg skulle gjerne ha prøvd meg på dørstokkmila idag, men jeg bør vente i alle fall en uke til, om ikke lengre… Må få klarsignal fra legen først tenker jeg 😛

  Jeg kjenner til det der med og være distre. Og etter man blir mamma blir det bare verre. Men da kan man legge skylden på ammetåken, for den varer vist nok livet ut. Og jeg har to av dem, haha! Mon tro om man kan si at «mamma hadde sånn ammetåke at den smitter over på meg i ny og ne»? Det hadde vært noe!

 • Reply Anonym 27. februar 2017 at 18:11

  Du er så flink til å trene! Jeg blir motivert 🙂 Trener du fortsatt på Barrys (mener å huske du gjorde det en gang i tiden?) og hvis ja, er det verdt den stive prisen?

  Klem

 • Reply Maria 27. februar 2017 at 18:44

  Hahah, du er så morsom Ida 😀 Her har det vært en laaang dag på skolen, så skal prøve å komme meg opp av sofaen og bort på trening nå jeg og, men idag var det ikke lett..

  Oog, det skal sies at du alltid har det fresht i leiligheten! Håper uken din blir like kul som deg! 🙂

 • Reply Eirin 27. februar 2017 at 18:45

  Hei Ida! 🙂 Mulig du synes det blir for mye bachelorsnakk på bloggen og kanskje ikke vil skrive så masse om det, men jeg har et spørsmål likevel. Tror du at du kunne prøvd å skrive et slags motivasjonsinnlegg under skriving av bacheloroppgave? Vet ikke hvor motivert du er, men jeg er utrolig umotivert og hvis du er det og så kanskje du kan lure deg selv til å bli det med et sånt innlegg, haha. Tenker på innleggene du har hatt før om skole så tenker at du hadde klart det bra 🙂 Det hjelper iallefall litt bare jeg ser at du også skal jobbe med bacheloroppgaven for eksempel. Tror du kunne inspirert mange!

 • Reply Hege Kristin 27. februar 2017 at 19:56

  kos deg på trening! har trent i dag jeg også 😀

 • Reply Ayd 27. februar 2017 at 20:21

  Hvor er Chanel bøkene fra?😍

 • Reply Anonym 27. februar 2017 at 20:25

  Åh har så lyst til å flytte inn i leiligheten din! Det å våkne hver dag til ned utsikten og samtidig ikke gå mindre enn 1 meter før du er omringet av cafèlivet og shopping, drømmen

 • Reply Ingrid Espevold 27. februar 2017 at 20:45

  Den leiligheten du har nå ser jo super fin ut den også da! 😀 Hvor har du gjort av kahler vasen din?

  Når flytter du ut? Har du begynt å pakke enda, og skal du ha med alle møblene dine?

 • Reply Maria 27. februar 2017 at 20:47

  Hvor er den fine blomstervasen din fra? 🙂

 • Reply Lene 27. februar 2017 at 21:27

  Hvor har du kjøpt de putene me det hvite mønsteret?😍

 • Reply Lotte 27. februar 2017 at 22:03

  ble ikke trening.. ikke trent på 7 uker nå..

  snart støttemedlem😅

 • Reply Ren poesi. 27. februar 2017 at 22:05

  Haha, jeg kjenner meg SÅ igjen i slik kløning.

  Forresten, nå har jeg startet å blogge også. Kommer til å skrive korte og lange tekster om livet og kjærligheten og alt som går til helvete. Blir glad om du vil sjekke den ut 🙂 http://www.renpoesi.blogg.no

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:24

  Ren poesi.: godt det ikke bare er meg! Grattis med blogg 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:25

  Lene: den er gullfarget i virkeligheten, og er fra Missoni Home 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:25

  Lotte: hvis du kommer deg på trening bare én gang i uka så er du ikke støttemedlem vettu 😀 Heier på deg!

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:26

  Maria: IKEA 🙂 Det er egentlig en krukke med lokk laget av kork, hvis du skal se etter den.

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:27

  Ingrid Espevold: Kahler står på spisebordet 🙂 Akkurat nå er planen å flytte ut i juli. Jeg har begynt å kaste/gi bort klær og småting, så det skal gå kjapt når flyttingen faktisk skal skje. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal kvitt meg med møblene, eller om jeg skal ha dem til jeg får en følelse av leiligheten – for sååå å kjøpe nye! 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:29

  Anonym: sånn sett er det egentlig veldig ålreit – den er bare ikke min <3

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:30

  Hege Kristin: high five 😀

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:30

  Ayd: klikket dem hjem fra Amazon.com, de kommer egentlig i en boks som alle tre bøkene ligger inni 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:32

  Eirin: Hei Eirin! Jeg skal så klart skrive om skole og bachelor, for det er jo en del av hverdagslivet mitt de neste månedene. Og hvis jeg plutselig skulle bli motivert, så skal jeg prøve meg på et motivasjonsinnlegg. Jeg er virkelig ikke motivert selv, nesten litt skuffet fordi jeg trodde jeg skulle være så gira nå som det nærmer seg SLUTTEN. Hang in there, det går jo i boks uansett <3

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:33

  Maria: håper du kom deg på trening 😀 ønsker deg en fiin uke! <3

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:35

  Henriette: Lurt å høre på legen! <3 Haha, jeg er defiiinitivt smittet av en eller annen sin ammetåke!

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2017 at 22:35

  Anonym: så hyggelig <3 du, jeg fikk helt Barrys-angst etter en periode med reising og sykdom på rappen. Så der har jeg ikke vært på evigheter, men har absolutt lyst. Et tips er å kjøpe masse klipp når de har salg, 210 kroner for én treningsøkt er jo ganske vilt. Men på en måte verdt det, for kroppen får helt sjokk av treningen der og man blir raskt i bedre form 🙂 Klem til deg!

 • Leave a Reply