Hverdagsliv

GOODBYE FEBRUARY

1. mars 2017

 STØRSTE OPPTUR: Å bli tilbudt et samarbeid som jeg gleder meg veldig til å fortelle om + at jeg har klart å være sosial, trene flere ganger i uken og lage mine egne middager. I februar fikk jeg livet på stell igjen, etter en alt for lang ferie og reising. 

 STØRSTE NEDTUR: Ingen personlige nedturer i februar, så her vil jeg bare nevne det stygge været. Haha! Lei av å subbe i slaps og være livredd for å skli hele tiden. 

 KOSELIGSTE DAG: Da mammaen min var på besøk i Oslo, og vi vekslet mellom å spise god mat, se på kunst og rydde i skapene mine. Skulle ønske mamma ville bo hos meg, HEHE. Og så har jeg hatt mange koselige jentekvelder også – søndagsklubb, spillkveld, kinodate, standup. Glad i hjertet etter samtlige. 

BESTE INNLEGG: Selv likte jeg best dette, som jeg skrev på Valentines Day.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with c3 preset MÅNEDENS LÆRDOM: Ikke noe deep shit denne gangen, jeg har rett og slett lært meg å ta vare på roser. Min personlige rekord er nå 8 dager, og jeg er himla forøyd. Bare å sende meg blomster!

 FLAUSE: Kan ikke komme på noen skikkelige flauser i farten, men jeg hadde en nesten-flause i dag. Jeg løp innom H&M på vei hjem, fordi jeg ville se om det hadde kommet noen bikinier. Det er jo ikke lenge til jeg reiser på ferie igjen! Jeg rasket med meg et par bikinier inn i prøverommet – å ta av seg overdelen var greit nok, men jeg gadd ikke å knyte av meg joggeskoene og åle meg ut av treningstightsen. Så den svarte bikinitrusa ble rett og slett pøvd utenpå den svarte tightsen. To greie bikinier, score! Over til å prøve en jakke. Og en morgenkåpe, av alle ting. Til slutt samlet jeg alle tingene og var klar til å forlate prøverommet, da jeg HELDIGVIS la merke til en blå liten lapp i speilet. Herregud, jeg har fortsatt på meg bikinitrusa utenpå tightsen. Tanken på hvordan dette «tyveriet» ville sett ut, gjorde at jeg krympet meg i sikkert et halvt minutt.   BESTE SERIE: Billions og Girls.

 BESTE KJØP: Mitt nye kamera, Canon 6D + vidvinkel-linsen. Selv om jeg ikke heelt har blitt vant med å drasse det store monsteret rundt ennå. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset MEST SPILTE SANGER:  Childhood Dreams – Ary   Desperado – Rihanna  Dream Team – Niykee Heaton  Mask – Niykee Heaton 

 MÅNEDENS MATOPPLEVELSE: Sommerruller fra Huy! Du vet, sånne myke vårruller som er en god del sunnere enn de sprøe. Gleder meg til å prøve å lage dem selv. 

 MÅNEDENS TANKE: Kjenner jeg har nådd min grense når det kommer til å høre på folk som snakker om ting de overhodet ikke aner noen ting om. Det virker som om noen mennesker er så opptatt av å ha meninger om noe, at de helt har glemt å sette seg inn i saken – spesielt på Facebook. Om det er dyrevelferd, innvandring eller Donald Trump. Eksempel: du trenger ikke grave spesielt langt bak i historien for å kunne sette deg inn i hvorfor mange amerikanere har stemt på Donald Trump. Så les deg opp, i stedet for å si noe så fordummende som at de skulle vært skutt. Og nei, jeg er overhodet ingen Trump supporter.  Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Nå er jeg bare så himla fornøyd med at det er mars, og jeg ser fram til at det blir lysere og forhåpentligvis litt varmere for hver dag som går! Skal nok overleve enda en måned med bachelorskriving, nå som det går mot vår. Og så nærmer det seg jo ferie med stormskritt også. Nå er det natta for denne klovnen, som har kjørt seg så hardt på trening at det blir en kamp å rydde kjøkkenet. Var så dum at jeg lagde en skikkelig komplisert suppe da jeg kom hjem, og nå virker ryddingen som tidenes hinder. Jeg vil bare ligge som en stiv stokk under dynen, haha! God natt, alle fine 

38 Comments

 • Reply Magie 1. mars 2017 at 23:30

  Omg så fine rosa sko, hvor er de kjøpt?:)

 • Reply Maria 2. mars 2017 at 00:17

  Åh, er så sykt enig i månedens tanke! Får vondt i sjela av at mamma er den personen som irriterer meg mest med det der. Hun har alltid en mening om ting som ikke har hold i fakta, og leser tabloide nyheter som om det skulle vært bibelen. Jeg blir sprø! Elsker mamma da. Nesten like mye som jeg digger bloggen din.

  Ha en fin dag, fine Ida!

 • Reply Hege Kristin 2. mars 2017 at 01:16

  hørtes ut som en fin måned <3

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 2. mars 2017 at 07:43

  Er so sjukt happy for at det er mars! 🙂 Ser ut som om februar har vore bra! 🙂 Eg må sjølv komme inn i litt rutiner etter reising i februar, håper mars er måneden for meg!

  (Ser forresten for meg SeHer/lignende nettavis: ‘Ida Wulff forsøkte å stjele truser fra Hennes!’, haha!)

 • Reply Lene 2. mars 2017 at 10:36

  Hahahahahha! Du e så fantastisk morsom! Ler høyt her jeg sitter alene

 • Reply Ida Wulff 2. mars 2017 at 11:34

  Lisa // Fjords & Beaches: hahah, det hadde vært noe!

 • Reply K 2. mars 2017 at 12:24

  Jeg gleder meg sååå vanvittig til vår nå! Elsker sommeren, men det er noe med forventningene våren gir, en ny start, ferdig med slaps og dritt. Så ufattelig deilig!

 • Reply Ia 2. mars 2017 at 13:31

  Ida Wulff! Jeg må bare si at du er den eneste blogger jeg faktisk leser tekstene til. Du inspirerer meg (nå skal jeg også ta meg sammen å få hverdagen på plass) du trøster meg ( fordi du sier d er helt greit å være i slutten av 20 årene men alikevell være hjemma alene usosial i blant) og du får meg til å ta gode valg (tok automatlappen på tre måneder og er nå offisielt likeverdig som mine andre kjørene venner. Du får meg til og le og bli motivert. Jeg tror veldig på å si til andre (spess jenter) når man har noe posetivt å si. Så du skal vite at du gjør en sabla god jobb.

  Btw fint om du gidder å fikse resten av mine problemer også.. hehe neida.. joda.. neida.. 😉

  Tommel opp for deg 🙂

 • Reply Anita 2. mars 2017 at 14:48

  Så innmari enig i det med å sette seg inn i ting før man uttaler seg! Fra mitt ståsted er det ganske utrolig at Trump er blitt president, men om man ser det fra x antall millioner amerikanere sitt ståsted så er det forståelig.

 • Reply julie 2. mars 2017 at 16:22

  åh kanskje du kunne delt noen rose-tips?<3

 • Reply Hege 2. mars 2017 at 18:14

  Freshe sko! Hvor har du kjøpt de? 😀 Tightsen også, elsker farger <3

 • Reply Martine Ellefsen 2. mars 2017 at 18:31

  Virket som en fin måned! Endelig er mars her – vår og lysere dager <3 hehe

 • Reply Minrefleksjon 2. mars 2017 at 19:20

  Ååå, digget pysjamasen!

 • Reply Heidi 2. mars 2017 at 19:39

  Åh, Ida! Det er så herlig å lese bloggen din, kjenner meg igjen i mye og er oppriktig glad når jeg leser det du skriver. Oppriktig glad, når jeg ser du er glad. Ønsker deg alt godt i livet, du virker enestående!

 • Reply Elin fra Sukhi.co.no 2. mars 2017 at 19:48

  Haha jeg elsket nesten-flausen din! Tenk hvor flaut det hadde vært og blitt stoppet i døra!

 • Reply Anonym 2. mars 2017 at 21:58

  Hvor har du kjøpt de rosa skoene?

 • Reply Ida Wulff 2. mars 2017 at 22:18

  Elin fra Sukhi.co.no: da hadde det bare vært å lete etter et hull i bakken! haha

 • Reply Ida Wulff 2. mars 2017 at 23:10

  Anonym: på Hawaii

 • Reply Isabel Ferhatovic 3. mars 2017 at 01:07

  Åååå, du er så utrolig fin!!! ❤︎

 • Reply Charlotte 3. mars 2017 at 11:05

  For et gøy innlegg! Skulle også ønske at mamma bodde med meg noen ganger. Tror jeg hadde ryddet litt oftere og hatt mer orden da, hah! Februar var en fin måned, men steike så giret jeg er på mars! Selvom det har snødd litt de to første dagene her i Bergen… Ha en nydelig fredag, fine du <3

 • Reply Mariel 3. mars 2017 at 11:53

  Lurer på hva rose-hacksene er for å få de til å vare :-)). ?

 • Reply Ingvild 3. mars 2017 at 20:26

  Det der med Facebook og folk som kommenterer….. TALK Gud for at du sier det! Det er det verste som finnes. Og ikke minst de som er på Facebook BARE for å krangle og provosere fremmede 😛 O m g….

  Ellers, ha en fin dag! ❤☺😘

 • Reply Maren 3. mars 2017 at 21:33

  Hvor er den hvite blusen fra? Øverst i innlegget 🙂 digger bloggen din!

 • Reply Emilie 3. mars 2017 at 23:46

  Hey! Ville bare tipse deg om en sang. Bruno Mars – That’s what I like, denne burde du se med musikkvidioen som nylig ble publisert. Jeg personlig syntes at videoen gjorde at jeg likte sangen bedre, og siden jeg syntes at du virker som en «laid back» person kan det hende at du liker den. Ha en fin helg!

 • Reply Maja 4. mars 2017 at 13:21

  Jeg ønsker meg et innlegg om hvordan du tar vare på rosene dine 😀 8 dager er jo helt sjukt!

 • Reply Thea Linni 4. mars 2017 at 17:54

  Du har så nydelig smil!

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2017 at 00:59

  Thea Linni: så hyggelig, takk <3

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2017 at 01:00

  Maren: Zara! 🙂 Det er jeg glad for å høre, takk for at du leser! Klem

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2017 at 01:00

  Emilie: takk for tips, skal sjekke den ut 😀 God helg!

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2017 at 01:01

  Mariel: bytter vann på dem annenhver dag, og setter dem i varmt vann. Ved de to første vannbyttene bruker jeg det pulveret som jeg får med fra blomsterbukettene. Ikke noe mer hokuspokus enn det! Snart kan de jo settes ut om natten også, da blir blomstene glade 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2017 at 01:02

  Isabel Ferhatovic: <3<3<3

 • Reply Marte 5. mars 2017 at 18:07

  Nyter sånn å lese dine morsomme og deilig ærlige tekster om alt og ingenting.

 • Reply Kamilla Haaland 6. mars 2017 at 21:56

  Hørtes ut som en fin måned!

  Er så fornøyd med mitt Canon 6D! En super investering. Mye kamera for pengene 🙂

  Gi gjerne en omtale av objektivet etterhvert?

 • Reply Mari 8. mars 2017 at 07:51

  Apropos dyrevelferd. Hva er dine tanker i forhold til det?

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 08:54

  Ia: Haha, ååå I love you <3 klart jeg kan fikse resten av dine problemer!!

 • Reply Keiandra 6. februar 2024 at 13:51

  Hello there, I do believe your blog might be
  having internet browser compatibility problems. When I look at your web site in Safari, it looks fine however, if opening in IE,
  it’s got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick
  heads up! Other than that, wonderful blog!

 • Reply 우리카지노추천 7. februar 2024 at 22:04

  Luckily, we have the great resolution – virtual casinos
  exactly where you can play about the clock.

  My site; 우리카지노추천

 • Reply yupoo 28. april 2024 at 20:04

  Remarkable! Its genuinely remarkable piece of writing, I have got
  much clear idea regarding from this piece of writing.

 • Leave a Reply