Serietips og musikk

DEN FINESTE SERIEN JEG HAR SETT

5. mars 2017

God kveld! Jeg beklager for mitt lille fravær – av en eller annen grunn har jeg bare trengt noen dager offline. Har til og med gjort Snapchatten min privat, men er tilbake for fullt fra og med mandag. Herregud, så deilig det har vært å være ung og dum uten å skulle dokumentere det på samtlige kanaler. Når det er sagt, så er jeg blitt for gammel til å være ung og dum. Det kjente jeg i hvertfall i dag, da jeg våknet med tidenes hangover og bare: nope. Dagen er avlyst. I går var jeg på middagskos med en gjeng supersøte jenter. Vi endte opp på byen etterpå, og hele kvelden var så hyggelig og morsom at det faktisk er verdt dagens hodepine. Ellers er mamma og pappa på sleepover – de hadde planer med venner i Oslo i helgen, så nå var det min tur til å være hotell.

Vel, det var en rask liten update fra meg! Nå vil jeg gjerne gi dere et serietips. Det er ikke alle serier som får sitt eget innlegg, men denne er så bra at jeg bare må spre den videre. Nå. 
This Is Us er et familiedrama som handler om familien Pearson – et ungt og forelsket par, som venter trillinger. Det ene barnet deres er dødfødt, men de drar likevel hjem fra sykehuset med tre barn. Et lite spedbarn er nemlig kommet til sykehuset samme dag, etter å ha blitt forlatt utenfor en brannstasjon av sin biologiske far. Så de nybakte foreldrene adopterer den lille gutten, og starter sitt liv som trebarnsforeldre. Hele serien handler om livet til hele gjengen, både i fortid og nåtid. Jeg syns serieskaperne har klart å flette det hele sammen på en fantastisk vakker måte, jeg er helt oppslukt. Livet kan være vakkert, stygt, deilig og vondt, og This Is Us forteller historien til disse menneskene på en fortryllende måte. Jeg er helt avhengig! Måtte det komme 100 sesonger av denne.

Jeg ser episodene her. Viafree/Viaplay har noen av episodene også, men ikke alle! Husk at du aldri må registrere deg på slike sider, selv om de ber om det. Fungerer ikke en av linkene, så finner du en annen 🙂  Har du sett This Is Us? Eller har du lyst å se den? Blææ, kjenner jeg er en smule misunnelig på dere som ikke har sett den – som vanlig, hehe. Jeg har selvfølgelig slukt store deler av den allerede.

God natt, kjære lesere, jeg kommer sterkere tilbake når den nye uken starter 

33 Comments

 • Reply m 5. mars 2017 at 03:35

  Oh yes! Startet å se den da den begynte å gå på tv 🙂 Ikke morsom som jeg hadde trodd, men dog veldig fin!

 • Reply Linn 5. mars 2017 at 04:00

  Randall er bare verdens fineste fyr, som liten og stor. Jeg elsker de alle. Den fineste serien som går på TV akkurat nå, hands down.

 • Reply Cecilie 5. mars 2017 at 06:48

  Åh, ELSKER This is us! Den er så velspilt, morsom, rar, trist og gjenkjennende- ja alt sammen. Jeg tar meg selv i å sitte og smile gjennom store deler av episodene, bare fordi den er så fin. Jeg sparer episodene, og ser de kun når mann og barn sover eller er borte, slik at jeg kan le og gråte og nyte serien helt i fred 🙂

 • Reply Kristiane 5. mars 2017 at 10:35

  Å, gleder meg så til å se dennne, høres ut som en serie som er perfekt for meg!! 🙂 Du skulle bare tipset om den bittelitt før hehe, for nå har episode 1 og 2 blitt borte fra viafree, og den finnes ikke på viaplay. Så rart 🙂

 • Reply Siri 5. mars 2017 at 11:08

  Åh, elsker This Is Us! En så nydelig serie på alle måter <3 Eneste minuset er at jeg ikke kan se serien på min daglige pendletur, for jeg gråter omtrent hver episode, haha!

 • Reply Hege Kristin 5. mars 2017 at 11:35

  den serien må jeg sjekke ut 😀

 • Reply Minrefleksjon 5. mars 2017 at 11:39

  Nei, har ikke sett denne serien, men takk for tips!

 • Reply Charlotte 5. mars 2017 at 12:30

  Jeg har lagt den til listen over serier jeg snart må begynne på – gleder meg!! <3 Den virker veldig fin! Gleder meg til å starte på den, hihi! Ha en nydelig søndag, fineste du.

 • Reply Stine 5. mars 2017 at 12:38

  Jeg er også fullstendig avhenging! Husker da jeg forstod at det var sammenheng mellom de tre familiene vi fulgte i epiosde 1, og jeg lå og tenkte på hvor vanvittig fin denne serien var! Jeg håper også på 100 sesonger, hehe!

 • Reply Maria 5. mars 2017 at 12:44

  Denne serien er heeeeilt fantastisk <3

 • Reply Malin 5. mars 2017 at 13:05

  Takk for serietips! Trengte en ny serie nå!

 • Reply SongCai1000 5. mars 2017 at 13:35

  Den høres interessant ut 🙂

 • Reply Oda 5. mars 2017 at 15:19

  Satt den på i stad, og er allerede på episode fire! Herregud for en fin og morsom serie. Nydelig, rett og slett 🙂

 • Reply Henriette 5. mars 2017 at 15:46

  Jeg tar denne opp på TV3. Selv om jeg vet jeg kan se den gratis andre steder, er den så bra at jeg må tvinge meg selv til å spare den på den måten. Helt fantastisk serie❤

 • Reply Pernille 5. mars 2017 at 15:51

  Denne skal jeg sjekke ut! Liker veldig ofte både seriene og musikken du anbefaler. Takket være deg er jeg f.eks superfan av Mumford and sons, etter du tipset om de for mange år siden 🙂

 • Reply Amalie 5. mars 2017 at 16:31

  Satt på serien med en gang, og må bare takke for tipset. LOVE IT

 • Reply tonjesl 5. mars 2017 at 16:56

  Ah – den er SÅ fin!! Husker jeg så reklamene for den på tv3 og bare tenkte ‘great, enda en jævla klisjéserie om livet i USA’. Men der tok jeg grundig feil gitt, og er blitt helt hekta selv <3

 • Reply Henriette 5. mars 2017 at 17:24

  Åh, jeg er SÅÅ enig! This is us er den fineste serien jeg noen gang har sett! Jeg gråter som et barn gjennom og etter hver episode, rett og slett fordi jeg synes måten ting blir gjort og tatt frem på er så forferdelig vakkert. Høres sikkert litt dumt ut, men jeg føler genuint at denne serien gjør meg til et bedre menneske, den er helt fantastisk!

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 5. mars 2017 at 18:48

  Har ikkje sett den, men den høyrest heilt nydelig ut! Har altfor mange serier eg burde følge med på, og ligger langt bak på alle eg faktisk ser om dagene! MÅ skjerpe meg på seriefronten, haha.

 • Reply LinnH 5. mars 2017 at 20:35

  Ja, den er så fin, den serien! Jeg har dessverre sett den for lenge siden (snufs..) og tipset deg om den her på bloggen din også. 🙂

 • Reply Benedicte 6. mars 2017 at 09:10

  Hei! Kan du ta en update på hvor hvitt smil du har fått etter noen behandlinger med Premium White?

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2017 at 12:54

  Henriette: eenig, den er hard på tårekanalene <3

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2017 at 12:55

  Pernille: åå så gøy!! :-))

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2017 at 12:55

  Amalie: <3

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2017 at 12:56

  Siri: haha, ja man bør nok helst se den hjemme!! <3

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2017 at 12:56

  Stine: hehe ja, følte meg sykt smart da jeg forstod det, men så var det visst ikke noen hemmelighet 😀

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2017 at 12:57

  Linn: Randall <33

 • Reply Martine 6. mars 2017 at 12:57

  Ingen av linkene funker, er det noe spesielt du gjør når du trykker på linkene?

 • Reply k 6. mars 2017 at 16:23

  Tusen takk for serietips! Helt klart verdens fineste serie <3 Må innrømme jeg ikke skjønte en dritt i starten, men kom på det du sa om at de viste fortid og nåtid og catchet at barna og de voksne var de samme menneskene. Skal til å starte på episode 6 nå, elsker serien mer og mer for hver episode.

 • Reply Anonym 6. mars 2017 at 16:34

  Når kommer svar på spørsmålsrunden?:)

 • Reply Anonym 7. mars 2017 at 12:29

  Blir skikkelig lei meg, fordi jeg ikke får til å like serien, jeg får det bare ikke til. Alle rundt meg snakker om denne fantastiske serien og jeg skjønner ikke greia, og jeg prøver og prøver, men må vel bare innse at dette ikke er min type serie. Og det er jo litt surt, for det er jo dette som er it serien virker det som. På den annen side, jeg har heller aldri likt House of cards og det er visst så krise har jeg hørt, at jeg like gjerne kunne bannet i kirka. Jeg får det ikke til der heller, ikke på Lost fikk jeg det til, det er nå sært over disse seriene som gjør at jeg faller av lasset. Burde ikke vært sånn, for jeg digger særere serier enn de nevnte, for eksempel AHS.. Gir opp meg selv, offisielt nå og skal prøve å ikke være så lei meg. Men så blir man jo nettopp det da.

 • Reply Christine 7. mars 2017 at 19:41

  Jeg får ikke til å se serien på denna siden du har linket til? Hva må jeg trykke på??

 • Reply Henriette Louise 11. mars 2017 at 02:36

  Herreguuud for en fin serie!! Jeg er så sensitiv at tårene bare renner, så ler jeg litt men så kommer tårene igjen. Tok litt tid før jeg skjønte greien med at de gikk frem og tilbake i tid, men da jeg skjønte det ble den bare enda bedre.

  Forresten! Du som er stor Skåber-fan, du vet det sikkert allerede, men jeg sier det likevel: alle episodene av Best Før ligger ute på sumo nå! Er allerede på episode 3, Linn Skåber er rett og slett norges morsomste dame.

  Håper du får en fin helg! Jeg skal nerde hjemme med serier. Klem

 • Leave a Reply