Hverdagsliv

VINN TRENINGSTØY FRA BJÖRN BORG

9. mars 2017

 Processed with VSCO with a5 preset Har du sett det nye treningstøyet Björn Borg har kommet med? Hvis ikke, watch out! Björn Borg satser stort på sportsfashion i år. 2017-kolleksjonen oser av va va voom, med grafiske print, farger og funksjonelle silhuetter – en hyllest til tennis-sporten i form av linjer og print.

På bildet over er hele antrekket utenom skoene fra Björn Borg sin kolleksjon. Tightsen heter Phoebe, og kommer i svetteabsorberende Hydro Pro stoff. Den har en liten nøkkellomme i linningen bak, og Björn Borg-strikk i midjen. Utrolig behagelig å ha på, og raus i størrelsen syns jeg. Er vanligvis en M, men i denne har jeg S.

Den hvite løpejakken er min favoritt i kolleksjonen. Den er teknisk med vindblokkerende partier og perforert stoff i ryggen slik at du ikke skal bli for svett og klam. Teknisk prat er kjedelig, fakta er at den er utrolig fin. Jeg gleder meg til å løpe ute med den i vår OG til å bruke den når jeg går til og fra trening 😉 Ellers er denne tightsen også veldig fin, og den matcher i tillegg ermene på løpejakken.

Du kan se hele Björn Borg-kolleksjonen hos Tights.no HER. Til dere som liker å trene med singlet (det gjør dessverre ikke jeg), må jeg bare skryte av disse. De har perfekt lengde og er løse rundt magen.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset I forbindelse med denne kolleksjonen har Björn Borg en kampanje gående som heter SHOW YOUR RIVAL SOME LOVE! Første jeg tenkte var at hæ, jeg har jo ingen jeg ser på som rivaler…? Men så så jeg denne videoen, lov meg at du ser den! Interessant, ikke sant? Björn Borg har altså gjort research, og enkelt forklart funnet ut at å ha en rival er bra for deg! Det kan forbedre dine prestasjoner – sikkert like mye i skole og jobb, som innenfor trening og sport?

Så i stedet for å mislike og snakke negativt om noen som gjør det bedre enn deg, i hva enn det skulle være: vis dem kjærlighet, fordi de gjør at du kanskje strekker deg litt lengre og gjør det litt bedre. Noe å tenke på!  Processed with VSCO with a5 preset


♥ KONKURRANSE
Fyll inn E-posten din for å være med i konkurransen. Og psssst, jeg har en konkurranse gående på Instagram også. Der heter jeg Idawu 🙂

17 Comments

 • Reply Hege Kristin 9. mars 2017 at 22:33

  meldt meg på 😀

 • Reply Anonym 9. mars 2017 at 22:55

  Hviken type adidas sko har du på deg? Utrolig fine 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2017 at 11:02

  Hege Kristin: så bra 😀 god helg til deg <3

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2017 at 11:02

  Anonym: vet ikke hva modellen heter, men de er fra tights.no 🙂

 • Reply Rita 10. mars 2017 at 13:11

  Håper jeg vinner så jeg kan overraske min datter med treningstøy😊

 • Reply Therese 10. mars 2017 at 14:10

  Hei 🙂

  Du bestilte sånn planlegger fra etsy ikke sant? Hvor lang tid tok det før du fikk den? Min sitter fast i tollen står det 🙁

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2017 at 14:16

  Therese: så kjedelig! Et par uker hvis jeg ikke husker helt feil, men den havnet ikke i tollen. Den koster vel mindre enn 350 NOK? Hvis det er det som er grensen nå..

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2017 at 14:17

  Rita: husk å delta på Instagram også, det er en egen konkurranse! 🙂

 • Reply Marte 10. mars 2017 at 16:13

  Krysser fingra! 😃😃

 • Reply Ann Therese 10. mars 2017 at 16:41

  Måtte selvfølgelig melde meg på den konkurransen! I håp om å vinne! For ett flott trenings sett! <3

 • Reply Siri 10. mars 2017 at 16:46

  Meldt meg på 😀

 • Reply Kristine H 10. mars 2017 at 17:08

  Så fint treningstøy! 🙂

 • Reply Therese 10. mars 2017 at 17:10

  Ja! Betalte bare litt over 300.. Har vært i tollen siden 23 februar så jeg tviler på at jeg får den..

 • Reply Emma 10. mars 2017 at 18:55

  heia heia

 • Reply Anja 11. mars 2017 at 09:00

  Wihu😃😃😃😃

 • Reply Elin Marie 15. mars 2017 at 02:36

  Im in! 😀

 • Reply Cecilia 16. mars 2017 at 21:23

  :)))

 • Leave a Reply