Reise

HVEM HADDE TRODD

12. mars 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Et lite bildedryss fra en av de morsomste kveldene jeg har hatt på lenge. Hvem hadde trodd man kunne ha det så gøy på et spahotell? Ikke jeg i hvertfall. Men til og med innenfor Strømstad Spa sine fire vegger hadde vi en uforglemmelig jentekveld og skapte minner som blir mellom oss som var tilstede. Haha! Etter en nydelig middag plasket vi som sagt rundt i spaavdelingen. Flere forskjellige badstuer, innendørs og utendørs jacuzzi, fotbad, svømmebasseng og kaldtvannsbasseng. Alt sammen blir veldig gøy med et glass bobler i den ene hånden, skal jeg si dere. Føler jeg har bodd i hvit morgenkåpe de siste dagene, det var liksom helt innafor å tasse rundt på hotellet i den.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Hvis man bestiller massasje eller en annen behandling så får man inngang til spaet inkludert. Men man kan selvfølgelig betale seg inn i spaavdelingen utenom det også. Booking av massasje anbefaler jeg å gjøre i noe god tid. Vi prøvde å booke en 50 minutters massasje for en uke siden, men da var det bare 20 minutters ledig. Så det er noe å tenke på hvis man planlegger å legge turen til Strømstad Spa.

Vi snakkes når jeg har kommet meg hjem og pakket ut, akkurat nå er jeg en blanding av uthvilt og sliten – går det egentlig an?

11 Comments

 • Reply Anonym 12. mars 2017 at 15:58

  Skal dit med kjæresten min snart, gleder meg <3

 • Reply Hege Kristin 12. mars 2017 at 16:36

  så herlig 😀

 • Reply Minrefleksjon 12. mars 2017 at 16:59

  Ååå, jeg og vil på spa 😀 Så herlig ut!

 • Reply Linnie 12. mars 2017 at 17:05

  Hvorfor skulle man ikke ha en kjempekveld på spa?!:p

 • Reply Jeanett Mikkelsen 12. mars 2017 at 18:16

  Det så utrolig koselig ut!

  Ha en fortsatt fin kveld! 🙂

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 12. mars 2017 at 19:30

  Hahaha, det siste bildet er fantastisk! Det ser ut som om de har hatt ei flott helg 🙂

 • Reply Anonym 12. mars 2017 at 23:05

  Du ida, du minner meg helt sinnnnsykt på Christina Agulaira, og det har du gjort i alle år, har bare ikke orket å skrive det. haha!

 • Reply Ida Wulff 13. mars 2017 at 11:35

  Lisa // Fjords & Beaches: det håper jeg du har hatt også <3

 • Reply Ida Wulff 13. mars 2017 at 11:35

  Anonym: haha! Er ikke første gang jeg hører det ??

 • Reply Ida Wulff 13. mars 2017 at 11:36

  Jeanett Mikkelsen: <3 takk det samme!

 • Reply Greta Margretha Bodilgaard 13. mars 2017 at 18:34

  Når skal du komme med del 1 på svarene?

  – og svarer du på video?

 • Leave a Reply