Hverdagsliv

MANDAG, TATOVERINGER OG QUOTES

13. mars 2017

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset Aiii, dette er ikke en bra dag. Jeg var så fornøyd før helgen fordi jeg klarte å skremme bort feberen og gjennomføre turen jeg hadde planlagt med jentene mine. Jeg hadde jo booket reisen til Strømstad Spa som et samarbeid, så uten meg ville turen blitt avlyst for hele gjengen. Og det går ikke! Men med det samme jeg kom hjem til Oslo igjen, var det akkurat som om kroppen bare: ok, nå har vi utsatt dette lenge nok, rett i seng med deg. Nå ligger jeg rett ut for andre dag på rad, og må bare innse at jeg har en liten flu’ going on.

Jeg føler meg så ekkel og mislykket i livet her jeg ligger! Haha. Henger bak i mailboksen, hater bacheloroppgaven min, hodet fullt av snørr og dagene flyr for fort. Men sånn er det vel bare noen ganger, mandagsfølelsen x 100. Jeg har uansett begynt på Rinexin igjen og satser på å være frisk som en fisk på nullkommaniks. Kjenner jeg meg selv rett, våkner jeg i morgen og er like glad i livet som vanlig. Hvis ikke i morgen, så i hvertfall dagen etter der igjen! Snakket nettopp med mamma på telefonen, og hun bare: ja men det er helt greit, vær litt syk og sliten du nå. Pakk deg inn i dyna og se på en serie. Mammaer har som regel rett, har de ikke? Og hun minnet meg faktisk på mine egne visdomsord: men det er helt greit. Alt trenger ikke være tipp topp bestandig, jeg bare glemmer det bort litt når jeg er syk og egentlig har en haug med ting å gjøre.  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset Skal du se premieren på Paradise Hotel i kveld? Jeg elsker vanligvis sånne guilty pleasures, men denne gangen er jeg i tvil altså. Nå dømmer jeg bare utifra et bilde, men det virker som om alle deltakerne er 20 år, overtatoverte, elsker å trene og elsker quotes. Kanskje er det ikke dem det er noe galt med, kanskje er det meg som begynner å bli for gammel. Hmm. Mye mulig jeg gir det en sjanse eller to, når jeg likevel ligger her som en levende snørrfabrikk… 

PS. Til de som har spurt: svar på spørsmålsrunden kommer denne uken, men mulig jeg blir nødt å dele opp svarene i flere innlegg 🙂

23 Comments

 • Reply M. 13. mars 2017 at 21:20

  Jeg skal se!:-) Det bare vi som blir eldre og deltakerene blir yngre(apeholderhendeneforanøyneneemoji*).

  God bedring, Ida!<3 Rinexin bruker å hjelpe meg i tillegg til nesespray.

 • Reply Karoline 13. mars 2017 at 21:23

  Ida! Kok varmt vann, ha i revet ingefær og sitron, vent til det er lunkent og ha i litt honning. Det hjelper for det meste og er såå godt.

  Har nettopp forkortet min «flu» med et par dager pga. denne drikken.

  God bedring!

 • Reply Astrid 13. mars 2017 at 21:48

  Hei Ida! Bare lurte på om du har sett noe av Best før og hva du tenker om det? 😀 Jeg liker egentlig Linn Skåber veldig godt, og hadde gledet meg så mye til programmet! Men følte dette var en konkurranse i kleinhet! Men må se det likevel 😛 Skrekkblandet fryd, kanskje? haha.

  Så kjedelig å lese at du er blitt syk! Masse god bedring <3<3

 • Reply Jeanett Mikkelsen 13. mars 2017 at 22:01

  Hater når sånne forkjølelser kommer som kastet på! Lå rett ut i tre hele dager før jeg skulle på tur til Trysil og var nærmest nødt til å avlyse den! Heldigvis ble jeg bedre rett før vi dro! Masse god bedring hvertfall <3

  Og jeg pleier aldri å se Paradise! Før sesongen er helt ferdig vel og merke, sånn ar jeg kan kjøre maraton..haha! Men selv jeg begynner å kjenne på at jeg er for gammel nå altså 😉

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 13. mars 2017 at 22:03

  Åh, kjenner den følelsen! Har den typ 2 gonger i veka, haha! Ligger altfor langt bak med mailen, og ingenting blir gjennomført 😛 Bra du orka å reise på helgetur, det såg so fint ut! Og JA, eg skal sjå Paradise! Skulle tru 26 egentlig er litt for gammalt, men elsker det enno eg 🙂

 • Reply Hege Kristin 13. mars 2017 at 22:08

  god bedring <3

  ser ikke på paradise hotel jeg, men bloggerne liker jeg veldig godt å se på 😀

 • Reply anonym 13. mars 2017 at 22:46

  Er 20 selv, så har kanskje ikke så mye jeg skulle ha sagt, men likevel – den overtatoverte, quotes og 110% meg selv-greia er vel ikke akkurat noe jeg kan identifisere meg med hahaa! God bedring 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2017 at 01:54

  anonym: ikke noe galt med å være 20 heldigvis! Hehe. Tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2017 at 01:55

  Hege Kristin: tuusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2017 at 01:56

  Lisa // Fjords & Beaches: grusom følelse!! 2 ganger i uka? :O Hehe. Det blir i såååfall mitt siste år med PH, for når jeg er 27 så _er_ jeg for gammel til å sitte og se på 20 åringer feste. Har jeg bestemt…… 😉

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2017 at 01:57

  Karoline: tusen takk for det <3

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2017 at 01:57

  Jeanett Mikkelsen: så bra du fikk dratt på tur også 😀 og maraton er det beste, men med PH blir jo alt avslørt på nettavisene underveis! Du får prøve å unngå det da 😀 klem

 • Reply LinnL 14. mars 2017 at 06:46

  Masse god bedring til deg! 🤒 Søvn og masse veske er tingen. Men i stedet for paradise hotel må du nødt til å forsøke den nye serien til Linn Skåber -«Best før» (tv2 sumo). Er så flaut og morsomt og serien vil garantert få deg til å innse at det finnes langt verre situasjoner enn den du er i nå😆😊

  Håper du føler deg bedre snart!

 • Reply Oda 14. mars 2017 at 07:52

  Så PH i går, og kommer til å følge med denne sesongen – men sitter med litt samme følelse som du beskriver her. De er jo så unge! Jeg er «bare» 24, men føler meg så gammel i forhold til deltakerene (men så er jo mesteparten av den kun 20, da 😛 ) Får håpe det kommer inn noen litt eldre etter hvert, haha 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2017 at 10:19

  Oda: ja, kanskje det! 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2017 at 10:20

  LinnL: Hehe, sparer Best Før til en avtalt jentekveld! Men gleder meg veldig til å se den 🙂 klem

 • Reply Henriette 14. mars 2017 at 13:33

  Hei Ida 🙂

  Ønsker deg masse god bedring, slapp av og kos deg med litt hjernedød tv 😉 hehe.

  Forresten, det hadde vært SÅ gøy om du kunne svare på video. Elsker når du kommer med videoer og skulle ønske du gjorde det oftere. Du har ihvertfall ingen grunn til å føle at det er flaut med video, du er en skjønn og morsom jente 🙂 gøy med noe annet enn tekst, det blir liksom litt mer personlig og levende 🙂

  Klem

 • Reply I 14. mars 2017 at 14:20

  Hei! Kan du skrive noe om hvilke farger du kommer til å gå for i den nye leiligheten din? Tenker både på vegger og interiørmessig. Holder på med tilvalgsprosess selv, og syntes det er så vanskelig å bestemme meg for farger!

 • Reply Jessica 14. mars 2017 at 15:13

  Jeg så to sesonger av Paradise Hotel, og så mistet jeg interessen. Føler det er mye det samme hele veien;

  Gutten som ser helt alminnelig ut, men går med hodet i skyene og tror han er guds gave til kvinnen. Skryter på seg å være så rik, så rik, og verdensvant så til de grader.

  jenta som gjør seg så dum, så dum, at man helt ærlig lurer på om hun har egne ansatte som hjelper henne å kle på seg om morgenen.

  den seriøse kjipisen som er på paradise for å vinne, ikke for å få venner.

  the hoe around town, som har vært på minst 3 av gutta i løpet av de to første ukene.

  baben, som egentlig ser helt alminnelig ut.

  og så er det alle de andre. Solbrune kropper, tatoveringer, venner som baksnakker hverandre og spiller bak hverandres rygg, drama, drama, fylleræl. Hevnaksjoner..

  Nei, man går fort lei.

 • Reply Oda 14. mars 2017 at 17:24

  God bedring 🙂

 • Reply Anonym 14. mars 2017 at 18:04

  Prøvde å gi PH en sjanse i går, men jeg er blitt gammel, eller jeg føler meg ikke gammel, er jo bare 27 år, men allikevel, jeg fikset ikke PH i går. Skikkelig pute tv, det var så kleint til tider, at etter 20 minutter, satte jeg på «Best før» i stedet. Og jeg tuller ikke, men tror heller jeg hadde sett Big Brother frivillig enn de kleine greiene der i går, innser det, jeg er kommet med en best før dato, haha..

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2017 at 19:41

  I: jeg vet ikke enda, kommer ikke til å male farger før jeg har flyttet inn. Var så dyrt per farge man valgte, uansett hvor lite område man skulle male. Kommer nok ikke til å bestemme meg før det nærmer seg heller. Lykke til med tilvalgsprosessen din! 🙂 Klem

 • Reply Ø 15. mars 2017 at 01:18

  God bedring! Jeg elsker også real housewives of beverly hills, så hvis du trenger noe å se på så er Real Housewives of sydney nettopp startet, første sesong med tre episoder ute. De er festlige!

 • Leave a Reply