Q/A

SVAR PÅ SPØRSMÅL: DEL 1

16. mars 2017

Hei alle fine!  Endelig har jeg fått tatt meg sammen og begynt å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Jeg må dele opp så innleggene ikke blir alt for lange, men her er i hvertfall første runde. Skulle det dukke opp flere spørsmål, så er det bare å skyte løs i kommentarfeltet 🙂  Processed with VSCO with m6 preset♥ Q: Legger du merke til personer som ofte kommenterer på bloggen din? Og liker du at de gjør det?
♥ A: Jeg legger merke til og leser alle kommentarer på bloggen – de fleste svarer jeg jo på også. Hvis du tenkte på om jeg legger merke til bestemte personer som går igjen i kommentarfeltet, så er svaret ja. Jeg syns det er superkos med faste lesere som har fulgt meg lenge, og føler på en måte at vi er venner. Internett-venner? Hehe.

♥ Q: Eg er veldig interessert i å høyre litt meir om ‘jobbsida’ av blogging! Kor mykje tid bruker du på bloggen kvar dag, har du ein rutine du følger/prøver å følge om dagene, kva er på ‘to do’lista di for bloggen osv.?
♥ A: I mitt hode er jobben med bloggen todelt. Når jeg skriver vanlige innlegg om vær, vind og tanker, så er det min hobby. Noe jeg gjør fordi jeg syns det er gøy. Når jeg blogger om noe jeg tjener penger på å skrive om, så er det jobb. Og den delen ligger det jo en del bak. Mailer, innsalg, møter, testing (ikke halvparten av alt jeg tester når opp), foto, planlegging av kampanjer, dialog med kunder og så videre. Jeg syns den delen av bloggen er kjempemorsom også, og jeg må være ærlig og si at jeg ikke hadde giddet å bruke så mye tid på bloggen hvis den ikke var en inntektskilde. Hvor mye tid jobben tar varierer veldig. Èn uke kan være helt stille, mens det neste uke er 12 timer om dagen.

♥ Q: Digger at du har tatt utdanning mens du blogger, topp forbilde! Hva vil du gjøre til høsten? Helt uaktuelt med master, eller noe som vurderes? 
♥ A: Det digger jeg også! Selv om det er slitsomt akkurat nå. Jeg er glad for at jeg har en utdannelse å støtte meg til. Til høsten er jeg hjemløs mens jeg venter på at leiligheten min bygges ferdig. Så akkurat nå ser det ut til at planen er å ha base hjemme hos mor og far, reise masse, i tillegg til å ta et nettstudie. Jeg har funnet et som er veldig relevant for meg, og som gir meg 30 studiepoeng mens jeg befinner meg i ventefasen. Jeg vurderer master, men har funnet ut at det i såfall må bli når jeg har kommet meg i hus og har ro i sjelen.

♥ Q: Hva skjedde egentlig meg deg og Benjamin (han du var lenge sammen med)?
♥ A: Vi ble sammen da vi var 12 (herregud), og så gjorde jeg det slutt rett før russetiden. Ikke noe drama eller noe sånt, jeg var nok bare klar for å spre vingene og starte mitt eget liv på det tidspunktet.  Og jeg feiret ikke russetiden, i tilfelle noen skulle trekke konklusjoner der… Vi er/var venner når han ikke har kjæreste, så nå er vi visst ikke venner virker det som.  Processed with VSCO with m6 preset ♥ Q: Du snakker ofte om hvor digg det er å være singel, men hva synes du er det verste med det?
♥ A: Kleine dater. Å lage middag til én person. At jeg ikke har noen å dele en hund med. Og kanskje uvissheten hva angår barn? Finnes det en der ute jeg vil ha barn med, eller når skal jeg eventuelt kjøre på og lage mitt eget barn? Barn skal jeg ha uansett, og som den planleggeren jeg er hadde det vært fint om noen kunne fortalt meg hva planen er. Hehe.

♥ Q: Hvor gammel er din eldste og yngste venn? Da mener jeg ikke bekjente men nære venner. Jeg har selv en bestevenn som er 6 år yngre enn meg og noen syns det er litt rart. 
♥ A: Hvis jeg skal utelukke familiemedlemmer, så er min yngste nære venn 22 år og den eldste 37 år. Selv er jeg 26. Jeg syns du skal ta rennafart og drite i hva andre tenker om det, å ha venner i alle aldre er en kjempefin ting syns jeg.

♥ Q: Jeg er fra Vestfold selv og forstår godt at du vil tilbake dit, det vil jeg også en gang. Men du som er så ung, har så mange muligheter med både utdannelsen du tar og bloggen din, hvorfor stresser du med å flytte tilbake allerede nå innen noen få år? Ser du for deg at du kan leve «ungdomslivet», finne mannen, og drømmejobben der? Er det fordi du vil bo nære familie eller har du kanskje allerede en potensiell babydaddy der? 
♥ A: Jeg stresser ikke med å flytte tilbake, det er bare det jeg virkelig vil. 20-årene mine så langt har vært godt fordelt mellom Oslo og Tønsberg, og jeg liker livet mitt veldig mye bedre når jeg bor i Tønsberg. Ikke bare er det godt å ha familien nært, jeg får en annen ro over meg og har et mer harmonisk liv der. Tønsberg blir basen min, men det betyr jo ikke at jeg skal gro fast i den nye leiligheten. Jeg kommer til å være mye i Oslo med tanke på jobben min og alle vennene jeg har her – det er tross alt bare 1 time unna. Men for meg er det gull verdt å kunne trekke seg tilbake til Tønsberg og være hjemme når jeg er hjemme.

♥ Q: Har du/kunne du, datet noen av samme kjønn?
♥ A: Jeg har ikke datet noen av samme kjønn, og er rimelig sikker på at det ikke kommer til å skje heller. Har aldri vært seksuelt tiltrukket av en jente.  Processed with VSCO with m6 preset♥ Q: Hvordan redigerer du bildene dine ? 🙂 De er så inspirerende og fine!
♥ A: Tusen takk! På et tidspunkt ble jeg så jævlig lei av å sitte og knote med bilderedigering, så nå slenger jeg som regel bare på et filter i appen VSCO. Appen er gratis, men man må kjøpe filter. Filterne jeg bruker mest heter A5, C2, C3, F2 og M6.

♥ Q: Hvor du pleier å kjøpe bikinier? 
♥ A: Godt spørsmål. Jeg er egentlig litt lost nå som Victoria Secret har lagt ned swimwear-avdelingen, pleide alltid å klikke masse hjem derfra. Men det hender jeg kjøper på H&M, og  er det rette tidspunktet å gjøre det. Snart er det utplukket og utsolgt. PS. Ikke få dårlig selvtillit av at du må gå opp hundre størrelser, de som bestemmer størrelsene skulle hatt seg en smekk.

♥ Q: Hadde ikke du slutta med snus? 
♥ A: Jo. Jeg sluttet i et år og så begynte jeg igjen fordi jeg tenkte at studiene mine hadde godt av det. Planen er å slutte igjen når jeg er ferdig med å studere. Det er egentlig ikke så vanskelig, etter den første uken med tårer og abstinenser.

♥ Q: Går du til psykolog?
♥ A: Har aldri vært hos psykolog, men er ikke fremmed for å prøve det.

♥ Q: Snakker pappaen din dansk? Og snakker du, broren din og eventuelt mammaen din dansk? Når dere er med dansk familie f.eks
♥ A: Pappa snakker dansk, med litt norske ord og endinger. Mamma snakker norsk, med noen danske ord innimellom. Lillebror var nyfødt da vi flyttet fra Danmark, så han snakker bare komedie-dansk. Jeg snakker noe dansk hjemme hos mamma og pappa fordi jeg syns det er morsomt, og når vi er i Danmark blir det mer til at jeg bytter ut norske ord med danske for å gjøre meg forstått. Den danske familien påstår at de forstår norsk til det fulle, men noen ganger svarer de på noe helt annet enn det jeg spør om, hehe.

♥ Q: Har du noen reiseplaner fremover? 
♥ A: I starten av april skal jeg til Karibien med familien. Jeg gleder meg enormt! Ellers har jeg booket 2 uker på Granca i november, og det er vel egentlig det som er bestilt. Men jeg har planer om å reise masse i sommer og høst, det er bare ikke fastslått hvor og med hvem.  Processed with VSCO with m6 preset♥ Q: Hva fikk deg til å velge Høgskolen i Kristiania fremfor BI? Hilsen en som snart må bestemme seg.
♥ A: Undervisning på norsk, mindre matte, mindre klasser og beliggenhet gjorde utslaget for meg. Lykke til med valget ditt 🙂

♥ Q: Hva er du mest fornøyd med ved din egen personlighet?
♥ A: At jeg er rettferdig, ærlig og omtenksom. Jeg jatter ikke med hvis jeg er uenig i noe, er flink til å gå til kilden med et problem, og menneskene i livet mitt vet (forhåpentligvis) hvor de har meg.

♥ Q: Hvilken frisør bruker du i Tønsberg? Og hvor fikser du bryna dine? 
♥ A: Frisøren jeg går til heter Ida Emilie Kronen, og henne kan du finne på Rock Hair, inne på Farmandstredet i Tønsberg. Jeg har vært utro mot henne et par ganger nå som jeg er i Oslo og har hatt det travelt, men det blir aldri det samme som når jeg går til Ida. Må være navnet! Neida. Brynene mine er helt urørt nå, men jeg tenkte å gå og fikse dem snart.

♥ Q: Ligger leiligheten din på Tjuvholmen? hvor mye kjøpte du den for og hvor mye tror du at du får solgt den for?
♥ A: Leiligheten jeg bor i på Tjuvholmen er ikke en jeg eier, her leier jeg bare. Hvis du liker privatliv og ro: ikke kjøp deg leilighet på Tjuvholmen. Fra mai til september er det fuckings Grabbarna Grus-tilstander her.

♥ Q: Hvordan er det når/hvis du tilfeldigvis møter på lesere/fans utendørs? Kleint?
♥ A: Det er bare hyggelig 99% av gangene. Til og med når det er i garderoben på trening! Men jeg har for eksempel opplevd ute på byen at noen har kommet bort, tatt bilde med meg og skrytt meg opp i skyene, for så å snu seg rundt og le ondskapsfullt sammen med venninnegjengen. Sånt blir det tårer, Mc Donalds og hjem i sengen av! Haha, huff…

♥ Q: Hvordan er du i sosiale lag, dersom du ikke kjenner noen? Altså, er du god på smalltalk?
♥ A: Det kommer litt an på dagsformen og i hvilken setting. Jeg er ikke veldig god på smalltalk, nei.

Håper du fikk svar på noe du lurte på, lover at det ikke skal drøye så lenge til bolk nummer 2. Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar, jeg skal visst ut og leve livet i kveld… Og beklager sveisen, forresten. Håret mitt er helt nyvasket, men jeg trenger sårt en tur til frisøren!

71 Comments

 • Reply Anne 16. mars 2017 at 17:55

  Så fine svar Ida! Håper formen er bedre og at du får en flott kveld <3

 • Reply Stine 16. mars 2017 at 17:55

  Hva mente du med det du skrev om tjuvholmen? Grabbarne grus (haha)? Har selv planer om å begynne å leie på tjuvholmen, så ble litt nysgjerrig 🙂 Er det mye festing du mener?

 • Reply Vilde 16. mars 2017 at 18:04

  Hei!

  Lurer på hvilket nettstudie du vurderer å ta? Er selv i tankeboksen når det kommer til det.

 • Reply Hanne 16. mars 2017 at 18:06

  «Jeg syns den delen av bloggen er kjempemorsom også, og jeg må være ærlig og si at jeg ikke hadde giddet å bruke så mye tid på bloggen hvis den ikke var en inntektskilde»

  Elsker ærligheten din, veldig bra! Tror kun et fåtall av de andre store bloggerne hadde skrevet dette, til tross for at jeg vil tro det er tilfelle hos mange. At blogg generere inntekt til bloggerne virker som en naturlig utvikling for hvordan blogguniverset har utviklet seg de siste 10 årene. Synes bloggen din er et svært godt eksempel på at dette ikke trenger å svekke kvaliteten på hva vi lesere får! Stå på Ida <3

 • Reply LH 16. mars 2017 at 18:27

  Åh, jeg elsker ærligheten din Ida! «Vi er/var venner når han ikke har kjæreste, så nå er vi visst ikke venner virker det som.» Seriøst, hvor mange profilerte toppbloggere ville vært så ærlig? Jeg liker at du ser på oss «faste» lesere som internett-venner, jeg har tross alt vært skikkelig sint på deg, og trua med å slutte og lese bloggen din (pels-innlegg) også har jeg ikke klart å holde meg unna, fordi alt annet med deg er så utrolig bra 😉

  Innleggene dine om blant annet feminisme og psykiske lidelser er en av grunnene til at du fortsatt er min favorittblogger, selv 8-9 år senere 🙂 Håper det kanskje kommer en bok av deg til slutt, men null press 🙂

 • Reply Malin 16. mars 2017 at 18:30

  For en bra dame du er 😍🙌🏼🎉

 • Reply Marte 16. mars 2017 at 18:39

  Vet du, jeg ble så glad for kommentaren din om bikinistr. Det kan ikke bli sagt nok hvor utrolig små trusene er til både HM, cubus, Kaphal, BIK BOK osv er. Jeg endte opp med å måtte kjøpe bikinitruse i str L på bikbok her om dagen, som forøvrig den STØRSTE str de har, og jeg er ingen L! Selvtilliten var rimelig lav der og da ..Ikke at det overhodet er noe galt med de som bruker L, men hva skal de som faktisk har behov for større str kjøpe? Hos skredder?! Klesbransjen burde virkelig skamme seg ..

 • Reply Oda Ulrikke 16. mars 2017 at 18:39

  Hei Ida! Jeg kommenterer aldri på blogger generelt, men jeg har vært fast følger i et par år nå. Jeg leste svaret på siste spørsmålet, og der skriver du at du ikke er så god på smalltalk. Skal jeg være ærlig, ble jeg lit lettet, for da er jeg iallfall ikke alene om det.. Jeg er generelt veldig dårlig i sosiale sammenkomster, og lurer på om du har noen tips i slike settinger? Ønsker deg en fortsatt fin dag! Stor klem <3

 • Reply Anne 16. mars 2017 at 18:50

  Og forresten, hurra for internett-venner 😄😄

 • Reply Charlotte Tunes 16. mars 2017 at 19:06

  Du er så skjønn, og svarer så fint for deg. Digger at vi faktisk får ærlige svar, og ikke bare pjatt eller hva jeg skal si. Du er en av favorittene, og det har du alltid vært!! Tusen takk for at du lager dette artige fristedet for meg – digger deg! <3

 • Reply Hege Kristin 16. mars 2017 at 19:41

  fine svar! <3

 • Reply Shiva Faraj 16. mars 2017 at 19:55

  Hahaha elsker at du er så ærlig, særlig på spørsmål 4! Du er best<3

 • Reply E 16. mars 2017 at 20:43

  Hvor i Karibien er det du skal? Jeg skal også dit i starten av april!

 • Reply Kamilla 16. mars 2017 at 20:55

  Herregud, er folk virkelig så slemme? (ref det du skrev om jentene på byen).. Fikk skikkelig vondt når jeg leste det.

  Æsj, jenter noen ganger ….

 • Reply Anonym 16. mars 2017 at 21:02

  Hei! Lurte på om du har sett på serien Riverdale?

  Jeg synes hun som har hovedrollen ligner veldig på deg. hihi:)

 • Reply Victoria 16. mars 2017 at 22:17

  Hva skjedde med deg og Linnea Myhre? Mener å huske at dere var venner for noen år siden? Sånn for å grave skikkelig i privatlivet ditt.. Haha! Veit ikke helt hvor grensa går for hva som er greit å spørre om, men jeg tar en sjanse.

 • Reply Lise 16. mars 2017 at 22:18

  Heia! Er acneskoene gode å gå i? Vurderer å kjøpe de, men siden de koster en del bør de være verdt det, haha :p

 • Reply Tina 16. mars 2017 at 23:27

  Luli Fama har mange fine bikinier – bare litt stiv i prisen. Men mange av trusene har denne «streken» bak på trusen slik som cheeky trusene fra VS, får man jo så pen rumpe av ;P Og mange fine, fargerike mønstre 🙂

 • Reply Maria 17. mars 2017 at 00:54

  Har lest bloggen din i en god stund nå. Og det som overrasker meg mest er at jeg var helt sikker på at dette var en slik typisk rosablogg, men jo mer jeg leser bloggen din jo mer liker jeg deg. Jeg synes du virker så jordnær og reflektert. Du viser at du har dine egne meninger, og begrunner disse så saklige at selv jeg, som trodde jeg var den personen som aldri kom til å endre mening angående ulike temaer, begynner å reflektere over ditt synspunkt.

  Ikke bare det, men du virker ikke overfladisk, men ekte. Det er greit å ta noen dager fri, og det er greit å ha en dårlig dag. Ingen forventer at du skal presetere til alle døgnets tider, og det skjønner du at du ikke trenger. Du pynter ikke på virkeligheten, men viser den sånn det egentlig er. Og det står det respekt for.

  Bare fortsett med den gode jobben du gjør, fordi en dag vil nå langt. Og den dagen vil alt være på stell. Du har bestemt deg for hva du vil gjøre og framtiden er ikke lenger så uforutsigbar som den er nå. Du fortjener alt – og mer enn det. Bare husk på at ting skjer når det skjer, og at det ikke er noen vits i å stresse over dette. Som mamma alltid har sagt til meg; «det løser seg for snille piker» <3

 • Reply Anonym 17. mars 2017 at 02:22

  Hei Ida! Jeg bare lurte på om du har noen innlegg ang. utdannelsen din? Så skal jeg prøve å lete meg frem 😀

 • Reply Thihoa 17. mars 2017 at 05:34

  Så koselig å lese svarene! Fikk en sånn jordnær og god følelse <3 Og så måtte jeg fnise til svarene ang. dansk og Grabbarna Grus 😉

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 17. mars 2017 at 08:03

  Kjempekjekt med svar på spørsmål! 🙂

 • Reply Charlotte 17. mars 2017 at 08:09

  Hei! Jeg og typen vurderer tur til Granca i oktober-ish. Kan du (som har vært der så mange ganger) anbefale sted og evt. hoteller/restauranter vi bør besøke?

 • Reply Therese 17. mars 2017 at 14:46

  Hei søte Ida, tenkte jeg skulle tipse deg om hvor du kan handle bikini/badetøy. På Zalando har de mye fint (og stygt) badetøy og jeg tror kanskje du kan like merket Seafolly. Det er dyrt, men de har en del søte bikinier og strandkjoler.

 • Reply Anette 17. mars 2017 at 17:30

  Hei 🙂

  Er hele den nye leiligheten «ferdig planlagt»? Du har skrevet en del om kjøkkenet og badet, men føler det har vært mest om farger. Kunne du skrevet mer om eventuelle andre tilvalg du har gjort? 🙂

 • Reply Silje 17. mars 2017 at 19:26

  Haha nå tror jeg du har glemt blogginnlegget du selv skrev for en evighet siden. Det handlet om å ikke snakke seg selv NED. Jeg synes håret ditt var veldig fint, jeg! 😃

 • Reply Nora 17. mars 2017 at 19:49

  Trengte virkelig den bikini-kommentaren i dag! Takk <3 haha

  Bloggen din er virkelig den eneste man ikke blir lettere irritert av å lese, måtte du aldri slutte 🙂 god helg!

 • Reply F 18. mars 2017 at 00:01

  Siden jeg begynte å lese bloggen din for to år siden bestemte jeg meg for å flytte til Tønsberg. Jeg har søkt meg til sykepleien på Horten til høsten, og jeg lurte på om du vet noe spesielt om studentlivet i byen? Du fremstiller byen utrolig vakkert og jeg falt pladask etter å ha besøkt den!

 • Reply Meg 18. mars 2017 at 01:50

  Hehe, kjenner meg igjen i den der «usikkerhet rundt når det blir barn»-problematikken. Håper du kan ta opp debatten om å kjøre på og lage sitt eget barn. Vi er nok mange som tenker den tanken, og det hadde vært interessant å se hva folk flest mener om saken 🙂

 • Reply Marthe Sofie 18. mars 2017 at 02:24

  Det med at lesere vil ta bilde og deretter snur seg til vennegjengen og ler ondskapsfult gjør meg så vondt! At mennesker (eller jenter) kan finne på å gjøre noe sånt er for meg uforståelig. Hva oppnår de? Håper ikke det er noe du opplever ofte iallfall, verken du eller andre bloggere!

 • Reply Elise 18. mars 2017 at 10:43

  Jeg har hverken vært i Ayia Napa eller henger spesielt mye på Tjuvholmen, men jeg lo masse av den Grabbarna Grus setningen fordi jeg bare tror jeg…skjønner hva du mener, haha

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:14

  Marthe Sofie: dem er det heldigvis ikke mange av! Men må jo innrømme at de få som er sånn fester seg :O de fleste er gode som gull, takk og lov <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:14

  Elise: haha! God kok, si!

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:15

  Meg: Hellu <3 Hva mener du med debatt, om det er etisk/uetisk å skaffe seg barn på egenhånd? Tror aldri jeg kommer til å spørre hva folk mener om det, sånt må man bestemme selv uten å høre på nettroll 😀

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:19

  F: Oi, så gøøy! På Bakkenteigen eller? Jeg har i hvertfall tre venninner som går der nå (på andre studier) og de er kjempefornøyd virker det som. Vet at det arrangeres en del quiz og studentkvelder i sentrum på starten av et skoleår, men bortsett fra det vet jeg ikke så veldig mye om byen som studentby. Mulig jeg ender opp på Bakkenteigen selv etterhvert, så håper det er ålreit der! Eneste som er kjedelig er at skolen ligger et stykke utenfor sentrum, skulle gjerne hatt den midt i smørøyet 😀 Masse lykke til, og del gjerne erfaringer når du har begynt. Hvis du lurer på noe om byen generelt (skjønte ikke helt om du har bodd der en stund eller skal flytte dit), så må du bare skrive til meg på FB eller her i kommentarfeltet. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:20

  Nora: for et kompliment! Hehe. God helg til deg også <3 klem

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:21

  Silje: hehe, du sier noe der! Men en dårlig hårdag gjør ikke at jeg knekker helt sammen heldigvis ;p <3 Ønsker deg en fin helg!

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:22

  Therese: Seafolly har maasse fint! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:22

  Anette: Hei 🙂 Kjøkken, bad, garderobe, fliser, gulv og garderobeskap er bestemt. Farge på vegger, samt småting som å bytte til finere kraner tar jeg når jeg har flyttet inn.

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:23

  Thihoa: så hyggelig, hehe <3 Ønsker deg en super helg 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:23

  Lisa // Fjords & Beaches: god helg 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:23

  Charlotte: Heii 🙂 Hvis du går på kategorier og ser i reisekategorien, så ligger alt sammen der. God tur! Klem <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:24

  Anonym: Hei 🙂 Hvis du går på toppen av bloggen > Kategorier, så har jeg en egen kategori der som heter «studier». Prøver å legge alle innlegg som handler om studier der. Klem!

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:25

  Tina: tusen takk for tips 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:25

  Maria: fineste kommentaren jeg har fått på evigheter! Oi oi, tusen takk. Veldig hyggelig å høre. Og jeg liker quoten til mammaen din! Stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:26

  Lise: Jeg syns de er veldig komfortable. Men utrolig glatte, så du bør sette på en såle under 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:27

  Victoria: svarer her jeg, siden jeg ikke kommer til å ta med spørsmålet i spørsmålsrunden 🙂 Det har ikke skjedd noe spesielt mellom oss, vi har bare glidd fra hverandre. Hun fikk et tilbakefall i tiden før hun skrev sin første bok (noe jeg ikke ante), og jeg var opptatt med mitt eget styr og et usunt forhold. Så var vi plutselig bare milevis unna hverandre, selv om vi var i samme by.

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:28

  E: jeg skal på Cruise 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:28

  Kamilla: enig! Men de har det sikkert ikke bra med seg selv heller.

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:28

  Anonym: å, men hun er jo søt! 🙂 Hehe. Ja, jeg har sett noen av episodene. Klem

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:29

  Charlotte Tunes: tusen takk, du er god <3 Ønsker deg en fiin helg! Klem

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:29

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:29

  Shiva Faraj: <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:30

  Anne: ja, hurra for dem 😀

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:32

  Vilde: det kommer jeg ikke til å dele før det er en realitet. God helg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:32

  Malin: <333

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:32

  Marte: ja, det lurer jeg også på. Hva skal de gjøre, de som er en L, men som ikke får bikinitrusa over knærne? Faen meg så frekt av kjedene, enig i at de burde skamme seg.

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:33

  Anne: tusen takk, god helg til deg <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2017 at 14:33

  Stine: festing, bråkete restauranter, konserter, arrangementer, vannsport (f.eks trialton), badegjester og HAUGEVIS av turister til alle døgnets tider :O

 • Reply Anonym 18. mars 2017 at 14:49

  Kan ikke fatte at det finnes mennesker som kan gjøre noe så jævlig stygt at de holder på som du beskrev om den bildesituasjonen der de etterpå ler ondskapsfullt med venninnene sine – for noen fordømte tapere!!

 • Reply Anonym 19. mars 2017 at 16:20

  Åh, bikinistørrelser er noe av det jeg også mener kan brenne i de innerste lag i helvete!! Er noe eget jævlig å stå i prøverommet med «dobbelt-rumpe» under trusekanten mens man forbanner klesprodusentene>:(

 • Reply Julie 19. mars 2017 at 21:47

  Hvor er jakken din fra? 🙂 Veldig fin!

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2017 at 08:09

  Julie: H&M 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2017 at 08:10

  Anonym: ja, de kan bare gå og legge seg!

 • Reply M 21. mars 2017 at 20:42

  Noen andre som syes størrelsene på H&M har blitt mindre i det siste? Skulle kjøpe kjole der i helgen, men plutselig så passet ingenting. Bruker en 38 til vanlig så synes det var rart å måtte gå opp 1-2 størrelser for å få kjolen over baken. Det er forresten hærlig at du er så jordnær og smart, du er et bra forbilde 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2017 at 21:11

  M: både jeg og flere venninner har merket det 🙂 Jeg er også en 38, men måtte kjøpe 40 i et skjørt. Og i et par av bikiniene måtte jeg opp til 42 i toppene.

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2017 at 21:45

  Hanne: takk for fine ord <3

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2017 at 21:46

  LH: du er god <3

 • Reply Støttemedlem 27. mars 2017 at 14:02

  Bra du ikke blir plaget av en approach i garderoben på trening haha❤😄

 • Reply Marita 25. juli 2017 at 13:59

  Hei Ida!

  Du skrev for en tid tilbake i dette innlegget at du hadde funnet et aktuelt nettstudie som var veldig relevant for deg, men at du ikke ville dele dette før det var en realitet.

  Jeg lurer derfor på hva status er? Blir det nettstudie på deg til høsten? Og vil du dele hvilket nettstudie du evt skal/hadde tenkt til å ta? 🙂

 • Reply Thaddeus Harper 24. mars 2024 at 23:54

  You are my inspiration, I have few blogs and very sporadically run out from brand :). «Follow your inclinations with due regard to the policeman round the corner.» by W. Somerset Maugham.

 • Leave a Reply