Hverdagsliv

ENDRING I PLANENE

18. mars 2017

God lørdag, kjære lesere ♥ Er det fler enn meg som kjenner på at det er vår i luften, og at sinnet er litt lettere? Veldig deilig, selv om jeg muligens burde roe litt ned på klesfronten. For jeg har selvfølgelig begynt å gå i tynne kåper allerede, og det blir plutselig veldig kaldt når man ikke sitter i solen. 

I skrivende stund sitter jeg faktisk på toget. Prøver å lukke alle mennesker ute, og bare fokusere på meg og mitt. Dere vet jo hvordan jeg blir på tog, hvis jeg først begynner å ta inn smattelyder, samtaler og dårlige manerer! Sånt blir det hissige blogginnlegg av. Det var ikke få av dem det året jeg pendlet daglig mellom Tønsberg og Oslo, hehe. Så ja, jeg er på vei hjem. Det var egentlig ikke planen i det hele tatt, men jeg bestemte meg for å dra hjem i går kveld. Papsen er ikke helt i form, og mamma er på hyttetur med jentegjengen. Så jeg tenkte det passet seg fint å reise hjem og være litt husmor. Regner med at jeg blir ansvarlig for pizzabakingen i kveld 😉 

Heldigvis ble ikke alle helgeplanene mine avlyst, jeg rakk en liten lunsj med Thea før jeg drasset meg på toget. Vi prakteksemplaret på venninner som virkelig må ta oss sammen for å sees, med travle og helt forskjellige hverdagsrutiner. Men jeg blir så glad når vi får det til! Selv om det egentlig bare skulle mangle, når vi kun har to busstopp mellom oss. Kunsten er vel å innse at det holder med de små tingene. En kaffekopp her, en gåtur der.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Ha en fin lørdag så lenge, så snakkes vi fra Tønsberg! Nå skal jeg kose meg med å lese og svare på kommentarer resten av togturen 🙂 

11 Comments

 • Reply Miriam 18. mars 2017 at 15:17

  Det så utrolig godt ut! hvor er det? 🙂

 • Reply Cecilie 18. mars 2017 at 16:24

  Hvor er dere å spiser her? Ser så godt ut!

 • Reply Ada 18. mars 2017 at 17:39

  Hei, hvor er den fine lyse jakken fra?

 • Reply Celina 18. mars 2017 at 21:22

  Hei <3 Vil bare tipse deg om «boose» headset med noise cancelling! (Tror det skrives sånn hvertfall haha). Jeg bruker det alltid når jeg er på tog eller fly, og den klarer å skille ut støy, bla. for irriterende stemmer og tyggissmatting hahahaha. Du burde teste det 🙂 God helg videre<3

 • Reply elisebr 18. mars 2017 at 21:23

  Ønsker deg en fin lørdagskveld og fortsatt en fin helg! 🙂

 • Reply Hege Kristin 18. mars 2017 at 22:05

  det så ut som en god lunsj 😀

 • Reply oda 19. mars 2017 at 16:47

  hvor er dette??

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2017 at 17:29

  oda: Lett i frognerveien 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2017 at 17:30

  Hege Kristin: veldig god! 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2017 at 08:10

  Miriam: Lett i Frognerveien 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2017 at 08:10

  Cecilie: original bowl og tropisk bowl på Lett 🙂

 • Leave a Reply