Hverdagsliv

LASTEBIL VS CABRIOLET

18. mars 2017

Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 preset Her vinker jeg til mormor helt på ekte, det er ikke en ny posering jeg skal begynne med på bilder. Hehe. Nå er jeg altså hjemme, og tanken var å være litt assistent for papsen som har en infeksjon og dermed har vanskelig for å bruke hendene. Hittil har jeg fått knyte skolisser, kjøre bil og rydde kjøkken – den bilkjøringen altså… Jeg kjører virkelig alt for sjeldent! I tillegg har vi en gigantisk firmabil i helgen, så jeg kjører rundt i noe som føles som en lastebil. Tut tut! Blir nok aldri noen stor bil på denne frøkna, selv om jeg gleder meg veldig til å ha en egen. Min plan er å kjøpe en sort Audi TT cabriolet. Pappa har helt andre og litt mer praktiske bilplaner for meg, men jeg har stått fast på TT siden jeg var 12 eller noe. Så TT it is! Jeg prøvekjørte den nyeste modellen for en stund siden, og den er så liten og nett at til og med jeg kan parkere. Okeeey, nok om bil for nå. 

Vi har, som du sikkert forstod, vært på besøk hos mormor og morfar i dag. Der var det boller på bordet og ski på TV – jeg er så lost når det gjelder skisporten, så jeg må bare tolke morfar sine lyder for å få med meg når noe er bra eller dårlig. Èn ting er sikkert: jeg hadde ikke hoppet i den skibakken for fem millioner, skrekk og gru. 

Nå babler jeg bare. Men jeg kjeder meg og ville si hei! Jeg får vel steppe inn på kjøkkenet og begynne å kokkelere for kvelden. Ønsker deg en fin lørdagskveld  

14 Comments

 • Reply Hege Kristin 18. mars 2017 at 21:28

  så stilig antrekk 😀

  god helg til deg <3

 • Reply Elise 19. mars 2017 at 09:39

  Hvor er kåpen din kjøpt? Så fin! 🙂

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 19. mars 2017 at 11:07

  Haha, synes den pose’n var bra eg! 🙂 Har nettopp kjøpt meg bil, og eg fulgte pappa sine anbefalinger og gjekk for ein fornuftig Ford, haha. Bra du held på dine krav!

 • Reply Anonym 19. mars 2017 at 16:56

  Du er utroliiig søt, men spar deg selv for en Audi TT. Harry 🙁

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2017 at 17:28

  Anonym: nå spør jeg heldigvis ikke om andre sin mening 😀

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2017 at 17:29

  Elise: H&M 🙂 takk!

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2017 at 17:30

  Hege Kristin: tusen takk, håper du har hatt en fin helg <3

 • Reply Anonym 19. mars 2017 at 20:45

  litt random, men tar du de begge to haircare tablettene på samme tid, eller fordeler du de utover dagen?

  Har det egentlig noe å si? Glemmer sånn 90% av gangene å ta den andre senere på dagen!

 • Reply Elin fra Sukhi.co.no 20. mars 2017 at 02:58

  Jeg har ikke mye peiling på bil, så jeg skal ikke kommentere noe om det.

  Men jeg elske antrekket ditt her! Det går mot vår, jippi! 🙂 Og jeg hadde aldri i mitt liv hoppet i noe hoppbakke heller… Fy, så skummelt!

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2017 at 08:08

  Elin fra Sukhi.co.no: tuusen takk 🙂 Litt kaldt enda men, snart går det vel! Hehe. Ønsker deg en fin mandag, klem <3

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2017 at 08:09

  Anonym: jeg troor ikke det har noe å si. Selv tar jeg begge samtidig, ellers glemmer jeg det nesten helt sikkert 🙂

 • Reply Mari 20. mars 2017 at 12:41

  Hei! Er det lenge siden du kjøpte jakken på H&M? Den var så lekker 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2017 at 12:14

  Mari: nei, veldig nylig 🙂

 • Reply Ragni 23. mars 2017 at 01:04

  Hei!

  Her kommer en liten hilsen fra en av dine «silent readers». Jeg leste dette innlegget og reflekterte i samme slengen litt over hvorfor jeg har lest bloggen din så lenge.. Og da slo det meg. Du gir meg håp når jeg sjæl tror at jeg henger så sinnsykt etter i livet. Jeg regner med du ikke tar den setningen ille opp da jeg har en oppfatning av at de fleste valg i ditt liv de siste årene har vært svært bevisste! Jeg fyller 25 år i år og jeg føler ofte på det at jeg henger sånn etter «alle andre». Etter å ha vokst opp i litt vanskelige forhold ble det tidlig klart for meg at jeg kanskje ikke passet inn i A4-tidsramma. Jeg har per nå en godt betalt jobb til å være uutdannet, jeg lever et ganske fritt liv i forhold til mange andre og har det egentlig greit men jeg kjenner virkelig på voksenpresset.. Ta sertifikatet, kjøp bolig, kjøp bil, begynn og fullfør en skolegang, bli noe! Det er iblant litt vanskelig å være «hun som ikke gjør som alle andre» på så mange punkter. Men så leser jeg bloggen din, der du fullfører ett og ett «voksenpunkt» i akkurat det tempoet som passer DEG, og da krymper presset. Da føler jeg at jeg har tid til å leve igjen, tid til å leve på mine premisser. Måtte bare ha det sagt! Tusen takk, Ida, for at du blogger 🙂

 • Leave a Reply