Hverdagsliv

SKOLEPRAT OG NYE SKO

21. mars 2017

Processed with VSCO with c2 presetDagene løper fra meg, dere. Jeg stresser konstant fordi jeg ikke får blogget, men jeg får liksom ikke gjort noe med det når jeg er så opptatt. Det roer seg heldigvis litt fra og med helgen, så jeg kan flytte fokuset tilbake der det hører hjemme. Bloggen! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte når jeg tenker tilbake på at studiene var noe jeg skulle gjøre «ved siden av». Kan herved skrive under på at studier ikke er noe man gjør ved siden av. Noen dager føler jeg meg nesten litt trass, som om skole er noe som er tvunget på meg. Hvem er det du tror du er dumme skole, som kommer her og krever så mye av min tid? Men så må jeg minne meg selv på at det var mitt eget valg, og at jeg egentlig bare må ta meg sammen. TO måneder igjen som student nå, herregud, dette går.  Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset For de spesielt interesserte som liker å lese om studier, kan jeg jo oppdatere dere på skolefronten. HEHE. Det skjer jo ikke noe annet i livet mitt akkurat nå, så hold ut. Bacheloroppgaven går det greit med. Eller, ja… Vi er ferdig med datainnsamlingen og er godt i gang med å analysere data – men vi er nødt til å gjøre noen justeringer på problemstilling og hypoteser. Ved siden av bacheloroppgaven skriver jeg oppgave i faget markedsrett og etikk, og det er den som fyller denne uken. Må si jeg syns det er vanskelig, men jeg har hørt at det er et modningsfag, så jeg holder meg rolig. I dag har jeg vært litt glad for at jeg ikke studerer jus på fulltid, jeg føler liksom for å sovne hver gang jeg ser en paragraf.  Processed with VSCO with c2 preset Jeg klarte ikke å vente med å bruke de nye vårskoene mine lengre, hvite sneakers er noe av det fineste som finnes! Disse er forresten ganske trange i størrelsen – jeg har størrelsen jeg bruker til vanlig, men kjenner at jeg kunne gått opp et nummer. Bare et tips! 🙂

I morgen skal jeg egentlig være på skolen fra 8 om morningen til 6 om kvelden, men jeg lurer på om jeg må kutte litt ned på timene for å komme ajour med selve livet. Nå skal jeg rydde leiligheten som har vært eksamensbule i dag, godkjenne og prøve å svare på over 100 kommentarer fra dere (gleder meg til å lese sovetriks) og runde av hele dagen med Paradise Hotel…. Snakkes i morgen, da 

35 Comments

 • Reply Anonym 21. mars 2017 at 21:12

  Masse lykke til med oppgaven!

  Kunne du skrevet et innlegg om tips for studenter i tiden før eksamensperioden? Noe liknende det du skrev før jul

 • Reply Hege Kristin 21. mars 2017 at 21:31

  så fint antrekk <3

 • Reply Anne 21. mars 2017 at 21:44

  Fin du var på håret Ida! Og den jakka da<3 eg er 166 og føler eg ser so lav ut i jakker i den lengda.. Kor høg e du egentlig? Du kledde den jakka skikkelig godt iallefall <3

 • Reply Julie 21. mars 2017 at 21:51

  Åh, jeg elsker de skoene!! Har de samme selv, men de gir meg gnagesår fra helvette så de står bare og støver ned:(

 • Reply Anonym 21. mars 2017 at 21:53

  Omg! Fikk skikkelig vårfølelse av det antrekket ❤ men her i Kristiansund er det sludd og nordavind… Satser på at våren kommer rett rundt hjørnet☺

 • Reply Sandra 21. mars 2017 at 21:58

  Kjempe fint antrekk!!😍

 • Reply Malin 21. mars 2017 at 22:06

  Fikk du ordnet rabattkode til Strømstad Spa? Sitter klar til å bestille, men takker selvfølgelig ikke nei til en liten rabatt 😃

 • Reply Tina 22. mars 2017 at 01:08

  Heihei, er jakken også ny? Finner den ikke på nettsiden til hm

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 06:14

  Tina: den er ganske ny, men er kjøpt i butikk 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 06:15

  Sandra: takk for det, ha en fin dag <3

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 06:15

  Malin: Neei, dessverre 🙁 sendte Mail og spurte men fikk aldri noe svar (haha)…

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 06:16

  Julie: uffda! :O så kjedelig!

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 06:16

  Anonym: som halvt kristiansunder sender jeg varme tanker og håper dere får vår snart, Hehe <3

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 06:17

  Anonym: tusen takk 🙂 ønsket er notert <3

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 06:17

  Hege Kristin: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 06:17

  Anne: taakk, hender jeg tvinger eksamenspartner til å flette meg, Hehe <3 jeg er 167 cm, så nesten samme 😀

 • Reply lixil 22. mars 2017 at 08:23

  Åh, føler med deg med studiene! Jeg er jusstudent på litt mer enn heltid (tar noen ekstra poeng), og selv om jeg elsker (!) jussen, så føles det noen ganger som om det sluker meg helt. Særlig nå som jeg ligger med influensa og tenker på alle sidene jeg skulle ha lest for å komme i mål, og ikke greier å åpne boken en gang! Men bare 248 dager igjen, nå, Så er jeg ferdig som student!

  Men guri, så fresht antrekk! Jeg er så klar for vår og sommer!

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 08:53

  lixil: ååå, masse god bedring <3 og tenk at du snart er ferdig med det der, du er rå!

 • Reply Henriette 22. mars 2017 at 09:08

  Liker veldig godt når du oppdaterer på skolefronten! Sitter med innspurt av studier selv, og jeg kan nesten ikke vente til jeg er ferdig! Her er det masteroppgave på gang, og det burde egentlig vært min siste innsats som student. Men har også bestemt meg for å ta noen ekstra studiepoeng neste år «ved siden av» litt annet. Heheh…

  Uansett, masse lykke til!<3 Og jeg leser gjerne mer om hvordan det går med skole og oppgaveskriving! 🙂

 • Reply Linda 22. mars 2017 at 10:12

  Hei 🙂 Jeg kom nettopp innom bloggen din og den er allerede lagt til favoritter hos meg! For ett herlig menneske tenkte jeg for meg selv da jeg skrollet nedover siden, hehe.

  Lykke til med bachloroppgaven din.

  Gleder meg til å følge deg videre på bloggen 🙂

 • Reply Anonym 22. mars 2017 at 14:18

  Hvilken størrelse har du skoene i? 🙂

 • Reply Rakel 22. mars 2017 at 14:24

  Alt med dette antrekket var nydelig; buksa, skoene, kåpen og ikke minst DEG! Du er helt utrolig vakker!

  Ha en fin dag:)

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 16:35

  Anonym: 38 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 16:35

  Rakel: så søt du er! Tusen takk <3 ønsker deg en fin dag i sola, stor klem!

 • Reply ida 22. mars 2017 at 18:14

  Hei Ida! stor fan av bloggen din siden caffelatte-dagene <3 Kunne du laget et innlegg om hvordan du planlegger lesing og skriving av store prosjekter/eksamen/bacheloroppgaven? føler du er en strukturert student, og tenker at din planlegging må være god.

 • Reply Anonym 22. mars 2017 at 18:53

  Når kommer resten av svarene fra spørsmålsrunden? ;O

  Du er så treig

 • Reply Anonym 22. mars 2017 at 19:48

  Advarer deg mot de skoa altså! De er så fantastisk fine, men de gir gnagsår som fy!! Har hatt de både i den str jeg bruker til vanlig og en str større! Men uansett får jeg sinnsyke gnagsår !!

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2017 at 21:40

  Anonym: hvor, på hælen? Har ikke merket noe foreløpig, men kanskje jeg burde ha på plaster når jeg bruker dem for å slippe det :O

 • Reply oda 23. mars 2017 at 08:51

  nydelig antrekk på ei aldeles flott jenta! det var så vårlig 😀 masse lykke til med innspurten på skolefronten!

 • Reply Ida Wulff 23. mars 2017 at 10:32

  oda: tusen takk, Oda <33

 • Reply Anonym 23. mars 2017 at 10:50

  Gnagsår på hælene ja! Sikkert lurt å ha på plaster for å prøve å unngå det!

 • Reply Elisabeth 23. mars 2017 at 11:16

  Åå du er så fiiin! <3

  Hvor er de koppene fra, forresten? 😀

 • Reply Ida Wulff 23. mars 2017 at 11:48

  Anonym: det skal jeg huske på! 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. mars 2017 at 11:49

  Elisabeth: de er fra Home&Cottage <3

 • Reply e-commerce 12. mars 2024 at 13:34

  Wow, marvelous weblog format! How long have you ever been blogging for?

  you made running a blog look easy. The whole look of your website is wonderful, as neatly as the content material!
  You can see similar here najlepszy sklep

 • Leave a Reply