Hverdagsliv

UNØDVENDIG INFORMASJON

23. mars 2017

Processed with VSCO with b1 preset I natt sov jeg én time. Jeg fikk vite at en jeg er glad i var på akutten – ikke noe dødsalvorlig, men jeg satt nå likevel og ventet på beskjed om at alt hadde gått greit. Beskjeden kom aldri. Klokka ble to, den ble tre, den ble fire, den ble fem. Jeg ringte og tekstet som besatt, og jo lengre tiden gikk jo sikrere ble jeg på at personen var død. Til slutt måtte jeg bare innrømme for meg selv at ingen leverer slike beskjeder per telefon, så nå kom det nok til å ringe på døren hvert øyeblikk. Meeeen så viste det seg bare at vedkommende hadde dratt hjem og lagt seg til å sove med mobilen på lydløs, og der hadde jeg sittet med panikk hele natten. Hahaha, nesten litt tragikomisk. Jeg har en vill fantasi, det er helt sikkert. Komisk eller ei, jeg er trøtt som en kråke. 

Dette er heldigvis min siste stressedag denne uken, og så tar jeg langhelg. I morgen kommer Kristina på besøk til meg, og vi skal kose oss max denne helgen. Så nå skal jeg bare gjøre unna siste rest med obligatorisk arbeid, shine leiligheten, tømme mailboksen, rydde i boden og forberede et kommende oppdrag, før jeg slenger beina på bordet og er klar for besøk. Planen var egentlig å avslutte uken på spa, men jeg hadde visst glemt å bekrefte avtalen min, noe jeg egentlig følte at jeg gjorde da jeg booket den… Jaja. Hjemmespa funker det og! Processed with VSCO with b1 preset Beklager totalt random bildebruk. Burde vel skrevet noe om at jeg har vært ute og gått tur, men det har jeg ikke. Jeg gikk tur i går, men å skrive at «jeg gikk tur i går» blir liksom litt for unøvendig informasjon. 

Ønsker deg en fin torsdagskveld, snart helg! 

3 Comments

  • Reply Victoria 23. mars 2017 at 21:37

    Fy fader for noen meninger og hvordan du skriver! Jeg er mektig imponert! Du må ha en fantastisk helg!

  • Reply Anne 24. mars 2017 at 00:40

    Så koselig at Kristina kommer på besøk! Dersom det passer og dere får tid hadde det vært veldig kjekt med en video fra helgen 😀 forstår selvfølgelig hvis dette ikke blir førsteprioritet når dere først er sammen! God helg <3

  • Reply Lisa // Fjords & Beaches 24. mars 2017 at 07:31

    Haha, so sjukt morsomt! Det er lett å få litt ‘griller’ når du først har fått ein ide om at noko er gale, ja! 🙂

  • Leave a Reply