Hverdagsliv

FOR EN GJENSYNSGLEDE

25. mars 2017

Processed with VSCO with c3 preset I går fikk jeg endelig besøk av min partner in crime! For en gjensynsglede. Vi oppdaterte hverandre på livet over en flaske vin og hver vår pasta, før vi tok det fornuftige valget: gå hjem og legge seg. Vi var fast bestemte på at vi ikke orket en fyllesyk lørdag, så det gjorde vi nok lurt i. Bare synd at vi har helt forskjellig søvnmønster. Jeg kan ligge i sengen og skravle til langt på natt – Kristina sovnet to minutter etter at hun hadde lagt hodet på puta. Så da ble jeg liggende og le ut av nesa i stedet, fordi jeg kom på så mye morsomt jeg hadde lyst å fortelle. Det vidt forskjellige søvnmønsteret vårt ble tydelig klokken åtte i dag morges også, da Kristina var klar for å gripe dagen. Jeg var rasende i ti sekunder, men så bestemte jeg meg for at det egentlig var helt greit å få mye ut av dagen. Hahaha! Er det én venninne jeg kunne bodd med så er det min kjære sørlending. Til tross for den sovegreia.  Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 preset Været i dag har bare vært helt nydelig, vi har strollet rundt hele dagen. Spist litt her, shoppet litt der, tatt noen glass, hvilt på en benk og myst mot sola. Rett og slett deilig! Nå sitter vi her med hver vår joggis og slitne føtter. Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre i kveld, men begge tenker at det hadde vært veldig deilig å våkne opp uten fyllesyk. Ellers prøver jeg å overtale Kristina til å bli her fram til tirsdag. Jeg skal riktignok på skolen på mandag, men hun kan jo bare shoppe i mens. Eller vaske! Neida… TTYL 

7 Comments

 • Reply Pernille 25. mars 2017 at 18:11

  Så koselig med sånne gjensynsgleder 🙂 Fine bilder av deg var det også!

 • Reply Hege Kristin 26. mars 2017 at 01:01

  så fint antrekk <3

 • Reply Maren 26. mars 2017 at 01:40

  Så sykt fint skjerf og så sykt fine sko! Synes du har veldig bra stil 🙂 Håper dere har en finfin helg sammen 🙂

 • Reply KostholdsBloggeren 26. mars 2017 at 13:36

  Fint antrekk. Kler deg! 🙂

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 26. mars 2017 at 13:50

  Åh, høyres ut som om de har hatt ein nydelig dag i Oslo! 🙂 Skulle gjerne ha hatt søvnmønsteret til Kristina! Er so deilig å føle man får masse ut av dagen! 🙂

 • Reply Elisabeth 26. mars 2017 at 14:52

  Hei! Hvilket sted var dere på på bildet du la ut på Snapchat? Der dere Hadde ett glass med rosevin hver? Så ut som om dere var på toppen av en bygning, stemmer det? Det så så fint ut, og jeg skulle gjerne vite hva det het 😀

 • Reply Ida Wulff 26. mars 2017 at 23:06

  KostholdsBloggeren: tusen takk <3

 • Leave a Reply