Hverdagsliv

SKRYT FRA UVENTET HOLD

28. mars 2017

Processed with VSCO with c3 preset Jeg har fri i dag. Og sola skinner som bare det. Likevel våknet jeg opp tung til sinns. Tror jeg føler på at det nærmer seg store forandringer i livet, og da syns jeg det er vanskelig å leve i nuet. Skolemotivasjonen dukket aldri opp heller, slik jeg hadde håpet den skulle gjøre. Så nå må jeg bare komme meg gjennom bacheloroppgaven og eksamener så godt det går. Jeg bryr meg virkelig ikke om karakterene. Enhver normal person vil vel ha god karakter på bachloroppgaven sin?! Jeg vil bare bli ferdig. Jeg har lest, pugget, skrevet og jobbet hardt på skolen i snart tre år – og så var det  hjernen min skulle ta ferie? Man kan jo bli litt irritert på seg selv. Ikke slapper jeg av i leiligheten heller, nå som den er sagt opp. Hvorfor gjøre det hyggelig her når jeg likevel snart skal ut-mentaliteten står sterkt. Hehe. Jeg vil helst flytte ut og levere bachelor i morgen, bare rive av plasteret og bli ferdig med dette livet som ikke er mitt lengre. Jeg vet jo at et bedre og friere liv venter, så kanskje derfor jeg blir litt trass. Jeg har forresten kommet inn på at masterstudie, sånn i tilfelle det plutselig skulle klikke for meg. Men det vet jeg at det ikke gjør. Ikke med en gang. 

Nå har jeg vært oppe og hoppet i noen timer, og sinnet føles litt lettere. Av alle ting så var det Kvinneguiden som ga meg dagens første positive følelse. Jeg fikk tilsendt link til en tråd med navnet mitt, og tenkte at jeg ikke burde åpne den. Men så åpnet jeg den, og der stod det bare fine ting om meg. Det føltes som å få skryt av en som aldri gir skryt – hvis dere kjenner til den følelsen. Haha! På dårlige dager tar man det man får, si.  Processed with VSCO with c3 preset Denne fridagen skal jeg bruke på å rydde videre i boden, gå en tur i finværet og kjøpe meg en ny koffert. Kofferten fikk hull på vei hjem fra Hawaii, så det var visst en tøff hjemreise for flere enn meg 😉 

29 Comments

 • Reply Hege Kristin 28. mars 2017 at 12:30

  så koselig!

  ønsker deg en fin tirsdag <3

 • Reply Camilla 28. mars 2017 at 12:55

  Kan jeg spørre hvilken master du har kommet inn på? Er selv snart ferdig med bachelor i markedsføring og er så usikker på hvilken master jeg skal velge. Lykke til med ryddingen 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes 28. mars 2017 at 13:12

  Oisann, skryt på Kvinneguiden? Hmm.. Da vet jeg ikke om du har gjort noe veldig bra, eller veldig, veldig, veldig dårlig 😉 Haha! Ha en fin dag, prøv å senke skuldrene litt 🙂

 • Reply Silje 28. mars 2017 at 13:59

  Velfortjent! Alt det de skrev i tråden er sant. Og som du selv sier; er jaggu ikkw vanlig med ros fra den kanten!! Har ikke sett det så uforbeholdent før! Klapp på skulderen din- godt jobba!!!;) vi heier på deg!!

 • Reply Martha 28. mars 2017 at 15:48

  Så snapstoryen du la ut med Belleville, og som en stoor fan av nettopp det som barn, så må jeg bare si at du ikke må finne på å kaste samlingen din! I så fall vil heller jeg overta den haha, IKKE KAST den i alle fall! Vet ikke hva du hadde tenkt da, du skulle sikkert ikke kaste det, men ville bare forsikre meg hehe. Hilsen hun som har brukt alle barneskoleårene på Belleville knis

 • Reply Anonym 28. mars 2017 at 18:02

  Herregud, skriver bachelor selv og har søkt på master bare «i tilfelle» jeg får lyst. Føler bachelorskrivinga har fungert som prevensjon mot master for en stund i hvert fall.

 • Reply Victoria 28. mars 2017 at 18:37

  Kjenner meg så godt igjen i å miste all motivasjon til skole når man trenger det mest! Har et lass med innleveringer om én måned (mer eller mindre 40% av hele mastergraden min) og jeg switcher hele tiden mellom å være supermotivert og å ikke gidde i det hele tatt. Ønsker deg lykke til, og slenger med en klisje om at det går alltid bra til slutt! 🙂

 • Reply Silje 28. mars 2017 at 19:10

  KG har et dårlig rykte, men jeg opplever at det er fåtallet som latterliggjør eller skriver negative ting. Mye av kritikken mot bloggerne er derimot konstruktivt, det handler om manglende merking og eksponering av barn. Mange av diskusjonene handler om hvordan bloggere nekter å ta ansvar for den negative påvirkningen de har når det gjelder kroppspress, perfeksjonspress, forherligelse av kosmetiske inngrep, forbruksbonanza etc. Viktige diskusjoner med andre ord og det er stort sett de samme bloggeren som går igjen, fordi de ikke vil ta ansvar.

  Mange bloggere har stengt kommentarfeltet sitt eller redigerer det stramt. De lar hets stå, men slipper ikke konstruktive kommentarer igjennom. Dette gjør de for å skape et inntrykk av at all kritikk de får er hets. Mange KG-brukere er blogglesere som har lest blogger i årevis men som etterhvert har opplevd at bloggere de tidligere likte har utviklet seg i usympatisk retning.

  Det er synd at KG har et så dårlig rykte, både fordi noen få ødelegger for mange, men mye også fordi bloggere er tjent med å svartmale KG for å diskreditere kritikken som kommer derfra. Det er synd, for på lik linje med lesere som hyller deg så er det faktisk en del å plukke med seg av konstruktive tilbakemeldinger fra erfarne blogglesere som leser med et litt mer kritisk blikk. De er en del av lesergrunnlaget ditt de også, og kan hjelpe deg med å utvikle bloggen din til å nå et større publikum.

  Som du ser av tråden om deg, så er KGdamer en gjeng damer som kan gi ros når det er fortjent.

 • Reply Stine 28. mars 2017 at 19:23

  Ha skal du til høsten når du er ferdig?

  Stå på den siste tiden, heier på deg!!!!

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2017 at 19:33

  Stine: jeg skal flytte hjem til mamma og pappa mens jeg venter på at leiligheten min bygges ferdig – så det blir en del reising, i tillegg til ett nettstudie på 30 studiepoeng 🙂 Tusen takk for det, klem <3

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2017 at 19:35

  Victoria: lykke til du også <3 ja, heldigvis går det bra til slutt :-)))

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2017 at 19:36

  Silje: <3

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2017 at 19:36

  Anonym: haha, der sa du det!

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2017 at 19:37

  Camilla: den heter markedsføringsledelse, men jeg skal ikke gå der 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2017 at 19:41

  Hege Kristin: takk det samme <3

 • Reply Veronica 28. mars 2017 at 19:50

  Tønsberg er en flott by, får alltid lyst til å flytte dit når jeg er der om sommeren 😘

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2017 at 20:03

  Veronica: veldig fint der om sommern ja <3

 • Reply Mina 28. mars 2017 at 21:22

  Jeg elsker å lese inne på KG, og særlig om bloggere 😉 Jeg er nok en av dem som mener at alle stort sett får som fortjent der inne – og du er jo intet unntak!! 🙂

 • Reply Anette 28. mars 2017 at 21:55

  Men bloggen din er jo bra,det er derfor du bare får skryt på KG.

  Ikkr kler du av deg eller eksponerer du barna dine heller. Tommel opp. 👍

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2017 at 22:16

  Anette: <3

 • Reply Benedicte 29. mars 2017 at 09:52

  Du burde sjekke ut trillebaggene fra Douchebags!! Man kan hekte flere sammen så det er sykt smud når man skal reise langt og er glad i å ha med seg alt man tror man måtte trenge 😎 Hehh hilsen en overpakker.

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2017 at 10:02

  Benedicte: oi så smart! Fikk kjøpt koffert, men skal likevel sjekke det ut 😀

 • Reply M 29. mars 2017 at 15:02

  Fortjent skryt, Ida <3 Du er kul!

 • Reply Astrid 29. mars 2017 at 15:14

  Føler akkurat det samme! Har bare A og B så lang på de 2,5 årene av bachelorgraden, men selve bacheloroppgava har jeg ingen energi igjen til. Vil bare bli ferdig, men vet jeg kommer til å angre om jeg ender opp med dårlig karakter. Blæh, gi meg sommer og fri, (gjerne en jobb også)..

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2017 at 15:34

  M: <3

 • Reply Fredrikke 29. mars 2017 at 20:35

  Elsker koppene! Hvor har du kjøpt de? 🙂

 • Reply Ann-Christin 30. mars 2017 at 11:28

  Hvor er koppene fra? 🙂 sååå fine

 • Reply Ida Wulff 31. mars 2017 at 08:03

  Ann: kjøpt på Kitchen 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. mars 2017 at 08:19

  Fredrikke: Kitchen 🙂

 • Leave a Reply