Hverdagsliv

FRA NULL TIL HUNDRE

29. mars 2017

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset For en lykkelig start på dagen! Jeg har fått mensen! Haha. For det første falt det plutselig på plass for meg hvorfor jeg har vært i så dårlig humør og følt meg så ekkel og mutt de siste dagene. For det andre vet jeg nå at jeg slipper å ha mensen i Karibien! Så her er alt bare fryd og gammen nå. I tillegg har jeg fått noen gode nyheter jobbmessig, så jeg er så glad at det egentlig er litt slitsomt. Hvordan er det mulig å fyke fra 0 til 100 i løpet av et halvt døgn, liksom. Men deilig er det!

Eksamenspartner Siri og jeg startet dagen med en sporty tur i Frognerparken. Vi skulle egentlig bare gå, men endte med å gjøre både bakkeløp og box jumps i trappene. Så sinnsykt slitsomt! Frognerparken/Vigelandsparken eller hva enn du liker å kalle den er et trist syn nå, forresten. De «pusser opp» og gjør klart for sommeren, så det blir nok fint igjen veldig snart. Gleder meg til å henge der i sommer. Kubb, Bulmers og grilling i Frognerparken er helt obligatorisk på sommerdager i Oslobyen.

Nå skal jeg bruke det gode humøret og energien min på å shine leiligheten. I kveld skal jeg nemlig ut og spise med venner, og så skal vi hjem til meg og spille spill etterpå. Jeg har fremdeles ikke fått spilt «Stor i kjeften», så jeg gleeeder meg til å prøve det. For en nydelig dag ♥

14 Comments

 • Reply Kristina 29. mars 2017 at 15:20

  Har faktisk aldri vært i den parken, lyst å prøve til sommeren 🙂 Ha en fin dag!

 • Reply Emma 29. mars 2017 at 15:33

  Stemmer det at du kjøpte ankelsokker fra H&M her en dag? Kan du isåfall si ifra om du også sliter med at de sklir ned/av etter å ha prøvd de? Jeg har kjøpt sokker der så lenge jeg kan huske, men sokkene i de to pakkene jeg nettopp kjøpte er mindre enn vanlig, i tillegg til å strikken virker løsere, så de vil jo ikke holde seg på plass..

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2017 at 15:34

  Emma: det stemmer 🙂 Så du meg? Hehe. Jeg har ikke åpnet de nye sokkene enda, men det skal jeg absolutt tenke over om jeg opplever!

 • Reply Emma 29. mars 2017 at 17:43

  Haha nei, du la ut bilde på snap 🙂 Var bare ikke helt sikker på om det var deg eller noen andre! Lurer bare i tilfelle jeg bare var uheldig og/eller det var noe med sokkene i akkurat den butikken, hehe.

 • Reply Sandra 29. mars 2017 at 18:11

  Har kjøpt ny leilighet og skal kjøpe nye møbler. Jeg er veldig glad i hvite enkle møbler og ser du har en del av det nå. Så spørsmålet mitt er: Hvor ofte tørker du støv av de?

  Og er du fornøyd med den kommoden du har i stuen?

 • Reply Aida 29. mars 2017 at 20:08

  Hei Ida 🙂 Har så lyst på en solo genser og vet at du har en. Kunne du tenkt deg å selge den? 🙂

 • Reply Karoline 29. mars 2017 at 21:04

  Hei! Vet ikke om du allerede har blitt tipset, men noe ikke mange vet er at VS enda fører badetøy under deres Pink kolleksjon. Ikke det største utvalget, men fortsatt en gladnyhet, tenker jeg!

 • Reply Anne 29. mars 2017 at 23:12

  Ohhh, )’hvor har du kjøpt den turkise jakken:)? Nydelig!

 • Reply Ida Wulff 30. mars 2017 at 09:42

  Sandra: ganske ofte på flatene. Kommoden er alt for stor syns jeg, men jeg bor på 34 kvm nå. Gratulerer så mye med leilighet 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. mars 2017 at 09:43

  Karoline: så det i butikk da jeg var på Hawaii, men det var ikke mye å skryte av syns jeg :O Blæ, savner badetøyet deres… meen snilt av deg å tipse uansett da 😀 <3

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 30. mars 2017 at 10:06

  So bra at dagen snudde litt! Vigelandsparken er generelt litt trist om vinteren, synes eg – men det blir nok bra når alt er på plass og det begynner å bli grønt! 🙂

 • Reply Charlotte 30. mars 2017 at 18:23

  Haha, mensen er noe drit.. Men enda mer drit på ferie, det er bare greit! Tror jeg må kjøpe dette spillet – det ser jo rimelig morsomt ut!! 😀

 • Reply Ida Wulff 31. mars 2017 at 08:18

  Lisa // Fjords & Beaches: ja, det blir fint 😀

 • Reply Ida Wulff 31. mars 2017 at 08:20

  Aida: tror dessverre den er gitt bort 🙁

 • Leave a Reply