Hverdagsliv

GODE VENNER OG PROSCIUTTO DI PARMA

30. mars 2017

Jeg vet virkelig ikke hvorfor, men etter to glass vin blir jeg helt overbevist om at mine mange tusen følgere på Snapchat har lyst til å se meg og vennene mine spise mat, drikke drinker, synge og hoie. At jeg ikke bare kan la det være… Haha.

Men sånn bortsett fra det, hadde jeg en sjukt hyggelig kveld i går. Jeg og noen venner var invitert til Olivia på Aker Brygge, som er et av mine stamsteder. Restauranten er spesialist på parmaskinke, så vi dro først og fremst for å smake på deilig prosciutto di Parma. Jeg ga meg ikke etter forretten, og bestilte selvfølgelig pizzaen som heter prosciutto di Parma også. Mmmm  Smelter nærmest i munnen. Den har alltid vært min favoritt på menyen! Vi ble sittende i mange timer og drikke vin, drinker og bestilte til og med dessert. God mat og godt selskap – flere av oss hadde ikke vært samlet på årevis, så vi hadde naturligvis mye å prate om.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Sprudlevin, gode venner og prosciutto di Parma var tydeligvis en suksessoppskrift, for herregud for en morsom kveld vi hadde. Etter middagen dro vi som planlagt hjem til meg og spilte spill. Tror jeg lo meg ti år yngre. Litt trøtt og sliten i dag, men absolutt verdt det. Og dere vet spillet «Stor i kjeften»? For en skuffelse! Jeg snakket jo nærmest helt vanlig selv om jeg hadde den plastdingsen i munnen. Kanskje jeg må ha meg en større en…? 

Nei, nå gleder jeg meg til å ta en tidlig kveld altså. Pappa hentet meg i Oslo tidligere i dag, så jeg er hjemme i Tønsberg. Kom hjem til mammas grønnsakssuppe, og nå skal vi krølle oss opp i sofaen og se en dokumentar før leggetid. Det er familiebursdag på gang, så derfor blir jeg hjemme hele helgen. Lykke!! 

2 Comments

  • Reply Lene 31. mars 2017 at 14:10

    Hvor er den fine Off shoulder toppen til venninna di fra?😍

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2017 at 14:19

    Lene: Zara 🙂

  • Leave a Reply