Hverdagsliv

GOODBYE MARCH

31. mars 2017

Det er på tide å kysse mars farvel. For min del har denne måneden flydd avgårde, i motsetning til januar og februar som ikke kunne ta slutt fort nok. Nå syns jeg vi kan bremse litt og bruke goood tid på april 🙂 Her er min oppsummering av måneden som har gått!  Processed with VSCO with c2 preset STØRSTE OPPTUR:  Å kjenne vår i luften har også vært en skikkelig opptur for meg, selv om jeg er glad jeg ikke har pakket bort vinterjakkene enda. Været vet å lure oss! Dessuten kribler det i magen min når jeg tenker på at jeg er to måneder unna frihet aka ferdig på skolen. 

 STØRSTE NEDTUR: At jeg ikke har vært sporty for fem øre. Måneden startet bra, men herregud som jeg har slappet av utover. Har nok vært litt lei av å gå på treningssenter den siste tiden, men har i hvertfall kompensert med noen lange gåturer. Ingen nevneverdige nedturer denne måneden heller altså, bortsett fra litt mangel på motivasjon både når det gjelder skole og trening. 

♥ MÅNEDENS MINNER: Jeg hadde en fantastisk morsom weekendtur på spahotell med Tønsbergjentene. Og så koste jeg meg gløgg da jeg var med Universal Music på Drake-konsert. Nå forrige helg hadde jeg besøk av Kristina, noe som også var veldig hyggelig selv om vi ikke fant på de største sprellene. Og så onsdagen på Olivia etterfulgt av spillkveld, den går inn i minneboka 🙂 

 MÅNEDENS LÆRDOM: At iPhonen min tracker hvor mye jeg beveger meg i løpet av en dag, og at den har gjort det helt siden jeg kjøpte den! Altså, OMG. Den teller skritt, kilometer og etasjer. En dag i forrige eksamensperiode gikk jeg 160 (!!!!!) skritt i løpet av en dag. Hahaha. Frekke iphone. Rekorden min er visst 17.400 skritt på en dag. Hvis du vil sjekke selv, så rot deg inn på appen som heter «helse», den ligger automatisk inne på telefonen… Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with c3 preset BESTE SERIE: Big Little Lies som jeg ser på HBO. Det er vel egentlig den best brukbare jeg har sett på i det siste, alt annet er skvin. Ala Paradise Hotel, KUWTK og Real Housewives of Beverly Hills. Hehe… 

 BESTE INNLEGG: Dette og dette. Takk for alt engasjement, jeg elsker å lese kommentarene deres. 

 BESTE KJØP: Jeg har kjøpt meg masse fint sommertøy som jeg gleeeder meg til å sprade rundt i når jeg er i Karibien!

 FLAUSE: Med hensyn til andre mennesker kan jeg dessverre ikke fortelle om månedens flause. Men jeg kan jo si så mye som at jeg har hatt universets flaueste massasjetime. Ever! Den følelsen, når massøren er det siste mennesket du har lyst til å møte på i hele verden…  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with f1 preset MEST SPILTE SANGER:  Million Dollar Secret – Lucius  BOOM – Major Lazer feat. Ty Dolla $ign (er helt avhengig av den lyden på starten, haha) Marry you – Bruno Mars (unngikk en flause på byen da en venninne stanset meg i å sende den til en fyr som jeg overhodet ikke har lyst å gifte meg med i edru tilstand) Lay Me Down – Sam Smith, Tiësto remix  Sulten 2 (Live på NRK P3) – Karpe Diem (la meg leve brooo)

 BESTE MÅLTID: Vi skal ikke så langt tilbake i tid, kosekvelden vår på Olivia denne uken var definitivt månedens beste og hyggeligste måltid.  

 MÅNEDENS TANKE: Tenker selvfølgelig mye på hvor fantastisk det skal bli å være ferdig med bacheloren og flytte ut av leiligheten jeg leier. FRIHET er det store stikkordet! Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

15 Comments

 • Reply Ida 31. mars 2017 at 15:56

  Haha ååh, den helse appen kan være irriterende til tider, som den gangen da jeg oppdaget at jeg hadde gått hele 27 skritt på én dag forrige måned og ikke var jeg syk heller.. Altså, hallo 🙁

 • Reply Anonym 31. mars 2017 at 16:53

  Haha, hvis det er noen trøst så gikk jeg 94 skritt her forrige uke dagen før en innelvering!! Flaut, liten oppvekker å se hvor lite man faktisk beveger seg

 • Reply Pernille 31. mars 2017 at 17:54

  Det har vært en fin mars, og satser på at april byr på enda mer finvær 🙂

 • Reply Bella 31. mars 2017 at 18:21

  Så intressant att läsa, och bilderna är så fina!Kram.

 • Reply Maria 31. mars 2017 at 18:51

  Hahaha blei såååå nysgjerrig på kva den flausa var! Sikkert ei veldig god historie 😀 god helg fine Ida <3

 • Reply kristine 31. mars 2017 at 21:12

  Hvor lang tid går det mellom hver gang du striper håret?:)

 • Reply Hege Kristin 31. mars 2017 at 21:44

  hørtes ut som en fin måned <3

 • Reply Marte 31. mars 2017 at 22:28

  Jeg anbefaler deg å gå på gruppetrening hvis treningssenteret ditt tilbyr det. Man føler seg som en dansende idiot de to- tre første gangene, men det er SÅ verdt det! Verdens DEILIGSTE følelse etter timen! 🙂

 • Reply Naima 31. mars 2017 at 22:32

  Hhh, ganske fin måned da♥️

 • Reply Sandra Marie 31. mars 2017 at 23:35

  Jøss, takk for at du ga meg mnd-lærdom også, haha 😀

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:09

  Anonym: hehe, det er lov det! :O Skole ass…

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:09

  Maria: håper du har hatt en fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:09

  kristine: prøver å gjøre det 1 gang i mnd 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:10

  Ida: haha, 27 skritt <3

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:10

  Bella: <3

 • Leave a Reply