Hverdagsliv

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

1. april 2017

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset Denne helgen er jeg hjemme i Tønsberg fordi verdens snilleste, søteste mormor fyller 70 år  Kom faktisk akkurat hjem fra selskapet – så mett at jeg triller, og så trøtt at jeg nesten stuper. Men for en hyggelig kveld det har vært. Vi har spist god mat, dessert, kaker, og vi har hatt de gode samtalene. Noe av det beste jeg vet er å sitte rundt bordet i mange timer og prate med familien, og i dag kjente jeg at jeg bare gledet meg enda mer til å flytte tilbake til Tønsberg. Å tilbringe tid med «folka mine» gir meg så uendelig mye mer enn å fly rundt fra utested til utested på en lørdag kveld. Misforstå meg rett: ja takk begge deler. Men helst familietid! 

Til dagens selskap hadde mamma og jeg gått til innkjøp av partyhatter, tiara (til bursdagsbarnet), falske barter og ballonger. De har masse brukbart partyutstyr til en billig penge på TGR nå – bare et lite tips 🙂 Quiz hadde vi også laget. Hvem kjenner mormor best?! Vi var vel fire som vant, hehe.  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset Gratulerer med dagen din, mormor! Hvis jeg er like sprek, frisk og flott når jeg er 70, så skal jeg si meg fornøyd. Herregud, så gale vi egentlig ser ut når vi sitter og spiser med de partyhattene. Glemte jo nærmest at vi hadde dem på hodet etterhvert. 

Jaja, nå skal dette trøtte trynet vaske av seg sminken og hoppe til køys. Håper alle har hatt en fin lørdagskveld! 🙂

10 Comments

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 2. april 2017 at 11:32

  For ein fin feiring! 🙂

 • Reply Henriette 2. april 2017 at 11:40

  Du er sikkert 100% klar over det, men du er utrolig heldig som har så fin familie og så unge og spreke besteforeldre <3 Skjønner veldig godt hva du mener med å bo nærmere familie! Gleder meg til jeg er ferdig med studier og kan flytte litt nærmere hjem så jeg bare kan stikke innom noen timer liksom 🙂

 • Reply Hedda 2. april 2017 at 20:57

  Så koselig med feiring av mormor! Det jeg også ville spørre om er hvor den fine hvite blusa/skjorta du har på deg er fra? 🙂

 • Reply Elin fra Sukhi.co.no 3. april 2017 at 03:50

  Så utrolig flott ei bestemor du har! Hun holder seg godt. Og slike selskap er så koselige, hele familien samlet rundt et uendelig stort bort med mat. Deilig!

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:08

  Hedda: veldig koselig! Den er fra Second Female <3

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:08

  Elin fra Sukhi.co.no: helt enig <3

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:10

  Lisa // Fjords & Beaches: <3

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 09:11

  Henriette: tenker over det hver eneste dag! <3 ja, det blir kjekt, er så koselig å bare kunne stikke innom 🙂

 • Reply Marie 4. april 2017 at 11:01

  Hei Ida. Ville bare legge inn en liten kommentar. Har fulgt bloggen din i mange år nå. Vil bare takke deg for fine tekster. Du gir et så bra og reelt bilde av deg selv på bloggen. Selv om jeg er 27 kjenner jeg på presset jeg av og til får av å lese ulike blogger. Men denne bloggen får jeg en good feeling av. Så takk Ida <3

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:53

  Marie: så innmari hyggelig å høre <3

 • Leave a Reply