Hverdagsliv

NÅ HAR JEG FERIE

6. april 2017

Processed with VSCO with m6 preset Akkurat  tar jeg påskeferie. Etter å ha flydd rundt som en gal måke de siste dagene, kan jeg endelig senke skuldrene og se fram til å reise. Snakker om måker. I dag ble jeg nok en gang vitne til at en måke angrep et lunsjspisende menneske på Aker Brygge. Jeg så det komme, tok meg sammen og ropte etter damen som gikk og spiste baguetten sin. Men det var for sent, og måken stupte ned i den halvspiste baguetten. Agurk, salat og brødsmuler i luften. Det er ikke et uvanlig syn, men så skjedde det noe uventet. Damen gikk videre og fortsatte å spise av baguetten sin. Baguett med måke på! Altså. Det hadde jeg ikke gjort om jeg ble lovet en gratis leilighet. Jeg tror jeg ble stående i ti sekunder og måpe, og det er akkurat litt for lenge hvis man vil se ut som en oppegående person på Aker Brygge. Jaja! 

I skrivende stund hører jeg på høy musikk og pakker koffert. Tror aldri jeg har vært så sent ute med å pakke. Alltid interessant med ny koffert også, man vet liksom aldri om den duger før man er ferdig pakket. Når jeg er ferdigpakket skal jeg gå løs på kommentarfeltet mitt. Jeg har ikke lest, godkjent og svart en eneste kommentar de siste dagene. Alt for dårlig!  Processed with VSCO with m6 preset I kveld kommer faktisk familien kjørende til Oslo for å døgne sammen med meg. Flyet vårt går så tidlig fra Gardermoen at det er tullete å legge seg. Så da kan vi heller sitte her og holde hverandre med selskap. Det blir koselig 🙂 Lover at vi blogges snart igjen! Nå er det jo tross alt ferie, og all tid i verden 

19 Comments

 • Reply Silke 6. april 2017 at 21:05

  Så utrolig koselig familie du har, du er jammen heldig. Å ha en slik sammensveiset gjeng er gull verd<3 kos dere max på reise:)

 • Reply Helle 6. april 2017 at 22:21

  Hvor er den fine blusen din fra?

 • Reply anonymanon 7. april 2017 at 00:45

  Måker alstå… Det skjedde meg meg på Jernbanetorget..Hadde kjøpt en cheeseburger og akkurat når jeg hadde gått ut av sentralstasjonen, stupte flere måker mot meg bakfra og fikk tak i burgeren min med nebbet.. og fløy av sted og begynte å slåss om den… De spiste hele burgeren på under fem sekunder..

 • Reply Ina 7. april 2017 at 01:39

  Aiiii, fikk helt vondt i meg av å lese om damen med baguetten!:p Usj!!

  God ferie!:D

 • Reply Ida Wulff 7. april 2017 at 01:39

  Ina: hehe, ja, det var vondt å se på også!! Tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 7. april 2017 at 01:40

  Helle: den er fra Zara, men ikke kjøpt nylig <3

 • Reply Ida Wulff 7. april 2017 at 01:40

  anonymanon: måkene er helt ville på jernbanetorget også, æsj!! :O

 • Reply Ida Wulff 7. april 2017 at 01:41

  Silke: det er det virkelig <3 Tusen takk for det! Klem

 • Reply Anonym 7. april 2017 at 08:06

  God ferie! Gleder meg til å høyre om turen 🙂

  Hahaha, eg er so redd fugler at eg hadde nok ALDRI reist tilbake til Aker Brygge etter ein slik episode, stakkars dame!

 • Reply Anonym 7. april 2017 at 09:56

  Husker jeg gikk til bussen på Bryggetorget. Ble angrepet av en måke og ble ærlig så sjokkert at jeg ikke merket at maten min var borte før etter jeg var ferdig med bussturen.

 • Reply Cecilie 7. april 2017 at 10:20

  Hvor får jeg kjøpt slike kopper? De er så fine 🙂

 • Reply Anonym 8. april 2017 at 01:25

  Hvor kjøper du missoni-putene dine? Vet du navnet på den som er på bildet? Nydelig rett og slett!

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:09

  Anonym: disse er kjøpt på Milla Boutique på Aker Brygge 🙂 husker dessverre ikke navnet!

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:12

  Cecilie: kjøpt på Kitchen 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:13

  Anonym: haha jeg vet stakkars!! Tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:13

  Anonym: uff stakkars!!! Haha <3

 • Reply Ingrid 10. april 2017 at 00:50

  Haha ble også angrepet av en måse når jeg spiste pizza ute i Oslo! Var rett før jeg skulle putte pizzabiten i munnen og måsen tok hele pizzaen og bet meg i fingeren så jeg begynte å blø haha. God ferie!

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 01:29

  Ingrid: å nei, stakkars 🙁

 • Reply Shikha 20. juli 2024 at 19:50

  Its like you learn my mind! You appear to know so much about this,
  such as you wrote the ebook in it or something.
  I believe that you can do with some p.c. to pressure the message home a little
  bit, however instead of that, that is great blog. A fantastic read.
  I will certainly be back.

 • Leave a Reply