Hverdagsliv

NÅ ER DET SLUTT PÅ VONDE FØTTER

7. april 2017

 Processed with VSCO with m6 preset
Hei fra Gardermoen som vanlig! Nå setter jeg meg straks på flyet til Miami, og i den anledning vil jeg tipse deg om et helt genialt produkt! ♥ For litt siden mottok jeg nemlig en Footner CoolActive Massager, og jeg følte meg med ett litt dum fordi jeg aldri har prøvd noe sånt. Processed with VSCO with m6 preset
Det har seg slik at mine egentlig ganske fine, normale føtter, har det med å gå fra skjønnheten til udyret i en god del tilfeller. Når jeg sitter på fly, får jeg så hovne føtter at jeg må kjempe for å få på meg skoene igjen før landing. Føttene mine hovner litt når det er varmt ute eller hvis jeg har vært på trening også, men flyturer er noe for seg selv. Hvis jeg er aktiv en hel dag i lukkede sko, får jeg direkte vondt i fotsålene – om jeg går i støvler eller joggesko har liksom ikke noe å si. Det føles bokstavelig talt ut som om huden under føttene sprekker, selv om det ikke er tilfelle. Alt jeg vil etter en lang dag på farten er å hive av meg skoene, gå barbeint hjem og ta et fotbad, hehe. Høye hæler er jo et kapittel for seg selv. Det er over en måned til 17. mai, og jeg har allerede rukket å grue meg til en hel dag på stylter. Men så fikk jeg pakken fra Footner, og akkurat nå ser jeg litt lysere på saken. Det samme gjelder flyturen jeg straks setter i gang med 🙂  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset Footner CoolActive Massage er en del av Footner sin fotpleie-serie, og er altså en roll on du kan bruke på føttene. Den kjøler ned og gir umiddelbar lindring for slitne, verkende eller brennende føtter. Den lille metallballen som kommer i kontakt med foten under påføring skal fungere som punktmassasje og etterlate føttene avslappet. I tillegg er væsken fuktighetsgivende og lukter godt. Jeg så for meg at jeg kanskje kom til å bli klissete på føttene ved å bruke produktet, men etter å ha testet kan jeg skrive under på at det ikke er tilfelle.

Produktet er lite og passer perfekt i vesken – dog holder den til omkring 90 påføringer. Den er heldigvis liten nok til at jeg kan få den med meg inn på flyet, og gjett om jeg skal ta den i bruk!  Processed with VSCO with m6 preset Her er noen av de andre produktene i Footner sin fotpleie-serie. Jeg elsker fotmasker og gleder meg veldig til å teste masken både for hælene og hele foten. Exfoliating socks er med meg i kofferten, det er jo ingen hemmelighet at huden blir tørr på fly 🙂

Du får kjøpt Footner CoolActive Massager og de andre produktene på Boots og Apotek1 ♥ Processed with VSCO with m6 preset Okey, da skal både føttene mine og jeg gjøre oss klare for reisen. Vi blogges fra Miami!

20 Comments

 • Reply Camilla 7. april 2017 at 10:45

  Haha, liker at du står og tar bilder av føttene dine i offentligheten. Du er the real blogger!! Men uansett, tusen takk for tips, dette skal testes ut. Sliter med vonde føtter etter endt arbeidsdag, som er ca hver dag.

 • Reply Heidi 7. april 2017 at 13:17

  Den kofferten var kjempefin! Hvor er den fra? 🙂

  Kos deg masse på ferie!

 • Reply Ida 7. april 2017 at 14:39

  Hvordan får du råd til å reise så mye? Hawaii og Miami med kun uker mellomrom.. Sukk…

 • Reply Kristine 7. april 2017 at 15:27

  Jeg sliter med det samme, føttene mine hovner så opp at jeg tror de skal sprekke når jeg er ute å flyr, samtidig som det gjør vondt og sprenger. Så har alltid gått i sokkene ut av flyet, og så å si i to dager etterpå pga hevelsen. Men, jeg var ute å fløy for litt siden, og hadde i den anledning kjøpt meg kompresjonssokker. For å si det sånn, det var så verdt det. Føttene hovnet noe opp, men jeg slapp den uendelige sprengingen i beina. Brukte sokkene til jeg kom helt hjem pluss ett par timer og beina og føttene var igjen normale. Absolutt noe du burde prøve! 🙂 Ha en fantastisk ferie!!

 • Reply Hege Kristin 7. april 2017 at 19:08

  ja, disse selger vi på apoteket , hehe <3

 • Reply Kamilla 7. april 2017 at 20:42

  Jøsses, dette må jeg sjekke ut!

  God tur til Miami!

 • Reply Katrin 8. april 2017 at 00:49

  Dette vil dessverre ikke hjelpe mot hovne bein på lange flyreiser. Da hovner beina opp pga væskeansamling som følge av dårligere sirkulasjon. Mtp fare for venetrombose ville jeg tatt dette problemet seriøst; pass på at du drikker nok vann, begrens alkoholinntak, reis deg oftere, gå gjerne på do når du ser det er litt kø så du får stå litt lenger uten å se ut som en creep ved å stå i midtgangen uten mål og mening, og endre sittestilling oftere 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:04

  Kamilla: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:06

  Kristine: har prøvd det, men mulig de var for store, for syns liksom ikke de gjorde noe annet enn å varme bena? Hehe. Kanskje jeg må gi det en sjanse til <3

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:07

  Katrin:

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:08

  Camilla: Hehe! Eier ingen skam ;p håper det kan hjelpe, den massasjekulen er sykt deilig spesielt på hælene! <3

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:11

  Ida: jeg kom hjem fra Hawaii i Januar, så det begynner å bli noen måneder siden :O noen av reisene jeg er på er jo sponset eller delvis sponset, så der er jeg bare superheldig <3

 • Reply Ida Wulff 8. april 2017 at 13:12

  Heidi: den er fra Samsonite. Fin ny, men du skulle sett den etter sin første flytur *gråteemoji* haha 🙁 tusen takk for det <3

 • Reply Silje 8. april 2017 at 18:10

  Jepp dette produktet virker snodig. Væskeansamling i bena bør tas opp med lege, vil heller anbefale deg å kjøpe støttestrømper til du skal fly, det er mange unge som bruker det, deriblant meg 🙂 Også ganske spes å skulle sitte på et fly å ta på seg roll-on under beina, (du som stör deg så ofte på hva andre gjør i din nærhet mener jeg hehe)

 • Reply Andrea 8. april 2017 at 23:54

  Her var sminken din skikkelig fin og naturlig 😀 Har du lyst til å dele hvilke produkter du bruker? Og god tur til Miami! Må jo bli tidenes påskeferie <3

 • Reply Helene 9. april 2017 at 09:05

  Hei,

  Hvor er kosedressen din fra? 🙂 Helt nydelig!

 • Reply Susanne 9. april 2017 at 13:08

  Håper den exfoliatingmasken bare er fuktgivende og ikke a ala baby foot, så du plutselig får en ufrivillig flassesituasjon når du er på cruise!:p Kos deg masse 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. april 2017 at 17:08

  Susanne: oi, det må jeg sjekke først ?? tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 9. april 2017 at 17:15

  Helene: den er fra Nike 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. april 2017 at 17:58

  Andrea: her har jeg brukt designer lift foundation fra Armani og solpudder fra The Balm 🙂 klem <3

 • Leave a Reply