Reise

EN KONGELIG MORGEN

9. april 2017

Processed with VSCO with m6 preset
Noe av det jeg husker best fra da jeg var på cruise med Royal Caribbean for ti år siden, var at jeg syns det var så stas med frokost. Hver kveld kan man nemlig krysse av på et skjema hva man ønsker å spise til frokost, og henge lappen utenfor døra. Man krysser av hva man vil på en stor meny, klokkeslett – og så er det bare å glede seg til det banker på døra om morgenen. Det koster ikke noe ekstra heller – man får rett og slett bare mulighet til å velge om man vil gå i en av restaurantene eller om man vil nyte frokosten på balkongen eller i sengen. Så her ombord er vi kongelige alle sammen 😉  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset Vi valgte sen frokost i dag, så vi kunne sove ut og rekke å trene før maten kom. En helt perfekt morgen, spør du meg. Til frokost ble det kaffe, appelsinjuice, bagels, scrambled eggs, bacon og frukt. Å sitte og spise på balkongen er bare helt nydelig, blått hav så langt øyet kan se.

I dag har vi hele dagen på sjøen, så vi har solt oss på toppen av Celebrity Reflection, og vandret litt rundt og gjort oss kjent. Vi er på vei mot Cozumel i Mexico, og våkner opp der i morgen. Gleeeder meg!

7 Comments

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 10. april 2017 at 08:09

  For ein fantastisk frukost! Kjenner eg gjerne skulle ha vore på cruise i påsken sjølv! 🙂 Kos dikkan videre!

 • Reply Elisabeth 10. april 2017 at 11:41

  SSSSÅÅÅÅ digg! Misunnelig! Hehe

 • Reply Kamilla Haaland 10. april 2017 at 16:46

  Åh, så deilig med cruise! Så virkelig ikke feil ut å spise frokost der med havutsikten <3

 • Reply Anonym 10. april 2017 at 23:26

  Veldig hyggelig av deg å reise med broren din!

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 01:26

  Kamilla Haaland: jaaa, det er virkelig helt fantastisk! <33

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 01:26

  Anonym: koselig det! <3

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 01:27

  Lisa // Fjords & Beaches: tusen takk for det! <3 cruise er deilig!

 • Leave a Reply