Reise

FØRSTE STOPP: COZUMEL I MEXICO

11. april 2017


I dag har skipet vårt, Celebrity Reflection, hatt sitt første stopp. Vi våknet opp til at vi allerede lå i havnen her i Cozumel i Mexico, og jeg gledet meg så mye til å komme i land at det nesten var vanskelig å konsentrere seg om frokost og morgentrening.

Da vi endelig kom i land, tok vi en ti minutters taxitur til et sted som heter Chank Anaab. Taxitur for 4 personer kostet 12 dollar, og inngang til området kostet 21 dollar per person. Chank Anaab er en slags park med et stort strandområde, restaurant, kajakk-utleie, spa, fantastiske snorklemuligheter, svømming med delfiner, tequila tasting – og til og med en jungel hvor du kan lære litt om mayakulturen. Vi brukte dagen på å snorkle, sole oss, spise guacamole og vandre rundt i jungelen og se på ruiner. Å snorkle var definitivt dagens høydepunkt. Det var fullt av store, nysgjerrige fisker – og til og med store statuer under vann. Jeg hadde full panikk i starten så klart, var vel ikke langt i fra å hyperventilere snorkelen min i starten. Men etter noen minutter ble jeg varm i trøya, og ble god venn med de fine fiskene. En ting jeg ble skikkelig positivt overrasket over var hvor god plass vi hadde og hvor lite folksomt det var. Jeg så for meg at det kom til å være stappfullt og trangt, men det var det altså ikke. Stranden ble selvfølgelig fullere utover dagen, men vi hadde både én solseng og én solstol med parasoll hver hele dagen.

Jeg må nesten la bildene tale for seg selv, jeg har nesten ikke ord for å beskrive hvor fin denne dagen har vært. Her er et bildedryss fra Cozumel i Mexico:  Hvor nydelig ser ikke dette ut?! Selv om jeg koser meg på båten, var det faktisk litt trist å gå ombord igjen. Men vi fikk i hvertfall en fantastisk dag her, og nå er jeg helt sikker på at jeg MÅ tilbake til Mexico. Gjerne til Cozumel! Fargen på havet, den gode maten, de hyggelige menneskene (og fiskene, hehe) overtalte meg. Og så er det selvfølgelig en stor bonus for en blogger når omgivelsene har så fine farger og så fint lys at man gir blaffen i hele filter-greia. No filter for life!

Nå er vi tilbake på skipet, og har satt kursen mot… Oi, jeg vet faktisk ikke hvor jeg våkner opp i morgen! Men det skal jeg finne ut av, og så skal jeg gjøre meg klar for middag. Vi spiser i hovedrestauranten hver kveld. Den er inkludert for alle på cruiset, men er som en skikkelig luksusrestaurant. Menyen har noe nytt hver kveld, i tillegg til noen faste retter. Så vi koser oss med forrett, hovedrett og dessert. Hvordan skal jeg noen gang klare å reise hjem fra dette… 

27 Comments

 • Reply Christine 11. april 2017 at 07:58

  Hvor har du kjøpt den hvite blonde kjolen? Den var så fin 🙂

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 11. april 2017 at 08:32

  Åh, det er ingenting som er so nydelig som Mexico <3

 • Reply Arlena 11. april 2017 at 09:39

  Oi! Så fantastisk vakkert. Virker som du stoorkoser deg.

 • Reply Elisabeth 11. april 2017 at 11:30

  Digg!:)

  Kos dere masse

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 13:23

  Arlena: koser meg så mye at jeg må klype meg i armen :O <3

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 13:23

  Elisabeth: takk, det gjør vi virkelig <3

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 13:24

  Christine: på reise dessverre, og den har ingen merkelapp 🙁

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 13:24

  Lisa // Fjords & Beaches: Hei Lisa! Skjønner dette! Jeg MÅ tilbake, så du får si i fra hvis du har noen brukbare Mexico-tips til meg 😀 <3

 • Reply Hilde 11. april 2017 at 13:41

  Nydelig <3 Hvor er den stripete kjolen fra?

 • Reply Line 11. april 2017 at 16:58

  Altså den snappen der du poserer med ananasen..

  Gøyeste!! 😂

 • Reply Ida Wulff 11. april 2017 at 17:41

  Line: Hahaha! Blidfis behind the scenes ????????

 • Reply Eva S 11. april 2017 at 17:44

  Ja, du måå reise tilbake til Mexico! Jeg har vært der rundt ti ganger, et fantastisk reisemål! 🙂

  Hele Yucutanhalvøya anbefales!

 • Reply Kamilla Haaland 11. april 2017 at 21:17

  åh, så herlige bilder! blir skikkelig reisesjuk her jeg sitter!!

 • Reply Cecilie 11. april 2017 at 22:47

  Hei. Kor er den stripete kjolen din fra? Kjempe fin!

  Ha ein fortsatt fin ferie, ser fantastisk ut.

 • Reply Anonym 11. april 2017 at 23:23

  Skal på den sammen turen om 1 uke! Gleder meg til å se bildene du legger ut 🙂

 • Reply Anonym 12. april 2017 at 11:15

  Så utrolig fint! Skal på cruise påsken til neste år, også med stopp i Cozumel, hvordan er været der på denne tiden av året? 🙂 Kos dere masse!

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 13:55

  Anonym: været var helt perfekt i cozumel da vi var der <3 tusen takk! Du må bare glede deg, det har du all grunn til 😀

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 14:01

  Kamilla Haaland: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 14:01

  Anonym: åh, kan jeg bli med! Hadde lett klart en runde til <3

 • Reply Amalie 12. april 2017 at 21:29

  Var i Cozumel for tre år siden, men har reist så mye etter det at jeg har glemt hvor nydelig det er! HERLIGHET!!! Må rett inn og se på billetter jeg nå. Knis! Kos deg videre, du ser helt nydelig ut!

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 21:36

  Amalie: det er det første jeg skal se etter når jeg kommer hjem!! 😀 Gurimalla for et sted <3

 • Reply Katrine 13. april 2017 at 00:49

  Hei Ida! 🙂 hvor er den fine fargerike kjolen din fra? 😍 Mvh. Katrine 🙂

 • Reply Madeleine 13. april 2017 at 05:12

  Hei 🙂

  Ordnet dere med taxi og inngang selv, eller bestilte dere gjennom rccl? 🙂

 • Reply marianne 13. april 2017 at 13:09

  o m g du er så pen… og det er sykt fint der!!

  hvor er hatten din fra? 😀 superfin

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:36

  Madeleine: hei 🙂 vi ordnet selv. Det er null problem, når man kommer i land på forskjellige destinasjoner står det alltid masse boder som reklamerer for attraksjonene sine, i tillegg til taxier. Rccl sine turer koster ganske mye per person – så når man bare skal ligge på stranden og snorkle (sett at man har eget snorkle gear) syns jeg ikke det er verdt det. Hvis man derimot skal på større utflukter med reisevei og opplevelser, ville jeg booket via rccl for trygghet og ikke minst være sikker på at jeg kommer tilbake til skipet i tide 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:37

  marianne: så snilt av deg <3 hatten er fra Accessorize :*

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:45

  Katrine: den er fra Seafolly <3 klem

 • Leave a Reply