Reise

ANDRE STOPP: GRAND CAYMAN

12. april 2017

Andre stopp med Celebrity Reflection viste seg som sagt å være George Town på Grand Cayman. Øya ligger sør for Cuba og nordvest for Jamaica, og er det eneste stoppet på denne reiseruten som krever små båter for å frakte passasjerene fra skip til land. Det gikk overraskende greit – lite ventetid og sitteplasser til alle. Da er det ingen sak! Båtturen tok ikke mer enn 15 minutter og alle fikk en flaske vann på vei ombord, så da holdt vi ut varmen også 🙂

En populær ting å gjøre på Grand Cayman er å besøke Stingray Beach, hvor man kan svømme og leke med rokker. Det var ikke noe for denne frøkna. Hvis en rokke ble døden for Steve Irwin, kan du banne på at det blir døden for meg også. Haha! Det virket som om man kan gjøre alle de typiske turistgreiene på Grand Cayman: kajakk, delfinsvømming, parasailing og så videre. Vi valgte en ren stranddag, og det kan jeg virkelig anbefale for dette stoppet. Du finner ikke finere sand og du finner ikke renere vann. Husk å lade kameraet, for det rykker greit i fotofingeren når man befinner seg i slike omgivelser. Men gjør deg selv en tjeneste og lei deg en solseng. Vi lå jo som nevnt på sanden, og jeg har fortsatt sand i ørene.

Her kommer et lite bildedryss fra paradiset Grand Cayman:  En fantastisk dag, til tross for all sanden, hehe. Hvis jeg noen gang skal tilbake, så blir det nok litt mer farting rundt og opplevelser.

Nå kommer det forresten snart en rabattkode til dere, som fungerer på både Celebrity Cruises og Royal Caribbean sine reiser. Så følg med hvis du planlegger å reise på cruise! 🙂

21 Comments

 • Reply Mari Rannstad 12. april 2017 at 23:42

  Så fint det var der! Er så syden syk selv atte.. Klem <3

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 13. april 2017 at 03:00

  For noken nydelige bilder! Ser heilt fantastisk ut der! 🙂 Korleis kamera bruker du?

 • Reply TE 13. april 2017 at 10:23

  Ser helt fantastisk ut! Kos deg masse 🙂

  Ser på øverste bilde at det ligger 4 cruiseskip….blir det ikke forferdelig folksomt på øyene, hvis folk fra x-antall cruiseskip skal i land på hver øy??

  God påske, forresten 😛

 • Reply Martine Ellefsen 13. april 2017 at 14:05

  Åherregud for noen bilder!! Drømmer meg helt bort her : )

  Kos deg masse på ferie!

 • Reply Karina 13. april 2017 at 14:17

  Så fantastisk. Nydelige bilder 🙂 Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker? Og evt objektiv?

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:37

  Martine Ellefsen: tusen takk <3 håper du har en fin påske! Klem

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:38

  Karina: jeg bruker Canon 6D med et vidvinkelobjektiv som er 17-40 mm. Det gir helt fantastiske bilder syns jeg! Er liksom ikke jeg som gjør jobben <3

 • Reply July 13. april 2017 at 15:39

  Hei søta!

  Jeg lurer på hvordan det er med visum på sånne cruise? Må dere søke på forhånd eller går det av seg selv, eller hva? :-))

  Nydelig bilder – Enjoy og nyt ferien med familien<3

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:40

  July: ettersom vi seilte ut fra Miami som er i USA, så måtte vi søke om Esta. Fort gjort og null stress 🙂 tusen takk for det <3

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:44

  Lisa // Fjords & Beaches: tusen takk <3 jeg bruker Canon 6D med 17-40 mm objektiv :*

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:44

  TE: det er det virkelig, tusen takk <3

  Jo, det skulle man tro. Men vi hadde 100 meter på stranden for oss selv, til min store overraskelse. Vet at på flere destinasjoner, så har de et tak på hvor mange skip de tar inn på samme tid, for å slippe kaos. Tror også at passasjerene blir veldig spredt fordi folk velger forskjellige utflukter. Så akkurat det har ikke vært noe problem på land, det er verre i frokostbuffeten på båten, Hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:45

  Mari Rannstad: <3

 • Reply Stine 13. april 2017 at 16:56

  Hei Ida.

  Jeg har i lang tid tenkt på å skrive en kommentar til deg, men i min travle (who am I kidding jeg gjør nesten ingenting) studenthverdag har det bare blitt med tanken. Nå har jeg endelig besluttet å gjøre det – rett og slett for å takke deg. Det er egentlig veldig tilfeldig at jeg stakk innom bloggen din for en måneds tid siden, men jeg er så glad for at jeg gjorde det! Du skriver om en hverdag som en hvilken som helst annen student, men samtidig er du så ekte. Stress, usikkerhet og tunge dager er noe vi alle opplever, men på en eller annen måte får du det til å virke så normalt. For det er normalt! Du ler det liksom bare litt bort og jeg føler at du skriver det alle andre egentlig tenker. Det er så utrolig deilig å lese at det ikke bare er jeg som noen dager stresser meg ihjel, mens andre dager gir totalt faen. Samtidig elsker jeg alt annet du tar deg tid til å gjøre. Du rydder i boden og reiser på cruise i Karibien. Jeg vet ikke helt hva det er som gjør deg så ekte og som gjør at jeg blir så avslappet av å lese det du skriver, men noe er det. Jeg tror det er det at du rett og slett fremstiller deg selv om et menneske og ikke en «jente på 25 som elsker å reise og som møter alle utfordringer med et smil». Du virker positiv til det meste, men samtidig oppfatter jeg deg som en som sjelden setter fasade foran alt annet. Du er flott både på utsiden og innsiden, men mest av alt er du ekte. Det gjør deg til et så utrolig godt forbilde!

 • Reply Ida 14. april 2017 at 17:03

  Så vakker som du er, passer du perfekt inn i de nydelige omgivelsene <3

  Lurte bare på hvordan du «gjør det» med tanke på studiene, bacheloroppgaven og snart eksamen? 🙂 Jeg er også student og reiser hvert semester, men alltid i løpet av de første månedene (september-oktober, januar-februar) fordi synes den siste tiden mot eksamen er så kritisk! :-p Har også veldig lyst å bruke påskeferien på å reise, men føler at påsken må brukes til eksamensforberedelser. Klem <3

 • Reply Tine 14. april 2017 at 21:17

  Oioioi det ser helt fantastisk ut! For ikke å snakke om brunfargen din! Ahhhhmaaazing

 • Reply Ida Wulff 15. april 2017 at 03:58

  Ida: så snill du er da <3 ang bachelor så er jeg ferdig med datainnsamling og analyser, og ligger såpass godt an at jeg ikke stresser med det. Nå er det bare litt skrivejobb som gjenstår. Det blir kjedelig, men det er ikke tiden det står på 😀 blir gjerne litt skippertak før/etter reise, men det syns jeg det har vært verdt! Masse lykke til med studiene dine :* klem

 • Reply Anine 17. april 2017 at 11:49

  Ser helt fantaaastisk ut!! Hvor er bikinien din fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. april 2017 at 18:46

  Anine: Victoria secret, men de har sluttet å selge badetøy 🙁

 • Reply Tonje 19. april 2017 at 14:43

  Hvilken negllakk har du på deg på tåneglene? 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. april 2017 at 17:08

  Tonje: shellac som mistet fargen etter to dager i sola :O så ikke noe å anbefale

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 18:01

  Stine: ÆÆÆÆÆÆ denne kommentaren har gjemt seg i filteret til NÅ! Fy søren, fineste kommentaren noensinne, tusen tusen takk <3 STOR klem!

 • Leave a Reply