Reise

FAMILIE PÅ TUR

12. april 2017

Processed with VSCO with m6 preset                                                              Toppen er en gave fra Line of Oslo, kan kjøpes her  Nok en dag i Karibien har passert, og jeg er glad, trøtt, mett og takknemlig. I dag våknet vi på Grand Cayman, et paradis jeg så vidt har hørt om før. Jeg skal så klart vise dere bilder, men jeg har liitt av et bildegalleri å bla meg gjennom først. Det er ikke ofte jeg har den utfordringen: alt for mange fine bilder, hvilke skal jeg legge ut? Men i Karibien er det altså slik det blir. Hehe.  Processed with VSCO with m6 preset Ellers er det jo alltid interessant å være på familieferie! Lillebror og jeg deler lugar på skipet, og det har gått overraskende bra. Jada, jeg vet at vi (nesten) er blitt voksne. Men vi kan alltids finne noe å krangle om, og irritere hverandre både grønne og blå. Denne turen har vi klart å være «runde i kantene», som er blitt et populært begrep i denne lille familien på fire. Rund i kantene fra min side betyr for eksempel at jeg ikke kjefter når jeg snubler over et par joggesko som av en eller annen grunn ligger og slenger midt i rommet. Jeg bare plukker dem opp og setter dem i skapet. Rund i kantene fra lillebror sin side kan for eksempel bety at han tar bloggbilder med et smil, eller at han bruker headset når han skal ta pushups på lugaren så jeg slipper den bråkete musikken. Sånne små ting som bare gjør at det blir litt mindre røyk ut av ørene. Rart hvordan ting kan irritere når det kommer fra søsken – hvis en venn hadde gjort det samme hadde jeg sikkert ikke hevet et øyenbryn.  Processed with VSCO with m6 preset Rund i kantene er derimot ikke noe populært begrep i denne familien når det kommer til å leve luksuslivet! Hahaha. Foreldrene mine er gavmilde og snille mennesker, ikke gjerrige på noen måte. Men de er vel det jeg vil kalle fornuftige, og dere skal se trynene deres når jeg foreslår ting som å leie beach cabanaer, bungalower, overprisede solsenger og den slags. De ser på meg som om jeg var en fremmed, og bruker ord som fjåsete og spare. Så sier jeg som regel noen ord om at jeg bare burde reist med Kristina, for sånne ting gjør jo vi. Og så ender det med at vi legger oss i sanden i stedet for på dyre solsenger. Tipper hele familien angret i dag, da den første sandblesten traff oss i fleisen, og sanden la seg både i munn og øreinnganger. Men det var det selvfølgelig ingen som ville innrømme.

Jeg er oppvokst med leilighet på Gran Canaria, medbragte solstoler og kjølebag med hjemmesmurte baguetter. Hvordan jeg er blitt et beach club-monster og et luksusdyr på ferie, er det ingen i familien som forstår. Eller har lyst til å være med på. Så jeg får vel bare fortsette å være rund i kantene, og heller spare «sløsingen» til venninneturer 😉  Processed with VSCO with m6 preset Nå har jeg nettopp kommet tilbake på lugaren etter middag med mamma og pappa. Lillebror har sovet hele kvelden, så jeg fikk være enebarn i noen timer. Jeg brukte tiden godt, og maste om en hund på deling. Jaja. Vi snakkes i morgen da, dere! Eller når jeg står opp. Hos dere er det morgen nå, mens jeg skal krype under dynen. God natt fra havet 

26 Comments

 • Reply Anonym 12. april 2017 at 08:57

  Hahaha, som å beskrive meg og broren min på ferie! OG skjønner godt dei luksusdyr-tendensene! Er sånn sjølv på tur 🙂 Er man på ferie, so er man på ferie, haha. Kos dikkan videre!

 • Reply Kristine 12. april 2017 at 09:02

  SÅ fine bilder <3 Kan du ikke poste masse bilder i ett innlegg? God tur videre 🙂

 • Reply Betina 12. april 2017 at 09:21

  Åå, digger deg Ida!! Også er du så nydelig, herlighet <3 Hvor er skjørtet ditt fra forresten? Har vært på leting etter et som har litt røffe kanter.. Kos deg masse på ferie!

 • Reply Marthe 12. april 2017 at 09:26

  Hvor er solbrillene dine fra?😍

 • Reply Mira 12. april 2017 at 10:34

  Høres ut som en fantastisk tur! 🙂

 • Reply Kristin G 12. april 2017 at 10:48

  FANTASTISK skrevet og akkurat på kornet! Kjenner meg heelt igjen!

  Gled deg til resten av stoppene også, alle øyene er like nydelige😊

  God påske’

 • Reply Ellabella 12. april 2017 at 11:24

  Haha – ser ut som om du har jukset med bildene og lagt ut noe fra foran samme vegg som forsidebildet ditt. 😀 😀

  Gah, ferien din høres helt fantastisk ut. Jeg derimot ser enden på siste arbeidsdag før påskeferie, men dessverre skal årets påske tilbringes hjemme i regnfulle Bergen. Ikke noe å rope hurra for altså, annet enn at jeg slipper vekkerklokke om morgenen – men det er faktisk nok til å få frem smilet her kjenner jeg! 😀

  God påske og fortsatt god ferie! 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 13:53

  Kristin G: Hehe, godt å høre! <3 god påske til deg også 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 13:57

  Marthe: Céline 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 13:57

  Ellabella: Hehe, liten jukseløsning der! Neida 😀 er bare veldig glad i rosa vegger! Da må du kose deg masse med vekkeklokke-fri, så håper jeg solen titter frem i Bergen et par ganger også. God påske til deg <3 klem

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 13:59

  Betina: Åå <3<3 så søt du er! Skjørtet er kjøpt på Urban Outfitters – de lager second hand skjørt ut av gamle Levisbukser, så alle skjørtene er forskjellige. God påske til deg :*

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 14:00

  Kristine: tusen takk <3 jo klart jeg kan, men ikke alle 800 bilder jeg tok i går, Hehe 😀 tusen takk og god påske til deg! Klem

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 14:01

  Anonym: takk, nå fikk du meg til å føle meg helt normal! Hehe <3

 • Reply Anonym 12. april 2017 at 16:14

  Åh du er så smashing, den skjorten kledde du utrolig godt!! Kjenner meg selv igjen i søsken-trøbbelet du forklarer, bortsett fra at vi ikke er like flinke til å være runde i kantene… Har nok et og annet å lære av deg hehe. Ha en fortsatt super påske. Hilsen suuuuperfan av deg, du er nemlig så flink til å skrive<33333

 • Reply Lena 12. april 2017 at 16:32

  Ida, du er så fin!

 • Reply Anna 12. april 2017 at 16:47

  Hei, Ida:)

  Jeg tror jeg vet hvordan du har blitt et luksusdyr:) Du har jo bloggen som du tjener lettvinte penger på. Dere bloggere kan si hva dere vil om hvor sykt vanskelig det egentlig er å drive en blogg, så synes jeg fortsatt at det er lettvinte penger.

  Du reklamerer for eksempel om Kefi, så har du mer enn nok penger på sløsing, mens foreldrene dine har annerledes jobber , og derfor synes ikke noe om å sløse bort slik du foreslår:)

  I tillegg til at du er på en reise som du har fått gratis?? eller til redusert pris eller til og med får betalt for å være på siden du har det samarbeidet som du skriver om øverst i innlegget, så hvorfor ikke liksom ? DU har mer enn nok penger til solsenger:)

 • Reply Astrid 12. april 2017 at 18:01

  haha, som å høre meg og min familie på ferie! Godt vi er flere 😀

  Nydelig topp forresten, hvor er den ifra? 🙂

 • Reply Kamilla 12. april 2017 at 18:28

  Så fresh vegg å ta bilde med! Du er strålende vakker 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 21:33

  Lena: <3

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 21:35

  Anonym: hehe, er ikke alltid så flink til det selv!! Motivasjonen er å ikke lage ubehag for mor og far som koser seg på tur ;p tusen takk, så hyggelig av deg <3

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 21:35

  Astrid: hehe ja, godt er det! 😀 Line of Oslo, link under bildet <3

 • Reply Ida Wulff 12. april 2017 at 21:35

  Kamilla: så koselig, tusen takk Kamilla. Håper du har en fin påske <3

 • Reply Hei 13. april 2017 at 09:35

  Hei! Hvor er skjørtet ditt fra? 🙂

 • Reply Ingrid 13. april 2017 at 10:56

  Åh Ida! Du har så fin hud, er det mulig :O Veldig veldig misunnelig på deg her jeg sitter og nijobber med bacheloroppgaven i påsken.. Kos deg masse videre 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:39

  Ingrid: åååh måtte du minne meg på bacheloroppgaven som ligger hjemme og venter…. haha 😀 håper du får kost deg litt i påsken også, og lykke til med oppgaven <3

 • Reply Ida Wulff 13. april 2017 at 15:44

  Hei: Det er en second hand Levis-bukse 🙂

 • Leave a Reply