Hverdagsliv

Å DØGNE PLEIDE Å VÆRE GØY

19. april 2017

Jeg husker da jeg var liten og hadde overnattingsbesøk, og vi ble enige om å døgne. Ikke for noen spesiell grunn, annet enn at det føltes kult og ulovlig. På den tiden fantes det jo innetider, leggetider, forbud mot å se på Hotel Cæsar og what not. Tenk at jeg døgnet frivillig som barn! Det er grusomt. I natt ga jeg opp å få sove, og bestemte meg for å døgne for å ta knekken på jetlaggen. Trodde egentlig jeg klarte meg ganske greit, helt til i syvtiden da jeg bestemte meg for å gå en morgentur og handle. Jeg sjanglet som en full sjømann bortover fortauene i Oslo by, og holdt på å kjøpe tannbørste for barn på butikken. På vei hjem, i et tappert forsøk på å hoppe over et komlokk jeg hadde klart å overse, hørte jeg plutselig meg selv snorke drithøyt. Først trodde jeg kanskje jeg gikk i søvne, men konkluderte med at jeg nok bare slappet litt for mye av i drøvelpartiet. Herregud.  Processed with VSCO with a5 preset I skrivende stund sitter jeg her og blomstrer i morgenkåpen min mens jeg spiser en smoothiebowl. Blir helt nervøs av å tenke på at jeg har avtaler utenfor døra i dag. For jeg er definitivt ikke like flink til å døgne nå, som da jeg var liten og hadde sleepovers med godteripose, Disney-filmer og Barbie-lek. 

Men nå har jeg store forhåpninger om å sovne tidlig i kveld, og hoppe opp som en solstråle og være normal torsdag morgen. Det må jo bare gå! Og tusen takk for alle Mexico-tipsene deres. Det ser ut som det blir hele tre uker i Mexico til høsten/vinteren, så det blir braaa. 

Nå må kaffemaskinen min føde raskt og høylytt før jeg stuper, sneiks!

19 Comments

 • Reply Anonym 19. april 2017 at 12:08

  Kan du skrive et innlegg med litt studietips igjen ?

 • Reply Kristine 19. april 2017 at 12:13

  Var nettopp i Karibien selv og hadde samme problemet da jeg kom hjem. Å døgne er helt forferdelig, har aldri følt meg så ubrukelig som de dagene der! Håpte også på grytidlige morgener og tidlig i seng, men den gang ei. To dager døgning og dårlig søvn på en uke, men gikk over til slutt. Hold ut 😀 <3

 • Reply hedda 19. april 2017 at 16:41

  Hei! Jeg lurer på en sak, kun ut av nysgjerrighet. Hvordan tenker du rundt hvilke bedrifter du velger å samarbeide med? Jeg leste et veldig godt innlegg av en svensk blogger som skrev at hun baserer alltid samarbeidene sine på hva hun tror målgruppen hennes vil like. Og da må jeg bare spørre, tror du cruise i karibien er det som flest av leserne dine får utnyttelse av rabattkode på? Ikke ment som kritikk, bare lurer litt hva du tenker rundt det 😉

 • Reply Ida Wulff 19. april 2017 at 17:07

  hedda: hei Hedda 🙂 undersøkelser som er gjort viser at mange av mine lesere er interessert i reisetips og liker å lese om ferier. Jeg ser ingenting negativt ved å ha sponsorer på dette feltet, og det kommer det til å bli myye mer av. Generelt så skriver jeg om ting JEG liker og interesserer meg for, og så kan de som vil følge det 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. april 2017 at 17:09

  Kristine: Hehe uff, så kjipt altså! Hørtes ut som en litt for lang prosess :O men jo takk I Will <3

 • Reply Ida Wulff 19. april 2017 at 17:10

  Anonym: sjekk ut kategorien min «studier» 🙂

 • Reply Kristin Gjørven 19. april 2017 at 18:16

  Jeg elsker når du skriver om reiser, og selv om jeg ikke får behov for rabattkoden selv, synes jeg det er helt fantastisk å lese om dine reiser! Og det kan inspirere meg til neste gang jeg skal ut å reise <3

  Synes også det er en god idee å skrive om det DU SELV liker – og så kan de som ønsker å følge med på det gjøre det!

  Hvis ikke blir innholdet tomt og lite troverdig!

  Keep up the good work

 • Reply Ida Wulff 19. april 2017 at 18:21

  Kristin Gjørven: hyggelig å høre at du liker å lese om mine reiser, og at du er enig 🙂 Jeg skal jo ikke tvinge noen til å reise på cruise, men man kan jo uansett få ideer om fremtidige reisemål. Tusen takk! Klem <3

 • Reply Gjertrud 19. april 2017 at 19:54

  Helt sykt fint på den turen du har vært på. Hva het den ruta der???

  Den var jo som laget for meg!!!!!!

 • Reply Ingvild 20. april 2017 at 00:54

  Hahahah! Hvorfor er det ingen som ler av du sjanglet som en sjømann bortover Oslo by 😂 du er den morsomste bloggeren, og derfor digger jeg deg! ❤

 • Reply Ida Wulff 20. april 2017 at 07:26

  Ingvild: haha, mulig det var noen som lo IRL, for det var mange som var på vei til jobb 🙁 <3

 • Reply Ida Wulff 20. april 2017 at 07:28

  Gjertrud: Miami- at sea – Mexico – Grand Cayman – Jamaica – Haiti – at sea vil jeg tro den heter 😀

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 20. april 2017 at 08:15

  Jet lag er IKKJE gøy når du flyr frå vest til øst, dessverre. Men frå øst til vest derimot: det elsker eg! Det er so sjeldent eg faktisk kan våkne tidlig av meg sjølv uten å ville kaste iPhonen i do, haha! 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. april 2017 at 08:17

  Lisa // Fjords & Beaches: Hehe jaa, det er så deilig! Hvertfall når man ikke er født morgenfugl 😀

 • Reply Martine Ellefsen 20. april 2017 at 08:29

  Husker godt selv hvor «lett» det var å døgne før. Jeg og en gammel venninne døgnet over webcam, og vi skulle se om vi klarte å holde oss våkne til Disney Channel startet klokka 06.00.. Haha, så mye rart man gjør!

 • Reply Ellen 20. april 2017 at 08:34

  Haha, du tar kaka! Lo så jeg fikk vanskeligheter for å snakke her nå 😂 Håper du fikk gjort unna resten av dagens gjøremål uten å sovne på veien!

 • Reply Ida Wulff 20. april 2017 at 19:21

  Martine Ellefsen: haha! døgne over webcam er en klassiker <3

 • Reply Ida Wulff 20. april 2017 at 19:21

  Ellen: Haha <3 sovnet under vippetimen og vekket meg selv med et brølende snork. Men ellers tipp topp! 😀

 • Reply Maja 22. april 2017 at 21:51

  Lager du egen smoothiebowl eller bestiller du fra et sted? Ser så sykt digg ut… Kunne du isåfall lagt ut oppskrift? <3 Klem

 • Leave a Reply