Reise

20% RABATT PÅ NYE BETAKAROTEN GOLD

24. april 2017

  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset

Som dere allerede vet, har jeg i mange år bukt betakaroten – for det meste fra Good For Me. På reisen til Karibien brukte jeg deres vanlige betakaroten, og ble utrolig fornøyd med den gylne fargen jeg fikk. Jeg reiste avgårde med selvbruning, men den var det bare å skrubbe av seg etter to dager. For huden min hadde jo fått naturlig glød, til tross for at jeg ikke hadde ligget i sola og stekt meg. Da jeg kom hjem fra reisen, lå det en pakke fra Good For Me i posten. Den inneholdt Betakaroten GOLD, deres nye type betakaroten. Jeg er kanskje teit, men jeg var solgt allerede da jeg så designet på pakningen, hehe! For et utroolig fint design, gjett om den får stå utstilt på badehyllen.

Betakaroten Gold er en ny og forbedret utgave av Good For Me sin betakaroten. Den kommer i en vegetabilsk kapsel og er tilsatt ekstra antioksidanter. Den er helt fri for allergener og gelatin – med andre ord egner den seg for alle som har et vegetarisk kosthold også, og som i tillegg ønsker en dyp og varig brunfarge 🙂 JA TAKK!  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset Jeg bruker betakaroten fordi jeg er veldig opptatt av å passe på huden min, samtidig som jeg liker å ha en gylden farge. God solkrem, betakaroten og en stor solhatt er mine tre must haves når jeg reiser avgårde til sol og varme. Da føler jeg meg trygg på at huden min er i de beste hender, at jeg forhindrer soleksem og solbrenthet, og at jeg får en fin farge selv om jeg ikke leker solariumsberte dagen lang.

Betakaroten fra Good For Me har med hånden på hjertet aldri skuffet meg, og har alltid gitt meg et resultat jeg er skikkelig fornøyd med. Når jeg bruker den slipper jeg også de hvite flekkene jeg pleide å få på skuldrene etter soling tidligere. Huden min er ikke akkurat den enkleste å ha med å gjøre, så jeg er glad for alt som gjør at jeg kan nyte sola med god samvittighet.  Processed with VSCO with m6 preset Nå er jeg veldig spent på å reise avgårde med Betakaroten Gold i kroppen, så jeg tar kapslene hver eneste dag – det nærmer seg sommer, så det er virkelig på tide å begynne med betakaroten for fullt nå.

Rabattkoden Ida20 gir deg 20% rabatt på Betakaroten Gold. Den varer i en uke, så ikke vent for lenge hvis du vil ha denne nydelige boksen med sommerglød 

Hos Good For Me kan du forresten velge om du vil gjøre engangskjøp eller bestille abonnement, noe som er veldig kjekt hvis du ønsker å teste om produktet faktisk er noe for deg.  Processed with VSCO with m6 preset Betakaroten Gold får du bestilt HER 🙂

28 Comments

 • Reply Julie 24. april 2017 at 18:50

  Hej. 🙂

  Begynte å ta betakaroten gold for omtrent 2 uker siden, og vil vente til de har fått begynt å virke skikkelig, før jeg begynner å ta sol. Vet at de skriver at det må gå rundt 2-3 uker før man kan forvente «full effekt» av den. Hva er dine erfaringer her? Er i utgangspunktet ganske så lite pigmentert(?), hehe. Gidder ikke spørre andre bloggere, da du er en av få jeg anser for å være troverdig.

  På forhånd takk for svar. 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. april 2017 at 20:32

  Julie: Hei Julie 🙂 Jeg mener man kan stole på 2-3 uker, det er cirka den tiden jeg begynner å ta før sommer/avreise. Nå kommer jeg til å gå på det konstant resten av året da, men sånn ellers. Det skal også sies at det har hendt at jeg har glemt å begynne på betakaroten før avreise men likevel spist det på tur, og jeg føler til og med at det har effekt. Håper du får en nyydelig farge – og husk solkrem i solariumet, da 😀 <3 klem

 • Reply Linn 24. april 2017 at 21:07

  Hva er forskjellen på betakaroten gold og den vanlige?:)

 • Reply Ida Wulff 24. april 2017 at 21:09

  Linn: Hei 🙂 Det står i teksten, men limer det inn her også: Betakaroten Gold er utviklet fra scratch til et Premium, og er en ny og forbedret utgave av Good For Me sin betakaroten. Den kommer i en vegetabilsk kapsel og er tilsatt ekstra antioksidanter. Den er helt fri for allergener og gelatin – med andre ord egner den seg for alle som har et vegetarisk kosthold også.

 • Reply helle 24. april 2017 at 21:42

  hei ida! jeg er ikke noe fan av solarium, vil jeg få god farge ved å bare bruke kapsler?

 • Reply Ida Wulff 24. april 2017 at 21:49

  helle: jeg bruker heller ikke solarium. Sommeren er god nok grunn til å bruke betakaroten 🙂 <3

 • Reply Karoline 24. april 2017 at 22:12

  Går du på både skinrepair, Hairrepair og Betakaroten? Og vet du om man kan gå på flere om gangen, er det anbefalt og gå på både Skinrepair og Hairepair ?

  Karoline

 • Reply Ida Wulff 24. april 2017 at 23:07

  Karoline: hei 🙂 jeg har aldri prøvd skin repair, men har tatt hårpiller og betakaroten samtidig over lang tid. Jeg er ikke fagperson så jeg kan ikke svare på noe annet enn hva jeg selv gjør. Klem

 • Reply Bea 25. april 2017 at 08:39

  Å om man sliter med mørke pigmentflekker så blir disse forsterka??

 • Reply Ida Wulff 25. april 2017 at 08:58

  Bea: Hmm, ikke helt sikker på hva du spør om. Selv har jeg ikke pigmentflekker, kun føflekker som har kommet av mye soling tidligere og dårlig beskyttelse 🙂 om betakaroten har innvirkning på pigmentflekker vet jeg ikke noe om.

 • Reply Linn 25. april 2017 at 09:19

  Forskjellen er altså ekstra antioksidanter? Det har jo ikke innvirkning på brunfarge, så å kalle dette «forbedret gold betakaroten» blir bare masse ord for å late som at det har kommet et betakaroten som fungerer bedre (og det man forventer da er at det gjør deg brunere). Rart og misvisende. Pleier å synes du velger relevante reklamer, men denne gangen føler jeg faktisk du lurer leserne.

 • Reply Ida Wulff 25. april 2017 at 09:40

  Linn: hei Linn 🙂 så synd du føler det, jeg står 100% inne for dette produktet og har gledet meg til å vise det frem. Betakaroten ER jo en antioksidant, så jeg skjønner ikke helt? Meg bekjent så er det en kjent sak at antioksidanter beskytter huden for skader fra UV-stråler, altså beskyttes hudcellene. Det er ikke sånn at jeg med dette sier at den originale betakarotenen er noe drit, jeg hadde lyst til å bytte til denne fordi den skulle være enda bedre – ooog pga det fine designet så klart 😉 ønsker deg en fin dag! Klem

 • Reply Linn 25. april 2017 at 10:11

  Formulerte meg litt kronglete, men at det er mer antioksidant vil ikke gjøre deg enda brunere når man først har kommet opp på et nivå som gjør at det lagres ekstra i leveren. Dessuten er det fremdeles 3 mg betakaroten i denne, som er det samme nivået som andre betakaroten. Den nye koster 80 kr mer, nesten en økning på 50% fra original. Når man betaler så mye mer, er det nok fordi man ønsker å bli brunere.

 • Reply Ida Wulff 25. april 2017 at 11:29

  Linn: hudbeskyttelse er for meg viktigere enn å være brun :O Men ja, det er ingen hemmelighet at den nye koster mer enn originalen. Jeg ser ingenting galt i denne linjeutvidelsen, folk får bruke det produktet de har lyst til. Det viktigste er at begge to er bra 🙂

 • Reply Ingvild :) 25. april 2017 at 13:36

  Klarer ikke la være å se på bildene, du stråler!! Lykke til med innspurten av bacheloren 🙂

 • Reply karen 25. april 2017 at 14:42

  Hei! ville du valgt denne ovenfor tancare, og hvorfor?

  klem 😀

 • Reply Erdis 25. april 2017 at 16:01

  Hehe, jeg har alltid lurt på hvorfor ikke du kalte insta-kontoen din for «idagram»….

 • Reply Ida Wulff 25. april 2017 at 16:40

  Ingvild: så snilt skrevet, tusen takk for det Ingvild <3

 • Reply Julie 25. april 2017 at 21:10

  Takk for svar, har nå tatt ett kvarter sol, og fikk kommentar på fargen, ergo; det fungerer. 🙂 Ha en fin kveld. Klem fra vinterlandet sør-trøndelag.

 • Reply Ida Wulff 26. april 2017 at 11:31

  Julie: yeeey! 🙂 fin dag og klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 26. april 2017 at 11:38

  Erdis: HAHA! Sjukt god idé!

 • Reply Ida Wulff 26. april 2017 at 11:39

  karen: hei 🙂 ja, jeg har valgt å bruke denne i stedet for Tancare. Klem

 • Reply Mia 26. april 2017 at 14:15

  Lurte litt på hva du tenker om all den forskningen som har blitt gjort på vitamintilskudd som for eksempel bekrefter at et overskudd av antioksidanter ikke gjør deg noe friskere, og faktisk kan være farlig, dersom man får for mye? Det er ganske godt dokumentert innenfor forskningen at vitamintilskudd ikke har noen bevist effekt, og i tillegg:

  «Professor Lars Vatten ved NTNU er en av Norges fremste epidemiologer. Han viser til en undersøkelse som bekrefter sammenhengen mellom betakaroten og lungekreft:

  ? For en del år tilbake testet man ut betakaroten i forhold til lungekreft, hvor halvparten fikk betakaroten som kosttilskudd. Denne undersøkelsen ble avbrutt, fordi det viste seg at dødeligheten økte blant de som fikk betakaroten, forteller professor Vatten til Forskning.no.» Dette er basert på forskning med over 200,000 testpersoner, som da betyr at det er av vitenskapelig signifikans.

  Bare tenker at siden du fronter betakaroten ganske heftig, at du har satt deg inn i denne forskningen? Som at det kan være direkte farlig for dem som røyker å ta betakaroten, med tanke på lungekreft?

  Prøver ikke å insinuere at de lurer noen, men lurer bare på hva du tenker om dette 🙂

  Leser bloggen din daglig, og liker den kjempegodt forresten!

 • Reply Ida Wulff 26. april 2017 at 19:12

  Mia: Hei Mia! Jeg skal vurdere om jeg skal legge ved en notis om at røykere ikke burde bruke betakaroten i framtiden. Og takk for det 🙂 Klem

 • Reply Ingunn 27. april 2017 at 08:41

  Hei! Jeg er ikke så dreven på selvbruning, og har enda ikke turt å bruke det i «syden» fordi jeg er redd for hvordan den vil tåle bading, smøring av solkrem og mer svetting. Hva er dine erfaringer rundt å bruke selvbruning i varmere strøk? Hadde vært supert med svar, livredd for å bli seende helt jævlig ut, haha. Bruker lovingtan 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2017 at 12:38

  Ingunn: Hei 🙂 Jeg har aldri hørt om lovingtan, så kan ikke svare på hvordan den vil være i varmere strøk. Men jeg liker å bruke selvbruning når jeg reiser, og så enten skrubbe det av etter et par dager eller at det bare forsvinner gradvis av seg selv ved bading, dusjing osv. Hva selvbruningen tåler er opp til hvert enkelt produkt.

 • Reply Eline 6. juni 2017 at 17:52

  Hva med snusing er det samme med det?

 • Reply Impetry 21. desember 2023 at 08:50

  coupons for cialis 20 mg Moreover, because patients were prescribed different drug combinations, an extensive comparison between all the various combinations could not be performed

 • Leave a Reply