Hverdagsliv

LUKSUSSTUDENT RØMMER HJEMMET

24. april 2017

Processed with VSCO with a5 preset Se hvem som kom fra Tønsberg på besøk til meg i Oslo på lørdag! Min kjære Malin! Okey da, så skulle hun først og fremst på Karpe Diem sin konsert, men jeg fikk ha henne resten av helgen ♥

Vi sjekket inn på nabohotellet for å kose oss og ha litt jentetid. Noen ganger trenger man bare en miljøforandring, og det skader ikke når den miljøforandringen innebærer spaavdeling og verdens diggeste seng. He hee. Så vi har kost oss masse på hotell, men først og fremst i hverandres selskap. Vi hadde så mye å prate om at vi pratet oss i søvn – tror i hvertfall jeg merket at Malin hadde sovnet da jeg var midt i en setning. Frekt. Neida! Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Denne uken må jeg ta meg selv i nakken, både med eksamenslesning og blogging. Det er ingen god følelse når du våkner om morgenen og tenker: hva i alle dager er det jeg driver med? Hver dag er liksom én dag nærmere eksamener og innleveringer – men samtidig én dag nærmere frihet. Så det er blandede følelser, selv om det akkurat nå føles ut som stress. Jeg skal gjøre mitt beste for å holde meg positiv og skal prøve å smile og ha det gøy selv om jeg er stressa. Skulle akkurat til å si at litt stress aldri har drept noen, men… Det har det jo? :O 

Jaja, det ordner seg. Nå skal jeg lage lunsj AKA noodles fra Mr. Lee. Ingen skal kalle meg for luksusstudent noen gang igjen, haha. 

10 Comments

 • Reply Anonym 24. april 2017 at 15:40

  Startet å pakke ned leiligheten oppi alt med eksamen osv? ;O

 • Reply Therese 24. april 2017 at 16:42

  Det kommer nok til å gå veldig fint, tror jeg. Et tips er å kun fokusere på en ting av gangen. Selv har jeg en lei tendens til å multitaske. Det er for min del svært ineffektivt. Mitt hode har det best når det kun er en oppgave/bekymring som blir tatt for seg om gangen. Dersom jeg begynner å stresse over alt jeg skal gjøre, prøver jeg å konkretisere hva jeg må gjøre for å nå mine mål og begynner i en ende.

 • Reply Stine 24. april 2017 at 18:14

  Jeg må bare få skrevet: takk for at du er du, og takk for at du sier det alle oss slitne studenter trenger. Det er ikke til å hjemme under en stol at de fleste studenter går igjennom en tung periode, og det at du sier realiteten er nok til å gi meg den siste motivasjonen jeg trenger.

  Mvh sliten student

 • Reply Hege Kristin 24. april 2017 at 21:36

  så koselig <3

 • Reply Anonym 25. april 2017 at 12:39

  Hehehe mr. lee er jo de dyre nudlene ;)))) Lykke til med lesingen! Trenger selv motivasjon og et lite spark bak for å komme skikkelig i gang nå merker jeg 🙂

 • Reply Jan 25. april 2017 at 15:47

  Hei, bra du leser til eksamen. Og at mamma passer på i bakgrunnen 🙂

  En bra eksamen nå kommer du ikke til å angre på.

  Så prøv å fokusere på det nå da 🙂

  Ja jeg er høy og mørk så du slipper å lure på det.

 • Reply Ida Wulff 25. april 2017 at 16:39

  Anonym: søren…. Hehe 🙂 Tusen takk, og det samme til deg. Sommern er nær <3

 • Reply Mina 26. april 2017 at 08:28

  Random spørsmål – men var burgeren på Thief bra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. april 2017 at 11:28

  Mina: ikke så veldig nei :O

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:54

  Stine: Hei slitne student <3 jeg føler med deg og heier på deg. Stor klem!

 • Leave a Reply