Studier

ET BLOGGETE INNLEGG MED MASSE TIPS

26. april 2017

Jeg måtte akkurat kaste meg ned på stuegulvet for å ikke komme i bakgrunnen på en annen toppblogger sitt antrekksbilde. Nei, det er ikke løgn. Skal dog innrømme at jeg overdriver litt. Jeg kastet meg ikke ned på gulvet – men jeg gjemte meg. Skal bli godt å flytte fra Tjuvholmen, si. 

I dag har jeg en ren eksamensdag, så i den anledning tenkte jeg å komme med noen tips til hva du ikke burde finne på å gjøre i eksamensperioden. Får det vel ikke mer bloggete enn det. Lister, tips og bilder av meg som drikker dyr juice. Enjoy.  Processed with VSCO with a5 preset


Ting du ikke burde gjøre i eksamensperioden: 

 Reise på ferie 

Finne nye serier å se på 

Gå på dates 

Involvere deg i andres personlige drama 

Drikke vin 

Legge deg klokken halv 5 om morningen

Prøve å spise umenneskelig sunt

Være et ja-menneske i arbeidslivet og det sosiale livet 

Gå hele dager på kun godteri og kaffe 

Si til folk at dere må finne på noe ASAP

Shoppe på nettet 


Jeg har foreløpig rukket å gjøre alt dette denne eksamensperioden, og egen forskning viser at det får deg til å føle deg enda mer stressa, enda mer stygg, enda mer ubrukelig og enda mer dritt.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Ellers har jeg hatt besøk av eksamenspartner Siri i dag. Vi er ikke engang eksamenspartnere lengre, men bachelorpartnere. Det er liksom det som gjenstår av samarbeidet vårt. Lurer på hvor mange ord vi har skrevet sammen. Ved kjøkkenbordet, i senga, i Oslo, i Tønsberg, på kaféer rundt omkring, på gulvet, i sofaen, på små ekle grupperom… Det er mange. Men! Nå skal vi fokusere på de få tusen ordene som gjenstår, og på å holde kontakten når det er gjort. Jeg tror jeg er god til det. Tre av jentene jeg tok opp fag med for tre år siden er blitt fast inventar i livet mitt og vi snakker sammen hver eneste dag. Egentlig alt for mye, men sånn er det blitt. Og vi hadde virkelig ingenting til felles når det gjelder det mest åpenbare som kanskje gjør at mennesker blir venner in the first place. Ikke alder, ikke livssituasjon, ikke framtidsplaner. Men så er det vel noe som heter kjemi. 

Okey, nå må jeg tilbake til det kjipe eksamenslivet mitt. Hvor mange av tingene på listen har du klart å få til i løpet av denne eksamensperioden?

36 Comments

 • Reply Julie 26. april 2017 at 19:36

  Tenkte på noe igår da jeg snakket med en dame som lager naturkosmetikk, ifht. naturlig solfaktor. Vet jo at du er veldig opptatt av dette, og tenkte egentlig bare å komme med tips til oljer som naturlig inneholder solfaktor, som kan brukes alene eller tilsettes i kremer etc. 🙂

  Legger ved en link under, der du kan lese om de forskjellige oljene;

  http://gudinne.no/diy-solkrem-med-spf-20/

  Selv tenker jeg å teste ut carrotseed-olje, og red raspberryseed-olje (inneholder naturlig solfaktor 25-50, og har i tillegg mange helsevinnende effekter på siden av SPF). 🙂

  Har du kanskje kunnskap eller erfaringer med dette fra før? 🙂

 • Reply Christina 26. april 2017 at 19:39

  Haha jeg skal møte foreldrene til kjæresten for første gang nå til helgen og er selv midt i min egen eksamenstid 😛

 • Reply L 26. april 2017 at 19:41

  Jeg er dessverre ikke så flink til å kommentere her, men må bare si at du virkelig er den beste bloggeren! Mer jordnær og flott jente som deg skal man lete lenge etter 🙂 Elsker at du har en god miks med anbefalinger, hverdagsliv, reiser, tankevekkende innlegg og at du blogger så «on spot» om studielivet. Du fortjener mer ros altså! Alle som har generalisert blogging til å bare være tull og uten mening burde ta en tur innom her! Masse lykke til i eksamensinnspurten og med levering av bachelor. Hilsen fast følger siden gode, gamle caffelatte-dager <3

 • Reply Henriette 26. april 2017 at 19:48

  Du vinner igjen altså! Jeg må le 😀 Hahah! Velger å kun kommentere det siste punktet der ettersom jeg nå blir flau hver gang jeg skal hente noe på posten fordi jeg er der så ofte. Samboeren min spurte også om vi like gjerne skulle gi ekstranøkkelen til DHL-mannen her om dagen, sååee… I tillegg så sitter jeg jo da også på bloggen din, når jeg egentlig skal skrive ferdig et lite metodekapittel.

 • Reply Julie 26. april 2017 at 20:07

  Og, haha, enda et olje-tips;

  Har du prøvd ut castor-oljen fra pukka? Eller en annen castor-olje, om det skulle finnes. (Lakserolje som den jo heter på norsk)

  Om ikke kan du google castor-olje + hårvekst, og lese alle anbefalningene og se bilder folk som har brukt denne for å øke hårvekst på både vipper, bryn, og på hodet. Den vekker hårsekker som ligger i dvale, og kan også vekke til live hårsekker som er døde av ulike grunner. Ligger også ut en del videoer på youtube hvor folk snakker om denne oljen, da det skal være et naturlig mirakel. Har testet den på vippene og brynene mine i 2 uker nå, og det kommer fram nye hår, og brynene har blitt spesielt mye mørkere. 🙂 Mannen min bruker den for å få tilbake hår i vikene, og helt seriøst så har det kommet så mange hår der på bare 2 uker, og jeg elsker å se at ting fungerer. Spesielt det som kommer fra moder jord, selv.

  Det er jo ingen tvil på at vi mennesker blir utsatt for altfor mye giftige og unødvendige stoffer, og kunnskapen rundt naturlige virkemidler florerer ikke akkurat, med mindre man oppsøker det på egen hånd. Og da, må man tipse videre om det man finner på veien. 🙂

  Da skal det ikke komme mange flere olje-tips ikveld, fra meg. Hehe.

  Ha en fortsatt god kveld. 🙂 Mvh Julie.

 • Reply Anonym 26. april 2017 at 20:08

  Likte buksen din, kan jeg spørre hvor den er fra?

 • Reply lene 26. april 2017 at 21:01

  WOW!!!!! selveste Ida Wulff har vært på date??! jeg ble skikkelig «mamma-stolt»<3<3

 • Reply Anonym 26. april 2017 at 21:16

  shoppe på nett heheheh heisann

 • Reply Ida Wulff 26. april 2017 at 21:19

  Anonym: heisann jaaa, haha <3

 • Reply Ida Wulff 26. april 2017 at 21:20

  lene: hahahaha! <3 ting man gjør når man kjeder seg og egentlig burde sittet og lest.

 • Reply Ida Wulff 26. april 2017 at 21:21

  Anonym: det er en treningstights fra Nike 🙂

 • Reply Kristina 27. april 2017 at 00:57

  Ca alle, utenom å gå på date da selvfølgelig. Noe som egentlig bare gjør det enda mer tragisk. Får ikke til det en gang jeg, HÆ (haha)

 • Reply Anonym 27. april 2017 at 08:14

  Hei! Hvor er solbrillene fra?

 • Reply Ida Wulff 27. april 2017 at 09:58

  Anonym: Céline 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2017 at 09:59

  Kristina: haha, like greit å la være spør du meg <3

 • Reply Ingeborg 27. april 2017 at 14:29

  Heheh, finne på ting med folk ASAP. Kjenner meg igjen. Dette er tidspunktet for å ta opp kontakten med folk jeg ikke har sett på kjempelenge! «Vi må sees SÅ FORT SOM MULIG!!»

 • Reply L 27. april 2017 at 16:37

  Hei 🙂 Ble ikke kommentaren min i går godkjent, eller kom den ikke gjennom når jeg sendte via mobil? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2017 at 16:50

  Christina: OMG, lykke til!! <3

 • Reply Anonym 27. april 2017 at 21:54

  Så fine solbriller! Hvilken modell er det?

 • Reply B 28. april 2017 at 06:51

  Jeg føler at jeg overgår de fleste punktene der. Jeg har nemlig akkurat funnet ut at jeg er gravid! Tar ikke bare bort litt konsentrasjon fra bacheloroppgaven for å si det sånn…

 • Reply Helene 28. april 2017 at 10:32

  Hei! Hvor er jakken fra?

 • Reply Martine Ellefsen 28. april 2017 at 17:37

  Hehe, kjenner meg igjen! Har en stor oppgave som skal leveres til søndag og alt jeg driver med er bare surr, haha! Har sett en haug av Shameless episoder, vært på by tur og ikke gjort noe fornuftig i forhold til oppgaven min..

 • Reply Thea 28. april 2017 at 19:49

  Hahah kjenner meg såå igjen i en del av dette – både dating, vindrikking og serier tar for mye kapasitet i hodet altså :p Kjenner meg dog igjen i omtrent alt på den listen. Har vært smart nok til å bedrive dating med en på studiet – har gjemt meg på lesesalen i snart et semester for å si det sånn, uten at det har hjulpet særlig på konsentrasjonen da. Jaja, snart er det ferie og FRI 😀

 • Reply Ida Wulff 29. april 2017 at 10:57

  Thea: Hahahah, åååå jeg ler! Håper både gjemsel og lesing går bra <33

 • Reply Ida Wulff 29. april 2017 at 11:00

  Helene: Ravn 🙂

 • Reply Mh-Ingrid 29. april 2017 at 13:42

  Åå, herlige Ida! Tenk at du straks er ferdig! Husker godt når du begynte 😊🤓 den følelsen av å levere er fantastisk – bare tenk på den i de mørkeste stunder 🎀 jeg spiser godteri og planlegger altfor mye sosialt. Haha. Jeg har økonomisk analyse og styring på tirsdag. Økonomisk føkkings analyse og styring. Men vet du – det er ikke så ille nå, selv om det var helt krise i starten av semesteret. Det er rart hva man får til. Tipper du nailer både markedsrett og kvanti, og ikke minst bachelor. Jeg vil forresten gjerne lese den når du er ferdig! Lykke til i spurten – du er dyktig!!

 • Reply Ingrid 29. april 2017 at 20:55

  Hvilke sko har du på deg her?:) de var veldig fine!

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:49

  Ingrid: Nike Air Max Thea 🙂 De er litt trange i størrelsen, bare sånn til info <3

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:51

  Mh: så hyggelig å høre fra deg igjen, Ingrid <3 Ønsker deg masse lykke til, det hørtes ut som et skikkelig drittfag. Men du nailer vel det og du 😀 Tusen takk, og klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:52

  Martine Ellefsen: håper det gikk bra med innleveringen!! <3 Klem til deg

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:53

  Henriette: Hahahaha! Ja til å gi ekstranøkkel til postbudet <3 fantastisk!

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:53

  Ingeborg: hahahah, åå, ja det er så typisk :p

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:54

  L: åh, hyggeligste kommentar ever <3 den trengte jeg i dag. Tusen takk!!

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2017 at 00:02

  B: ååååååååå!!! Gratulerer så mye!! <3 herregud, skjønner at dét distraherer for å si det sånn. Håper alt er bra med deg 😀 Stor klem!

 • Reply sklep online 11. mars 2024 at 14:44

  Wow, amazing blog structure! How long have you been running a blog for?
  you make running a blog look easy. The entire glance of your site is
  great, as well as the content! You can see similar here ecommerce

 • Reply Pascoe Stuart 25. mars 2024 at 14:07

  Hello my loved one! I wish to say that this post is awesome, great written and include almost all important infos. I would like to look more posts like this .

 • Leave a Reply