Hverdagsliv

HER ER JEG MEG SELV

29. april 2017

Processed with VSCO with m6 preset Jeg har reist hjem til Tønsberg for å lese til eksamen. Når jeg er her, er jeg den beste versjonen av meg selv – så den mest effektive lesingen og puggingen får jeg gjort her. 

Da jeg kom inn døra i går og kjente lukten av pappa sin hjemmelagde mat, ble jeg nesten helt på gråten. Innså at jeg har vært sulten og spist kjedelig mat i snart en uke, haha. Som jeg elsker å komme hjem til Tønsberg… Jeg er ikke i tvil om at jeg har gjort det riktige valget når det gjelder å flytte tilbake etter studiene. Her kommer arbeidslysten, treningsgleden og matlysten tilbake. Her forsvinner viktigheten av likes på Instagram, å alltid ha på seg sminke, å alltid fikse seg på håret. Nesten som om jeg ser litt klarere – ja, rett og slett er en bedre versjon av meg selv. Jeg vet at det er min egen skyld, men i Oslo liker jeg ikke å gå på matbutikken uten å ha sminket meg.  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset I dag har jeg for det meste lest, og nå har jeg akkurat vært ute med kajakken en tur – som dere kanskje allerede hadde gjettet. Lenge siden jeg har vært utpå nå, men jeg gleder meg til å padle masse i sommer. Jeg tenker jo også litt på å kjøpe meg et stand up paddle board, men vi får sjå. Uansett: deilig dag og lenge leve ro i sjela. 

Nå skal jeg faktisk ha enda en lesepause, for jeg skal til frisøren min Ida og freshe opp sveisen til 17. mai. Jeg har noen hårtupper som mildt sagt trenger en stuss. TTYL 

6 Comments

 • Reply Eirin 29. april 2017 at 19:29

  Hei Ida! Så at du la ut joico blonde life på snapchat, vet du hvor man kan få kjøpt denne serien på nett? Fant ingen norske ‘kjente’ sider da jeg googlet det raskt men kunne gjerne tenke meg å prøve! 🙂

 • Reply Marita 29. april 2017 at 19:55

  Kjenner meg så utrolig igjen i det du skriver. Føler jeg er den beste av meg selv hjemme, men tvinges til å studere langt fordi studiet jeg går på ikke er i nærheten jeg bor… Reiser hjem en ukes tid i eksamensperioden nå for å lese effektivt. Godt det ikke bare er meg som har det sånn, hadde virkelig hjulpet å bodd 1-2 timer unna i stedet for 12…. :((( Gleder meg så utrolig til å bli ferdig med 6 års studie og flytte hjem!! Tiden kan ikke gå fort nok. Heldige deg som har leilighet som venter på deg!

 • Reply Maria 30. april 2017 at 19:52

  Ååå jaa føler med deg! Er såå deilig å komme hjem<3 Lykke til med bachelor! Er midt i den selv…

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:49

  Maria: tusen takk, og i lige måde <3 stor klem til deg, stå på!

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:50

  Eirin: Hei 😀 Jeg vet dessverre ikke, har kun kjøpt i salong <3

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:50

  Marita: åh, føler med deg Marita 🙁 <3 12 timer var jammen langt unna. Skjønner godt at du gleder deg til det. Sender deg en stor klem, og stå på med studiene <3

 • Leave a Reply