Hverdagsliv

SØNDAG

30. april 2017

Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 preset Noe av det koseligste med å være hjemme i Tønsberg er å…. Bo hos frisøren. Hehe, neida. Men jeg elsker å være hos frisøren. Det er ikke så mye som skal til for at jeg skal føle meg hundre ganger freshere. I går kveld var jeg hos Ida Emilie på Rockhair – etter stengetid på en lørdag, hun er jammen verdens snilleste. For ordens skyld er jeg Instagram-ambassadør for denne frisørsalongen 

Jeg la ut et bilde av hvilken shampoo, hårkur og balsam jeg bruker på Snapchat i går, og det var flere hundre som printscreenet det. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne nevne det her på bloggen også. Det skal sies at hårproduktene i dusjen min ofte byttes ut – variasjon er bra for håret. Jeg har brukt produktene til Fudge aaalt for lenge, så for en liten stund siden gikk jeg tilbake til Joico. Og nå i det siste har jeg brukt Blond Life- serien deres. Det var Ida som tipset meg om den, og hun sa jeg burde teste denne i stedet for lillashampooen som jeg dynket håret mitt i en gang i uken. For lillashampoo kan gjøre håret litt matt og grumsete – mens denne serien trenger inn i håret og drar ut forurensning, som gjerne kan gjøre håret litt gult. Jeg har brukt serien i en måneds tid, og elsker den. Blondfargen blir kaldere uten å se grumsete ut. Dette er ikke reklame for Joico, bare et veeldig godt tips. Jeg kjøper den på Rockhair, og regner med at den er å finne i de fleste frisørsalonger som fører Joico. 

Her i Tønsberg fortsetter eksamenslesingen. Jeg har innsett at jeg blir blind hver gang jeg ser en likning, men at det aldri er så vanskelig som det ser ut. En likning som fikk meg til å måpe tidligere i uken, er den mest åpenbare ting i dag. Jeg sitter bare og tenker: dette er min siste graf noensinne. Dette er min siste likning noensinne. Snittet mitt tåler et par C’er. Det gir meg sommerfugler i magen å tenke sånn. 

Selv om det er eksamensperiode, skal jeg ha tidenes kosesøndag. Nå skal vi straks avgårde til mormor og morfar – vi fikk nettopp fellesmelding om at det ventet en «kaloribombe» oppe hos dem. Haha, herregud. I kveld skal jeg gå tur med bestevenninnen min Maria. Vi har sett alt for lite til hverandre det siste året, og jeg gleder meg til å flytte hjem så vi kan bli hverdagsvenner igjen. Kvelden avrundes med pappas hjemmelagde tapas, så denne dagen blir rett og slett en 10’er 

6 Comments

 • Reply Anonym 30. april 2017 at 22:43

  Når flytter du hjem? 🙂

 • Reply Ida 30. april 2017 at 22:56

  Takk for tipset! Føler du at håret blir lysere av den, i tillegg til kaldere? Synes ofte håret blir litt mørkere av blåsjampo, selv om det blir kaldt..

 • Reply M 1. mai 2017 at 11:42

  Hei fine deg! Lurer på hvordan det er med snitt og sånn når man studerer? Har alltid tenkte at hovedpoenget bare var å stå, hahah… For eksempel hadde ikke medisin i Oslo karakterer før nå. Vil feks toppkarakterer gi deg en jobb mye enklere, eller?

  Lykke til videre med øvingen, ikke slit deg ut <3

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:46

  M: Hei <3 jeg vet ikke hvordan det er med jobb og karakterer, sikkert veldig individuelt. Det viktigste for meg er å ha C eller bedre i alle fag så jeg kan komme inn på masterstudier hvis jeg skulle få lyst til det senere 🙂 De fleste masterstudier krever C eller bedre, i hvertfall så vidt jeg vet. Tusen takk! Klem <3

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:47

  Ida: ja, helt enig! Jeg føler jeg blir både lysere og kaldere – men ikke VELDIG liksom, bare sånn at jeg syns jeg ser en liten forskjell hver gang. Blir på en måte mer naturlig blondt, selv om det er farget. Klem

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:48

  Anonym: flytter ut av leiligheten i Oslo senest 1. juli 🙂

 • Leave a Reply