Hverdagsliv

GOODBYE APRIL

1. mai 2017

Wow. Det er 1. mai i dag! Av en eller annen grunn kom det brått på meg, men jeg kunne ikke vært gladere. Løgn. Jeg er rasende i dag. Sint på alt og alle, fordi jeg har eksamensperiode. Det ødelegger alt og jeg gidder ikke mer. Jeg har andre ting å gjøre, jævla drittskole. 

MEN. Tradisjonen tro må vi oppsummere måneden som har gått, og april har faktisk ikke vært så verst. Processed with VSCO with m6 preset STØRSTE OPPTUR:  Å kunne se i kalenderen og si at nå har jeg én måned igjen som student. 

 STØRSTE NEDTUR: Innsatsen min på skolen, til tross for at det er så kort tid igjen. Hehe. 

 MÅNEDENS MINNER: Feiring av mormor sin 70 årsdag og cruise i Karibien med familien. Spesielt dagen vi hadde i land på Cozumel i Mexico var helt fantastisk, hele familien snorklet og koste seg gløgg sammen. Bortsett fra disse to begivenhetene har jeg bare sittet og sett i veggen/pensum. 

 MÅNEDENS LÆRDOM: Ikke gå med iPhonen i baklomma, for du glemmer at den er der når du skal på do. Processed with VSCO with m6 preset BESTE SERIE: I april har jeg sett på 13 reasons why, selv om jeg ikke er blitt helt hektet. Noe må man jo se på når man skal lese til eksamen. 

 BESTE INNLEGG: Ingen innlegg jeg har vært spesielt stolt av i april. Bloggen min suger for tiden, og det er jeg skikkelig lei meg for. Får dårlig samvittighet ovenfor alle som klikker seg inn her, og må gå tomhendt ut igjen. 

 BESTE KJØP: Ehm, tror faktisk ikke jeg har shoppet noe i april. Men jeg kjøpte et lass sukkerfri Juicy-tyggis på flyplassen i Miami, og det følte jeg var en god investering til eksamensperioden.  Processed with VSCO with c3 preset MEST SPILTE SANGER:  Uforglemmelig – Philip Emilio  Fy Faen – Hkeem  Make Me Cry – Noah Cyrus Or Nah – Ty Dolla $ign ft. Wiz Khalifa I’m The One – DJ Khaled ft. Justin Bieber 

 BESTE MÅLTID: Alt pappa har laget denne helgen, måtte han få Nobels Fredspris for å ha reddet eksamenslesingen min med god mat. 

 MÅNEDENS TANKE: At jeg gleder meg skikkelig til å flytte tilbake til Tønsberg. Trodde det skulle føles en liten smule vemodig, men jeg har kun positive følelser rundt det. I hvertfall akkurat nå.  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with a5 preset Nå skal jeg jobbe litt med humøret mitt før mamma og pappa setter meg i en taxi og sender meg avgårde til Oslo. Jeg har glefset som en hyiene i hele dag. Usjarmerende – ja. Men det er jo sannheten. 

25 Comments

 • Reply TE 1. mai 2017 at 15:17

  Digger at du ikke legger noe i mellom. Har du en ræva dag, så pakker du det ikke inn i fantastiske quotes om hvor herlig livet her. Noen bloggere har har tydeligvis bare gode dager og livet er en dans på roser – alltid. Æsj!!

  Nei, fortsett med det du gjør – det er herlig 🙂

 • Reply I 1. mai 2017 at 15:28

  Ida da! Jeg synes ikke bloggen din suger litt en gang, synes du leverer mye bedre enn noen toppbloggere som har dette som eneste jobb jeg! Så er du et godt forbilde og flink med skole 🙂 jeg skal begynne å ta opp fag i høst og du inspirerer meg veldig på den fronten 🙂 Du holder det alltid ekte ❤️

 • Reply Christina 1. mai 2017 at 17:14

  Hei! Jeg følger ca 100 blogger med Bloglovin. Store blogger, små blogger. Ukjente blogger og topplistebloggere. Nå i disse bachelortider har jeg som regel hatt 100 +/- uleste blogginnlegg. Men dine innlegg leser jeg alltid først. Det er alltid noe å glede seg til når du har skrevet nytt innlegg! Relaterer meg spesielt veldig mye til bloggen din nå siden jeg også skriver bachelor. Du er et friskt pust i hverdagen, enten du er glad, sint, lei osv. Du virker så jordnær og ekte. Og i tillegg er du den eneste bloggen jeg har lest fast siden du begynte å blogge, det er lenge det. Hold hodet oppe i denne perioden og ikke tro at bloggen din er en nedtur nå! Den følger bare hverdagen og som kjent er ikke den like stabil hele tiden.

 • Reply Ingvild 1. mai 2017 at 21:00

  Aldri kjipt å komme inn på bloggen din! Aldri! <3

 • Reply Frida 1. mai 2017 at 21:58

  Anbefaler å se girlboss som er basert på Sophia som grunnla Nasty gal. Jeg slukte serien på tre dager.. Ligger blant annet på Netflix.

  Lykke til med eksamen, du har en hel heiagjeng bak deg! Klem

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:19

  Frida: takk for tipset, da skal jeg søren meg hive meg over den med en gang. Hvorfor legge seg i fornuftig tid, liksom 😀 Og tusen takk for det, så søt du er <3 stor klem!

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:20

  Ingvild: det betyr masse å høre akkurat nå <3 <3

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:42

  I: denne kommentaren skal jeg printe ut i morgen. Hehe, neida, joda <3 Tusen takk for fine ord, det betyr så mye i disse dager. Klem til deg :*

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:45

  TE: TAKK <3

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2017 at 23:45

  Christina: herregud så godt å høre <3 Tusen takk for fine ord! Og jeg ønsker deg masse lykke til med bacheloren, tenk at den straks er i boks…… :O heia oss!

 • Reply Oda 2. mai 2017 at 10:03

  Liker månedens oppsumering! Gøy! Du har alltid så mange gode serietips på lur. Du vil ikke lage et innlegg om serie/filmtips? 😁

 • Reply Ina 2. mai 2017 at 11:13

  Tar du taxi til Oslo?😅

  Jobb som en helt de siste ukene, da vil det føles så mye bedre å være ferdig med skolen;)

 • Reply Anonym 2. mai 2017 at 15:52

  Jeg leser fast så mye som 4! (😂😂😂) blogger daglig og din er en av de «utvalgte». Jeg digger måten du skriver på og du byr så mye på deg selv at du fortjener medalje. Du kan få et ellers uinteressant innlegg til å bli en fest for øyene, bare ved måten du skriver på. Eksamen eller Ikke, bloggen din er overhode ikke kjedelig og det eneste jeg kan sette fingeren på er at det burde vært et nytt innlegg hver gang jeg trykker innom.. 😄 * Hilsen egoist som vet hvor mye tid det tar å skrive innlegg og vet det ikke er realistisk, men som fortsatt er egoist og vil ha mere 😂* Keep up the good work og lykke til med eksamen.

 • Reply Henriette 3. mai 2017 at 04:55

  Jeg synes bloggen din har vært bra i det siste! Credz til deg som blogger OG har eksamensperiode. Jeg overlever nesten ikke eksamensperioden en gang

 • Reply Ingvild 3. mai 2017 at 14:15

  Hahahaha glefset som en hyene!! Dør av deg😂 om bare alle bloggere hadde vært som deg ❤

 • Reply Siri 3. mai 2017 at 18:42

  Snakker om serier, jeg anbefaler Dear White People på det sterkeste!! Er på Netflix, vet ikke om den er å få tak i andre steder? Men det er hvertfall utrolig bra!

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2017 at 20:13

  Ingvild: <3

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2017 at 20:14

  Henriette: du er snill <3 lykke til med eksamensperioden din :*

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2017 at 22:03

  Oda: har laget mange, se på kategorien filmer,bøker og musikk 😀 <3 klem

 • Reply Anonym 4. mai 2017 at 17:38

  Det er jo en trøst at Oslo kun er en times togtur unna 😀

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2017 at 08:44

  Anonym: ja, det er heldigvis et stort pluss 😀

 • Reply Linn 8. mai 2017 at 12:03

  Hvor har du kjøpt den hvite skjorten på nederste bilde? Er den kjøpt i år?:)

 • Reply Linn 24. mai 2017 at 07:38

  Hei 🙂 jeg likte så godt den hvite blusen med bohem mønster på (bilde nr syv der du viser peace tegn). Hvor er den fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. mai 2017 at 12:09

  Linn: lineofoslo.no 😀 sponset

 • Reply Anonym 10. juni 2017 at 01:17

  Hvilken modell er celine brillene du har på i innlegget her?

 • Leave a Reply