Serietips og musikk

NÅR DU SOVNER MIDT I BLOGGINNLEGGET

5. mai 2017

Dette innlegget ble skrevet i går, men så sovnet jeg med sushi på tallerkenen, upostet blogginnlegg og sminke i fjeset. Første setning forklarer vel hvorfor.

Å i helvete, så trøtt jeg er. Eksamen tar visst på selv om man «ikke bryr seg». I dag opplevde jeg for første gang i løpet av studiene å stå ovenfor en oppgave jeg ikke klarte å svare på. I det hele tatt. Haha! For en følelse. Jeg gjettet nå bare i vei, samtidig som jeg var litt sur på meg for at jeg hadde droppet å lese om akkurat det temaet. Jeg visste at det kom, men trodde det skulle være en valgoppgave. Som jeg ikke hadde tenkt til å velge. Men så ble den servert på sølvfat, gitt! 

Dere aner ikke hva som skjedde, da jeg trampet ut av eksamenslokalet i joggebukse og med dott på hodet. GOOGLE-BILEN kjørte forbi!!! Og jeg som skrev om Google Maps i dag morges. Å bli filmet av Google-bilen og havne på Google Maps er seriøst en bucket list-greie. Jeg vet nøyaktig hvor jeg gikk, så jeg skal følge med hveeer dag, haha.

Siden jeg er så trøtt, og siden bloggen min ser ut som oppslagstavla på en nedlagt Rimi-butikk (endringer på gang), tenkte jeg å legge meg på latsiden og servere et serietips på tampen av dagen. 

Det var faktisk en av dere som tipset meg om serien, og jeg kastet meg over den med én gang. Mine damer og herrer: Girl Boss!  Girl Boss handler om Sophia – kvinnen bak nettbutikken Nasty Gal. En av verdens mest populære nettbutikker for jenter og kvinner, hvis du ikke kjenner til den. Serien følger Sophia fra livet som ung, arbeidsledig og håpløs, til hun én dag plutselig får en idé og et mål med livet. Det skal sies at serien er basert på den sanne historien, den har garantert tatt seg noen friheter. Men det er friheter som gjør dette til en sjarmerende, morsom og sprudlende serie – litt koko, men ikke alt for fjåsete liksom. Herregud, vi skal være glade for at jeg ikke er filmanmelder. Du kan se en heeel sesong på Netflix 🙂 

Nå er det morgen igjen, og jeg er litt forvirret ettersom jeg sovnet så brått i går. Jeg våknet heldigvis i natt og fikk pusset tennene etter ni timer søvn, og takk og lov for at jeg klarte å sovne igjen etter det. Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg på SISTE veiledning for bacheloroppgaven. Selv om det er kjedelig å skrive bachelor har jeg den kuleste og flinkeste veilederen, så det er i hvertfall et lyspunkt i det hele. Ønsker deg en fiin dag! 

23 Comments

 • Reply Anonym 5. mai 2017 at 11:13

  Randome spørsmål kanskje, men har du noen tips til hva man kan gjøre i sommerferien når man er singel? tenkte i rettningen av sånne arrangerte turer osv. For venninnene mine jobber og jeg er ikke så gira på å dra helt alene!

 • Reply Oda 5. mai 2017 at 11:13

  Oi, det nye designet til Side2 var litt merkelig – vet ikke helt om jeg liker det. Syns også siden(e) bruker lenger tid på å laste inn/lagger, men det er kanskje bare litt nå i oppstarten.

 • Reply Madde 5. mai 2017 at 12:42

  Hei Ida, jeg sitter nå for tiden å skriver min egen bacheloroppgave, men jeg sliter med å gi meg selv litt slack når det kommer til trening. Jeg vet innerst inne at jeg faktisk ikke har tid til å trene, at jeg burde bruke alle mulige timer på å skrive siden den skal leveres om to uker (hjelp).

  Har du noen gode tips eller mål som jeg kan sette meg til ETTER bacheloroppgaven er innlevert, noe som gjør at jeg føler det er ok å gå glipp av treningen denne tiden her? Trenger bare å vite at det er greit å prioritere skolen akkurat nå. Føler meg som en slappfisk.

 • Reply Ina 5. mai 2017 at 14:40

  Reklame overalt på siden hos blogg.no-bloggere nå:( Vet du om de har tenkt å gjøre noe med det? Eller blir det en varig løsning?

  God helg søta:D

 • Reply Emma 5. mai 2017 at 15:27

  Ville bare si at jeg liker headeren skikkelig godt! Kan liksom ikke la være å smile når jeg ser den, hehe.

 • Reply Frida 5. mai 2017 at 17:30

  Så gøy at du tok anbefalingen min – det var litt ekstra stas å lese dette i innlegget etter et spennende jobbintervju som varte i nesten to timer! Nå starter ventetiden.. Ha en fin helg! Klem

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2017 at 19:40

  Frida: aaah, der var du, takk for tipset Frida 😀 Håper det gikk bra på jobbintervjuet, krysser fingrene for at du får jobben! God helg til deg også, klem <3

 • Reply Hanne 5. mai 2017 at 22:52

  Hvor er skjørtet ditt på snapstoryen fra? Synes det var så fint og så hadde fin lengde! Føler alt er megakort for tiden, og synes ikke det er så sjukt flatterende på meg! Lykke til med innspurten på oppgaven ❤❤

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2017 at 23:11

  Hanne: enig!! Det er fra H&M. Og litt lite i str, så jeg måtte gå opp en str :* tusen takk <3

 • Reply anon nym 6. mai 2017 at 02:20

  hahaha godt å se at ikke bare jeg som liker Google Maps. Elsker å gå rundt å utforske områder, gater og byer.

 • Reply Hei på deg:) 6. mai 2017 at 10:05

  Vet du hva, jeg liker deg og bloggen din så utrolig godt. Et skikkelig godt vindpust blandt alt det kroppshysteriet. Jeg vil si du er et godt forbilde.

  Du studerer, har sunne intr, opererer deg ikke i hytt og pine, du er rett og slett det jeg vil kalle for HELT ekte 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. mai 2017 at 10:59

  anon nym: Google maps er livet når man ikke har noe liv! Hehe

 • Reply Ida Wulff 6. mai 2017 at 10:59

  Hei på deg:): du er god!!! <3 takk for fine ord

 • Reply Kaja 7. mai 2017 at 04:47

  Grattis med overstått eksamen, Ida! 🙂 Litt serietips når du går tom igjen:

  – Boys på svtplay.se (minner litt om Skam og portkod)

  – The Jinx på hbo

  – Insider FEM

 • Reply Kaja 7. mai 2017 at 04:48

  Glemte the OA på netflix! 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes 7. mai 2017 at 09:53

  Yeeey, mer å se på! 🙂 Takk for tipset 😀

 • Reply T 7. mai 2017 at 11:49

  Hei Ida 🙂 Jeg er imponert over alt du får til. For meg er du en stor inspirasjon, både når det gjelder studier og liver generelt. 🙂

  Jeg er midt i eksamensperioden nå og jeg lurte på om du kunne forklare litt nærmere hvordan du og eksamenspartneren din går fram når dere skal snakke dere gjennom pensum i et emne? Jeg har sett at du har skrevet om dette tidligere.

  Jeg har avtalt å gjøre dette med ei i klassen og jeg tror det kan være veldig nyttig. Jeg er egentlig med i en kollokviegruppe også, men det kan noen ganger føles litt bortkastet. Det blir så mange meninger og tolkninger og ofte ender praten i noe helt annet, for eksempel om klær eller mat 😛 Jeg vil tro det blir mye lettere å ha fokuset på rett sted når man er to 🙂

 • Reply Kaja 8. mai 2017 at 05:01

  Oi, den første kommentaren min ble ikke publisert! Ville bare gi litt serietips når du har sett ferdig girl boss haha 🙂

  – The Jinx på hbo

  – Boys på svtplay.se

  – Insider FEM

 • Reply c 8. mai 2017 at 06:26

  Hahaha åååh, det samme skjedde meg i forrige uke! Den til og med tutet på meg, og nå sjekker jeg hver dag! (Jeg bor i USA riktignok, men det er første gangen det har skjedd)

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2017 at 08:51

  c: haha, krysser fingrene for at vi dukker opp snart 😀

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2017 at 09:05

  Kaja: takk for tips 😀

 • Reply Anna 8. mai 2017 at 21:51

  «litt koko, men ikke alt for fjåsete liksom» hahaha du hadde vært den beste filmanmelderen, seriøst!

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2017 at 21:54

  Anna: hahah! Jo takk ;p

 • Leave a Reply