Hverdagsliv

VINN HELTESTATUS MED FREIA

8. mai 2017

Processed with VSCO with m6 preset  – SMIL SOM REDDER DAGEN – 

Har noen lyst til å gjette hvor mange Smil-sjokolader jeg har spist så langt i eksamensperioden? Eller. Jeg vet ikke selv, men den helgen jeg var hjemme i Tønsberg og leste, spiste jeg 4 Smil på én dag. Med den beste samvittighet, for eksamensperioden er for slitsom til å ikke kose seg. Jeg tror det er den endelige konklusjonen.

Uansett. I dag vil jeg fortelle dere om en skikkelig morsom og søt konkurranse som Freia har gående nå.  «Vinn heltestatus» er en konkurranse som går ut på at Freia har gjemt 8 grønne vinnerbilletter i 8 forskjellige sjokolader. Finner du en slik billett i en sjokolade du kjøper, vinner du heltestatus og får støtte et av åtte utvalgte prosjekter med 25.000 kroner. I tillegg til å donere bort penger, får du navn + portrett inngravert på en plakett som monteres på veggen i lokalene til de som mottar støtten. Herregud, for en koselig premie 

Spise sjokolade og støtte et av disse prosjektene? Sier ikke nei til det!  Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset De åtte prosjektene man kan velge å støtte hvis man vinner en grønn billett kan du lese mer om på Freia sine sider HER. Blant prosjekter du kan støtte, finnes Pinnsvinhjelpen som hjelper til med å redde og pleie pinnsvin, FOD som jobber med omplassering av dyr og et småguttelag som trenger penger til å delta på Norway Cup.

Jeg har valgt meg ut en hjertesak av de åtte prosjektene, og det er Foreningen Besøkshesten. Liva er en besøkshest som skaper glede og engasjement i hverdagen til eldre og demente, ved å dra på besøk til eldrehjem og omsorgssentre. Hvis Foreningen Besøkshesten får disse 25.000 kronene fra konkurransen, kan Liva dra på enda flere besøk og glede enda flere eldre, som kanskje ikke har så mange lyspunkter i hverdagen. Jeg har faktisk aldri hørt om besøkhester før, kun besøkshunder, men fy søren som hjertet mitt smeltet da jeg hørte om denne foreningen! Når jeg er ferdig med å studere og har litt mer fritid, er det ingen tvil om at jeg skal engasjere meg i eldreomsorgen på en eller annen måte. Der har bestisen min Kristina virkelig inspirert meg.

Så dette er en premie med mening. Så mye bedre enn å vinne en iPad, spør du meg! Processed with VSCO with m6 preset Heltestatus-billetten kan du altså finne i alle Freia sine Countlines, og det gjelder da: Smil, peanøttkubbe, Japp, Krokanrull, Mandelstang, Monolit, Toppris og Melkerull.

Som du sikkert skjønte er Smil min favoritt om dagen, men jeg er veldig svak for Krokanrull, Melkerull og Monolit også…

Hvis en av mine lesere vinner hadde det vært såå gøy å høre om det – og jeg håper selvfølgelig at donasjonen går til Foreningen Besøkshesten :-))

Du kan lese alt om konkurransen og melde i fra om du har vunnet på Freia sin side HER!

14 Comments

 • Reply helene 8. mai 2017 at 19:01

  nydelig kjole!! hvor er den fra? 🙂

 • Reply Emeline 8. mai 2017 at 19:22

  Hvor er den nydelige kjolen fra :)?

 • Reply Therese 8. mai 2017 at 19:41

  Haha, så glad jeg ble når du skrev det om fire pakker smil. Forrige uke kjøpte jeg smågodt hele tre ganger.. denne eksamensperioden ass. Jaja, så lenge jeg får igjen bunaden så skal jeg være fornøyd 🙂 lykke til med innspurten!

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2017 at 20:05

  Emeline: den er fra Second Female 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2017 at 20:05

  Therese: hehe, bunaden går på vettu! Bare å presse litt hardere enn vanlig. Takk det samme <3

 • Reply Ida 8. mai 2017 at 23:28

  Ååh, dårlig gjort å ha på seg sånn ca den fineste kjolen ever! Jeg tror jeg må kjøpe den når hjemmeeksamen er levert!! BAM – litt materiell motivasjon til å få dette helvete overstått! Hahah!

 • Reply Signe 9. mai 2017 at 09:52

  Kan jeg spørre hvilken størrelse i kjolen du har?😊Du ser så fin ut😊

 • Reply Hei:) 9. mai 2017 at 12:32

  For en koselig sak å reklamere for! Vinne noe for å glede andre:)

  Et lite stryk siden det er godis, men bra alikevel altså.

  Jeg har byttet ut mange toppbloggere, med det jeg vil kalle for ekte bloggere.

  Er så lei alt med kropp og skjønnhet.

  Man føler seg bare stygg og dråpen rant over da jeg tenkte at jo kanskje jeg bør ha større lepper eller bruke all den sminken og alle de produkter osv.

  Så jeg har kvittet meg med bloggere som bare gir kroppspress/skjønnhetspress i hvert eneste innlegg nærmest.

  Spør du meg, bør forbildeprisen gå til den bliggeren som får andre til å føle seg bra nok som de er.

  Du er god Ida ♡

 • Reply Ida Wulff 9. mai 2017 at 23:06

  Hei: <3

 • Reply Ida Wulff 9. mai 2017 at 23:07

  Signe: M 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. mai 2017 at 23:09

  Ida: ja, er ikke den fin 😀 hehe. Skulle egentlig ha den på i påsken, men glemte den helt bort…. LYKKE til med hjemmeeksamen! Klem

 • Reply Jenny 10. mai 2017 at 12:42

  Hei!

  Litt utenfor tema, men jeg skal til Tønsberg på lørdag for å se etter kjoler (til type 50-årslag, bryllup,dåp), så litt pent 🙂 Har du noen tips til butikker jeg burde sjekke ut? 🙂

 • Reply Mari 10. mai 2017 at 13:17

  Åå, koselig konkurranse! Jeg hadde også valgt besøkshesten, for et vanvittig koselig tiltak 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2017 at 11:37

  Jenny: Jaa! 🙂 Den lille gaten ned mot torget har kjempefine butikker. Bossanova og Bogart som ligger ute, og inne på det lille senteret som heter Torvgården (i samme gate) finner du Seven, Neoz og Boutique L. Finner du ikke noe der ville jeg kjørt ut til Tolvsrød og sett på Suser i Sivet, mener de har app/nettbutikk også. Selv er jeg Instagram-ambassadør for Seven på Torvgården som så klart er min favoritt, de fører mye second female og By Timo. Lykke til med kjolejakt <3 klem

 • Leave a Reply