Hverdagsliv

HVA DA, HELAFTEN?

11. mai 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with a5 preset I går kveld var jeg på Ariana Grande-konsert sammen med to av mine bestevenninner og Universal Music. Vi fikk være med på soundcheck party, hvor danserne og stjerna sjøl kom ut på scenen og holdt oss med selskap før selve konserten. Ariana Grande er et sånt menneske jeg bare må stirre på fordi hun er så pen. Sånn bortsett fra det så syns jeg hun skriker alt for mye, og det er slitsomt. Hehe. Favorittsangen min kom helt til slutt – Dangerous woman, hør på den, den er så kul! 

Planen i går var egentlig helaften, men etter konserten fikk jeg nok en gang bekreftet at lakenskrekken min forsvant med p-pillene. Tanken på sengen min gjorde meg helt døsig, jeg ville bare hjem og sove. Å legge seg for tiden føles som å drukne! På den gode måten, hvis man kan drukne på en god måte. 

Nå fikk jeg akkurat bachelorpartneren inn døren her. Det betyr at vi skal….. BAHHH… Skrive på bacheloroppgaven. Den er så nær å være ferdig at jeg blir helt utålmodig. Har et lite håp om å bli ferdig med den i morgen, så vi bare kan korrekturlese og finpusse resten av tiden. 

Jaja. Det var breaking news fra meg i dag. Håper vi snakkes senere 

12 Comments

 • Reply Hege Kristin 11. mai 2017 at 15:35

  så gøy 😀

 • Reply elisebr 11. mai 2017 at 16:55

  Så fine bilder 🙂 Ønsker deg en fin kveld 🙂

 • Reply Astrid 11. mai 2017 at 20:48

  Hei Ida 🙂

  Jeg har fulgt bloggen din lenge, og jeg vet at du synes at bloggen din er kjipere når du ikke er på reise og får gjort masse spennende ting. Men jeg liker bloggen din aller best midt i eksamensperioder, og hverdagslige ting! Da leser jeg alle innleggende to ganger! Så dette er bare en oppmuntring til at bloggen din er skikkelig bra når du bare skriver om vanlige, kjederlige ting 😉

 • Reply Margrethe 11. mai 2017 at 22:07

  Bloggere må seriøst slutte å bruke «hva da»!! 😂😂

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2017 at 22:44

  elisebr: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2017 at 22:44

  Astrid: det er hyggelig å høre, Astrid <3 Ønske deg en fin kveld

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2017 at 22:44

  Margrethe: Seriøst? :O slutter med en gang…. Neida. Hva da, hva da?

 • Reply elisebr 11. mai 2017 at 22:47

  tusen takk 🙂 <3 Ble både soling og bading her på Gran Canaria i kveld 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2017 at 23:21

  elisebr: åå så deilig, savner Granca 😀 <3

 • Reply elisebr 12. mai 2017 at 11:18

  Ja 🙂 Det er kjempe deilig 🙂 Forstår den 🙂 <3

  Jeg bor på fast på Gran Canaria 🙂

 • Reply M 13. mai 2017 at 11:48

  Så fin du er på bildet! Hvilken foundation bruker du her og farge? 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:41

  M: Armani Designer Lift med en liten dæsj av Chanel perfection lumiere velvet 🙂

 • Leave a Reply